A Külügyminisztérium szerint jól tette a Los-Angeles-i magyar főkonzulátus munkatársa, hogy felszólalt a Berkeley egyetemen, amikor ott meghívottként a volt oktatási miniszter beszélt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Peti tekintetében értelemről beszélni, enyhén túlzás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
pont olyan sötét bunkó mint a főnöke, s pont olyan arrogáns is. Büszkék arra, amit művelnek az országgal. Nagyon kiérdemlik a távírópóznát! =))
division
Magyar Bálint inkább vonult volna már vissza, biztosan nem gondolt bele milyen jól teljesített egykoron:-))
bakegya
A Berkeley nem hív meg akárkit-ki az a szíjártó ...nem először mutatkozik be,de ez már ordít!!!
@RonaGyuri: ezek semmit sem szégyellnek,égetik az országos diplomáciánk!
Equus1
szegénységi bizonyítvány - hiteles
simmering73
Peti tekintetében értelemről beszélni, enyhén túlzás.
division
@Equus1: Nem kértem tőled bemutatkozást, de a te dolgod.
Nessy
Fene megette, amikor ilyen bunkó módon kell egy kormányt megvédeni!
Ennek a jó léleknek annyi köze van a diplomáciához, mint a hokedlinak, a nokedlihoz!
silber13
@division:Bizonyára jól esne neked, ha meghívottként tartott előadásod közepén egy majom szétóbégatná az előadásodat! És amit ez a kormány most elismert, az több, mint alávaló!
Pálinkafőző Rézüst
A székely lányt meg földbe döngölték ugyanezért a tusványi amorf birkák...Tetű banda...
papa.49
Szopottszar méltó hozzád a bandád, mind lógni fogtok !!!
division
@silber13: Ez igaz, de ha valaki le akarja járatni az országot akkor közbe kell lépni.
silber13
@division: De nem így, ilyen bunkó módon! Tartson sajtótájékoztatót,vagy csináljon mást, de ez alpári viselkedés volt
Equus1
@division: semi gond V.Division bemutatlak én, ha te nem akarod,akkor is
division
@silber13: Ha valaki rád kezdene mondani olyan dolgokat amelyek nem igazak plusz sértegetne mondjuk végig hallgatnád szó nélkül? Igazából nem is tudni Magyar Bálint miket hordott össze, csak sejti az ember mivel ismerjük már korábbról.
Kookas
@division: akkor mesélj valami igazat és vagy jót az orrodbánról mert gondolom őt jobban ismered.
silber13
@division: Hát ez az! Sem te, sem én nem voltunk ott, nem lehet tudni, mi hangzott el. De az biztos, hogy a troll készült rá, és biztos vagyok benne, hogy utasításra tette.
tudode
Felvetődik a kérdés, hogy miért BUZERÁLJA az egyik, volt lejárt lemezű frakcióvezető Magyar Bálintot akkor, amikor a POLITIKAI KALANDOR vezette be, a videó tanúsága szerint, hogy az un. Brűsszelben (városban) székelő Európai Unióban 2006-ban utalt arra, hogy VONJÁK MEG az EU-s lóvét, mert pipás volt a szocikra.
.
Ez a fránya világháló mesél az országában PATÁS ÖRDÖGKÉNT ketyegő VOLT FIATAL DEMOKRATÁRÓL többek között fújva a passzátszelet az országa ellen:
.
Orbán Viktor Bizottsági Meghallgatása 2006
www.youtube.com/watch?v=3cMoyq-zv6A&t=559s
.
Ki tudja HÁNY FÁT VÁGTAK KI a felolvasgatásához, és HÁNY TONNA VIRTUÁLIS SZAPPANT használt el az ELMÚLT 27 ÉV ALATT, mert egyre többször kimosakodásra kényszerűl!
.
Vissza fog HATNI ERRE A BAGÁZSRA MINDAZ amit elkövettek az ellenzékei, és szinte minden szinten, az ORSZÁG ELLEN! --------- Idő kérdése!!!.
division
@silber13: Lehet. A politika a legmocskosabb dolog a világon.
Pálinkafőző Rézüst
@silber13: az esti híradóban nyilatkozta a külügyi államtitkár, hogy ezért utaztatták oda a jószágot...
