Rémhírterjesztésért, uszításért és bűnpártolásért tesz feljelentést a kormány ellen a Párbeszéd. Facebook-posztban jelentette be a Párbeszéd, hogy gyűlölet-bűncselekményei miatt feljelentést tesznek Orbán Viktor és kormánya ellen. Azt írják: "Rémhírterjesztés, uszítás, bűnpártolás: az Orbán-rezsim elmúlt néhány napjának bűnlajstroma. Az évek óta tartó, aljas és undorító fideszes gyűlöletkampány szintet lépett az új "nemzeti konzultációval" és azzal, hogy Orbán Viktor elismerően és bátorítóan beszélt köztörvényes bűncselekményekről". A közlemény szerint "a magyarok békében és nyugalomban akarnak élni, ezért Karácsony Gergely és a Párbeszéd Magyarországért olyan országért dolgozik, ahol a politika nem a szembenállást, hanem az összetartozást erősíti".

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Polt éppen most üríti a digitális szemetes kosarát. Amelyik feljelentés szerepel az "Orbán" és a "Fidesz" szó, azt a kosár nem fogadja be!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mackoka46
A magyar mocskot tárgyalás nélkül kell farkánál fogva felkötni.
quadrocopter
@RonaGyuri: Ebben nincs és nem is volt vita soha a részemről! Minden ilyen elutasított feljelentés egyben corpus delicti is, Polt-csicska terhére!
RonaGyuri
@quadrocopter: hát neki egy külön lámpaoszlopot kell kapnia!
F_Viktor
Rémhírterjesztésért, uszításért és bűnpártolásért fel kell jelenteni a fityeszes bérkommentelőket, az agyatlan, fityeszes seggnyalókat is!
a helység kalapácsa
Na végre!
Ezt lebegtettem, csak kíváncsi voltam, hogy melyik párt teszi ezt meg,
Hát persze, hogy nem az mszp, meg a dk - a magukat a legnagyobbnak gondolók, akik 2014-ben is jól elkúrták.

Ettől, ezektől függetlenül ez a meccs, a választások végkimenetele még nincs lejátszva...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.