Kemény szavakat mondott a jelenlegi kurzusról Fábry Sándor, aki két év után most először adott interjút a Blikknek. De DK-szavazó még nem lett belőle. Két év után megtörte a csendet, interjút adott Fábry Sándor humorista a Blikknek. A közismerten Fidesz-hívő Fábry elmondja, azért politizál kevesebbet, mert barátságok, emberi kapcsolatok sínylik meg a politikai szembenállást. Maga is járt így: Gálvölgyi János vagy Farkasházy Tivadar már nem dolgozik vele.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Akár az optimisták szerint menekülő patkány is lehetne

azonban az igaz vakhitűek zsigerből reagálnak

Azt kell mondjam, hogy nem csak nem meglepő, de egyenesen karakteres és egyértelműen várható az, ahogy a hozzászólók (egyébként az is, hogy ezt a hírt engedi kommentelni a derék HVG.hu) reagálnak.
A portál beszámol arról, hogy miket mondott „A közismerten Fidesz-hívő” Fábry a blikk.hu-nak „Kemény szavakat mondott a jelenlegi kurzusról Fábry Sándor, aki két év után most először adott interjút a Blikknek. De DK-szavazó még nem lett belőle.”.
Azon hic & nunc nem nyitnék vitát, hogy mennyire voltak kemények a „Fábry Sándor: "ízlésem ellen való a jelenlegi rezsim káderpolitikája, úrhatnámsága, rongyrázása"
” című írásban említett szavak, de mint régen született, így a szocializmusban jó pár évet megélt ember azt kell mondjam, hogy még a hitehagyott jelző sem áll meg az ismertetettekre.
Azonban az igazi déjà vu (naná, hogy a létezőből) a pleps reakciója, persze ma ez már a médiában is perfektuálódik: „ikvafalvy • 6 órája
sanyika te budos kommunista, TAKARODJ!”
Sziszifusz
Nem minden az aminek az első pillanatban látszik.
Az, hogy Fábry Sándorral készült interjút, a Blikk nevű nyomtatvány közli le, önmagáért beszél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.