F_Viktor
@Nessy: Írod:
"Fene megette, amikor ilyen bunkó módon kell egy kormányt megvédeni!"

Lehet, hogy a nem normális csóka a ormányt megvédeni utazott a magyar adófizetők pénzén a USA-ben 600 km-t, de csak a kormány leégetésében jeleskedett, mert:
a Berkeley meghívott Magyart nem az őcsényi TV nézők hallgatták, nézték, hanem amerikai politológusok, politikai elemzők, politikusi szakmai tanácsadók, gazdasági szakemberek ültek a széksorokban.
Akik tisztában vannak Magyarország politikai, gazdasági helyzetével, értékével.

Nos, ebbe a körbe jelent meg a magyar külügy küldönce, s amúgy igazi fityeszesz módjára egy nagyot elmútnyócévezett, talán kicsit Sorosozott, Merkelezett is.
Tette ezt nem meglepő módon úgy, hogy mellette senki nem jutott szóhoz, Magyar a vádakra nem tudott válaszolni.
Végül a helyi moderátornak kellett a fityeszes külügyi dolgozónak a pofájára ülnie.

Tehát úgy látom, hatalmas öngólt lőtt a marha orbán kapujába. :-))
quadrocopter
és jövő héten kivel veszünk össze, Hosszú Lóf@sz?
human
Volt már korábban is egy ilyen eset. Akkor is egy fideszes diplomata trollkodott egy nyilvános beszélgetésen.
karma1
@division: MEGHIVOTT vendeg volt Magyar a Berkley egyetemen, ez nem Magyarorszag ekezese volt, hanem az ottani tanarok, diakok kivancsiak voltak Magyarorszag allapotara.
Ha ez az idiota nem ugral fel, akkor lehet, hogy el sem hiszik Magyar Balintnak , mekkora bunkok kezeben van ma Magyarorszag, es benne a kulpolitika.
Ha szijjaspetyanak lett volna egy csopp esze is, akkor ezt nem teszi.
Kulonben meg me'g egy hulye kuldetestudatos elmebeteg a szinen, aki orban s...t nyalja - semmi tobb...
Egyre betegebb a magyar politika, kivul-belul...(Ha petya tenyleg okos lett volna, akkor nem a Berkley-n, hanem otthon, helyben indit lejaratast Magyar ellen, nem viszi ki nemzetkozi szinterre... Amikor igy nyilatkozik meg valaki, ahogy szijjasek tettek, akkor az SAJAT magarol allit ki bizonyitvanyt, elsosorban..
A Berkley-re nem hivnak meg akarkit, akarmilyen temaban - ezt egy kulugyi diplomatanak alapbol kene tudnia...
De ugy latszik tovabb tartott a futsal edzese, es nem ert ra vegigbongeszni ezt a szitut, azert "vedte" meg Magyarorszagot... Mar megint foloslegesen...:o(((
karma1
@durbincs: tanulj meg helyesen irni, te szerencsetlen troll! egy sorodban 3 uvolto helyesirasi hiba van, no meg a 40 ev se stimmel, de legalabb azt az egyet meg a neveloket le tudtad valahogy irni. (Tutira sugtak. Nem hiszem, hogy Romaniaban kotelezo lenne a magyar nyelv a suliban)
karma1
@durbincs: Az enyem, te hulye gyoker! Hiszen te is el tudod olvasbni, kulonben nem irkalnal mindenfele baromsagot.
Billentyuzetet pedig nem veszek, az intelligens hsz-elok meg soha sem kertek, csak az olyan dislexias hulyek, mint te.
De te meg nem ersz meg egy dollar kiadast sem...:o))))))
kisrigó
@karma1: Sajnos, annyira ostoba, hogy csak újabb bizonyítékát adta a nulla diplomáciai ismereteinek, de észre sem vette. A diplomácia egy komoly tudomány, megspékelve rátermettséggel, amit nem a futsalpályán osztogatnak! Ám, ha jól belegondolok, a hozzáértés kizáró ok ebben a kormányban! Csak az élő isten "őfenesége" dönt mindenben, ő mondja meg a frankót.
silber13
@karma1: Hagyd azt a fizeetett hülyét, ezt a szerkesztőség kedvencét, stricijét! Vsszaette a fene román földről kitőrt újólag a paraszt, a pakulár mentalitás belőle.:-))
silber13
@karma1: Ne várj semmit egy félig analfabéta, hegyi kecskepásztortól!
