Sem a magyar kormány, sem az építtető, sem az üzemeltetési pályázatot kiíró nemzeti vagyonkezelő nem tudja, hogyan kerül az Iron Aquatics a Duna Arénába.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Talán Orbántól kapta ajándékba, hiszen Orbán azt hiszi, hogy övé az ország, joga van ajándékozgatni. Már nem először fordult volna elő, és nem is utoljára.
bencemacska
És ki fizeti a számlákat? Gáz, víz, csatorna, elektromos áram, szerelők, stb.
Ki a tulajdonos?
staro2
Nagyon kevés ember van aki feljogosítva érezheti magát, hogy szóbeli megállapodást kössön ebben a kérdésben és még kevesebb,aki ezt be is tudja tartatni.
Minden más esetben írásos szerződés készül, mindkét fék aláírásával.
Az esgyik aláíró ismert.
Hol a szerződés?
Ki dugdossa?
Ki nem hajlandó tájékoztatást adni?
Ha a benne leírtak titkosak,akkor elég a legutolsó oldal,az aláírásokkal..
Ennyi.
CsipkeRózsa
@bencemacska: Talán a Nemzeti Vagyonkezelő, állítólag évi 1 milliárd Ft.
lampa laz
Már sajnálom, h istenítettem, hiába remek úszó, amit művelnek, ha igaz, az azért már elég szemét ügy. Így a rajongók is ki fognak ábrándulni belőle. Ma már sok, és egyre több ember érzi úgy, ha pénze van azzal hatalma is amivel visszaélhet mert az mindenre feljogosítja. Könnyű megtanulni, mert "szerény" politikusaink is pont így viselkednek. Most még csak Wc-be zárják a kérdezőt, ha nyernek, talán le is lövik, ha nem tetszik a kérdés .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.