silber13
@durbincs: Nag tévedés! Mi itt minden nehézség nélkül el tudjuk olvasni Karma beírésait, magán viszont, mint bunkó paraszton egyáltalán nem csodálkozunk,hogy nem tudja elolvasni! Aki bunkó az bunkó, aki tah, az az is marad Matula!
dr. prédikátor
@durbincs: Na megint hoztad magad te büdös kotonszökevény geci .érted e , he??hogy a lotetűk rágjanak meg te birka gyökér!!Kijöttél az alvóhelyedből a pöcegödörből???Azért büzlesz te agyhiányos kis lustknabe!!!érted e he???
silber13
@durbincs: Parasz kuss! Mars a diszóóéba, ahová való!
silber13
@durbincs: Paraszt kuss! Nyomás a disznóólba, ahová való!
silber13
@durbincs: Paraszt kuss! Nyomás a disznóólba, ahová való!
bakegya
@durbincs: rám is írjon valami mocskosat-28-évet vizsgáltam félzárt fővárosi és vidéki nevelőintézményekben a rihe -rongy szülők által nem értékelt édes -gyermek koruakat.,de tudomásom szerint ilyen szélsőségesen szado-szemét magaviseletű egyikből sem lett...ez aportál végül is éppen a személyeskedés,a véleményezők kiirtására magát használja-maga pedig erre kiválóan alkalmas farok!-tegye ki magát még ocsmányabbul bizonyára lesz aki kíváncsian olvassa!
silber13
@durbincs: Paraszt kuss! Nyomás a disznóólba, ahová való!
bakegya
@silber13: ez a pali vendégek közé vegyített fideSS TÉGLAKÉNT MEG LETT BÍZVA AZZAL HOGY SZÉTTROLLKODJA MAGYAR BÁLINT ELŐADÁSÁT-az egyetemi autonómia ezt tiltja,és amennyire ismerem az USA alkotmányát...stb,ennek diplomáciai következményei lesznek.
Na ez az a kategória amikor szégyellhetjük magunk-népnyelven ilyen amikor a mmagyar a saját fészkébe rakja azt amit üríteni vegetatív ingere van.
Eladott Ország
Sajnos ez a jellemző a kormánypártra éppen úgy, mint a médiájukra. Érdemi vitát semmiről nem lehet velük folytatni, a személyeskedés, az ellenség bemocskolása, sárba tiprása a cél. Minden eszközzel. Hogy egyszer leülnének valamit megvitatni, tényszerűen érvelni, az nem megy. Hogyan is menne, ha valaki be van oltva igazmondás ellen. Aki hazudozik, nem csoda ha nem képes építő jellegű vitára. A slejm folyik belőlük, miközben másokat vádolnak gyűlölködéssel. Ha Magyart meg tudták volna fogni valamivel, nem hagyják ki a ziccert.
És amennyiben nem egy fideszes rendezvényen történik ilyesmi – ebből kifolyólag
esetleg megvonják a szót a fröcsögőtől – akkor azon nyomban a demokráciára és a szólás
szabadságára hivatkozva kezdenek átkozódni. Szánalmas dolog ez, de mindennapos, elfogadott, a Fidesz leglényegét jól mutató történet. Hazudj, csúsztass, mocskolódj, személyeskedj. Ha már sem műveltségben, sem tudásban, sem értelmi színvonalban nem tudsz a másik fölé kerekedni. Ne a tényeket vitasd, ne a másik döntéseit, véleményét, tetteit vizsgáld, hanem a személyét próbáld megtörni, a lelkébe próbálj meg beletaposni. Aztán ordíts szólásszabadság után. Mert az neked – fideszes alkalmazottnak – jár, senki másnak.
bakegya
Nem kenyerem az üzengetés.-de javaslatom,ne törölje a moderátor a fent beírt párbeszédeket-használja,végül is minősíti az itt megnyilvánulni engedett szintet.(bizonyíték)
kokopelli
@Eladott Ország: ennyi jön ki belőlük!A "természet fintora"! Alul várnak valamit és felül
jön ki belőlük a ß@r! Már az USA nyugati partján is ismerik a kormányt,amelyik Európát
szeretné igazgatni,élén egy földszintes "gipsy kölök" falovon fakarddal mögötte a talpasokkal!
...szegényke :--(... eldobom magam! ;--)
silber13
@bakegya: Ne félj, a modinak esze ágában sincs törölni semmit, kivált, ha Durbincs az elkövető!:-))
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál nyögni, csicska, magyar nyelv még mindig nem menni, csicska? Írásjelek használata sem, csicska? Buta vagy, csicska!
Zavart vagy még mindig, csicska! Nem tisztulsz! Bizakodj! Egyre marhább vagy!
Eladott Ország
@Pálinkafőző Rézüst: Megy az "erősítés". Schmitt Pál volt köztársasági elnök középső lánya, Petra , rövid időn belül konzuli megbízást kap, Floridában.
desiro
Mondja már meg valaki, ki f@szom ez a dubrincs???
quadrocopter
@durbincs: Buta primitív, iskolázatlan gyökér jószág vagy, csicska! Még mindig nem menni magyar nyelv te f@sz? Csak a kérdőjeleket ismered fel - te f@sz? Debil perverz állat!
quadrocopter
@durbincs: Buta primitív, iskolázatlan gyökér jószág vagy, csicska! Még mindig nem menni magyar nyelv te f@sz? Csak a kérdőjeleket ismered fel - te f@sz? Debil perverz állat!
quadrocopter
@durbincs: Buta primitív, iskolázatlan gyökér jószág vagy, csicska! Még mindig nem menni magyar nyelv te f@sz? Csak a kérdőjeleket ismered fel - te f@sz? Debil perverz állat!
papa.49
@desiro: Olvasd amit körmöl, és rájössz, ez bizony az !!!
papa.49
@durbincs: = Kutyaszar, átlép ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
eszegfu
@Pálinkafőző Rézüst: tegnap 14:29 "A magyar kormány elismerte, hogy a Los-Angeles-i konzulátus munkatársát küldték a Berkeley-re, hogy előadása közben a helyszínen hazudtolja meg Magyar Bálintot." Azért az kissé furcsa, hogy előre tudták: Magyar Bálint "hazudik"?! Fogalmuk sem lehetett miről szól majd az előadás, de azért kreáltak egy "védőbeszédet" a munkatársnak!
silber13
@desiro: Egy iskolázatlan, primiív senki, aki magyaul sem tud, csak másolgaja amit elé tesznek. Önálló gondolata nincs, mert gyengeelméjű és qrvára rosszindulatú, gyűlölködő, igazi hungarofób, morális nulla!
silber13
@durbincs: Paraszt kuss! Nyomás a disznóólba, ahová való
silber13
@at találjon ki vén homokos Egyébkéntp paraszt kuss! Nyomás a disznóólba, ahová való
silber13
@durbincs: Paraszt kuss! Nyomás a disznóólba,vén homokos, ahová való
magyarbakancs
@durbincs: "igazi hű rohamosztagos ?" én az lennék te már tömbit találd ki.
silber13
@durbincs: Paraszt kuss! Vén homokos, Úgy hírlik, már a templomok környékén kurássza a fiatal fiúkat és maga fizet a kaparmányaiért kapott alamizsnájából! Nyomás a disznóólba, ahová való
kokopelli
@silber13: (08:39)
...nem megy,mert a cocák tiltakoztak a bűze miatt! Baromi ß@r szaga lehet egy rothadó
seggdugasz halnak,még akkor is ha a Zorbánpubi "4711"-el öblögeti az "altesti kijáratát"!! ;--)
(állandó Húsvét a pogány románnak,mert megérdemli!?) :--))
silber13
@durbincs: Paraszt kuss! Vén homokos, Úgy hírlik, már a templomok környékén kurássza a fiatal fiúkat és maga fizet a kaparmányaiért kapott alamizsnájából! Nyomás a disznóólba, ahová való
silber13
@durbincs: Vén buzeráns, magának kuss a neve! Mondják, már első áldozó kisfiúkat is kerülget!! Mit kinál nekik? Csokit? Kinder tojást?:-)) A yardok majd jól elkalapálják!Akkor még hülyébb lesz!:-)))
silber13
@durbincs: Paraszt kuss! Vén homokos, Úgy hírlik, már a templomok környékén kurássza a fiatal fiúkat és maga fizet a kaparmányaiért kapott alamizsnájából! Nyomás a disznóólba, ahová való
silber13
@durbincs: Bocskoros leginkább maga, ne kenje másra, homokos havasi pakulár! Takarodjon csak haza, ne rontsa itt a levegőt!
silber13
@durbincs: Paraszt kuss! Vén homokos, Úgy hírlik, már a templomok környékén kurássza a fiatal fiúkat és maga fizet a kaparmányaiért kapott alamizsnájából! Nyomás a disznóólba, ahová való
silber13
@durbincs: Paraszt kuss! Vén homokos, Úgy hírlik, már a templomok környékén kurássza a fiatal fiúkat és maga fizet a kaparmányaiért kapott alamizsnájából! Nyomás a disznóólba, ahová való
silber13
@durbincs: Paraszt kuss! Vén homokos, Úgy hírlik, már a templomok környékén kurássza a fiatal fiúkat és maga fizet a kaparmányaiért kapott alamizsnájából! Nyomás a disznóólba, ahová való
silber13
@durbincs: Paraszt kuss! Vén homokos, Úgy hírlik, már a templomok környékén kurássza a fiatal fiúkat és maga fizet a kaparmányaiért kapott alamizsnájából! Nyomás a disznóólba, ahová való
silber13
@durbincs: Mi van vén hülye köcsög? Szájmenése van megint elmebeteg primkó pakulár? Paraszt kuss! Vén homokos, Úgy hírlik, már a templomok környékén kurássza a fiatal fiúkat és maga fizet a kaparmányaiért kapott alamizsnájából! Nyomás a disznóólba, ahová való
szaboria1
@durbincs: Már nagyon unalmas amit itt össze vissza firkál. A cikkhez kell hozzá szólni és nem mást kipécézni.
solidedge
Szíjjártóék szerint viszont aki egy Fideszes előadását zavarja meg az egy aljas Soros bérenc. Demokráciában már csak így van.
silber13
@durbincs: Mi van vén hülye köcsög? Szájmenése van megint elmebeteg primkó pakulár? Paraszt kuss! Vén homokos, Úgy hírlik, már a templomok környékén kurássza a fiatal fiúkat és maga fizet a kaparmányaiért kapott alamizsnájából! Nyomás a disznóólba, ahová való
magyarbakancs
@durbincs: sajnálom önt,hogy csak egyet tud kántálni.
biztos becsípődött a lemez nem?
silber13
@durbincs: Mi van vén hülye köcsög? Szájmenése van megint elmebeteg primkó pakulár? Paraszt kuss! Vén homokos, Úgy hírlik, már a templomok környékén kurássza a fiatal fiúkat és maga fizet a kaparmányaiért kapott alamizsnájából! Nyomás a disznóólba, ahová való
silber13
@durbincs: Mi van vén hülye köcsög? Szájmenése van megint elmebeteg primkó pakulár? Paraszt kuss! Vén homokos, Úgy hírlik, már a templomok környékén kurássza a fiatal fiúkat és maga fizet a kaparmányaiért kapott alamizsnájából! Nyomás a disznóólba, ahová való
silber13
@durbincs: Hogy el ne felejtse csököttagyú:
Mi van vén hülye köcsög? Szájmenése van megint elmebeteg primkó pakulár? Paraszt kuss! Vén homokos, Úgy hírlik, már a templomok környékén kurássza a fiatal fiúkat és maga fizet a kaparmányaiért kapott alamizsnájából! Nyomás a disznóólba, ahová való
silber13
@durbincs: Mi van vén hülye köcsög? Szájmenése van megint elmebeteg primkó pakulár? Paraszt kuss! Vén homokos, Úgy hírlik, már a templomok környékén kurássza a fiatal fiúkat és maga fizet a kaparmányaiért kapott alamizsnájából! Nyomás a disznóólba, ahová való
silber13
@durbincs: Mi van vén hülye köcsög? Szájmenése van megint elmebeteg primkó pakulár? Paraszt kuss! Vén homokos! Nyomás a disznóólba, ahová való
szaboria1
@durbincs: Kár, hogy itt éled ki magad lehetne még ebben a szép időben kirándulni is menni. Bár én tehetném meg akkor nem itt írogatnák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.