A multicég átgondolja jelenlétét nemcsak hazánkban, hanem az egész régióban. A multicég átgondolja jelenlétét nemcsak hazánkban, hanem az egész régióban. A Magyar Idők – névtelen londoni forrása alapján – azt írja, hogy kivonulhat a Tesco hazánkból, és jövőre a négy kelet-közép-európai leányvállalatot összefogó Tesco Europától is megválhat, ha dolgozói kitartanak követeléseik mellett, sztrájkokkal tizedelik a napi bevételeket. Az anyacég nem akar sem bért, sem létszámot emelni. A londoni központ menedzsmentjének neve elhallgatását kérő tagja szerint a Tesco szerint a jelenlegi forgalom mellett nincs több pénz a humánpolitikai kérdésekre. A cég központja a kivonulást fontolgatja, akár úgy is, hogy a magyar, cseh, lengyel és szlovák leánycégeket egyesítő Tesco Europát megbontják, vagy jövő március után csomagban értékesítik.. A Tesco hamarabb is dönthet a kivonulás mellett, már tárgyaltak is több lehetséges kereskedelmi befektetővel – fogalmazott az informátor. Közben a keleti...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A magyaridok szokasos hazugsaga: ugyanis 1/ nincs olyan multinacionalis ceg "magat meg nem nevezni akaro" munkatarsa, aki ekkora hirt szivarogtatna ki, miutan maga alatt vagna a fat az illeto: egy ilyen kiszivarogtatas rettento nagy tozsdei zuhanassal allna kapcsolatban, ami az o reszesedeset is erosen befolyasolna, hiszen egy ilyen nemzetkozi multi ceg kozep- es felsovezetese reszvenyekkel rendelkezik a sajatmaga altal vezetett cegben. 2/ Utoljara a Tesco 2015.januar 15-en jelentett be HIVATALOSAN boltbezarasokat kizarolag Nagy -Britanniaban, az anyaorszagban. 43 boltot akartak bezarni a tervek szerint, a legkevesbbe nyeresegeseket.
Nekem meg mindig a BBC hirei a mervadoak:
www.bbc.com/news/business-31023136
Szoval nagyon kis intelligenciaval rendelkezo egyenek hihetik csak el eloszor is a magyaridok cikkeit, masodszor az ilyen cikkek bekuldoi meg ennel is kisebb IQ-val rendelkeznek...

Magyarul: hulye vagy, durbincs, hagyod magad megszivatni, mint minden hulye futyisznyik...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Nils Holgersson: Ha ram gondolsz, akkor igen!...:o)))) Nagyon tetszik, hogy hibaztam...:o)))) Maradjunk annyiban, hogy a Tesco NEM fog kikoltozni, sem Magyarorszagrol, sem Kelet-Europabol...:o))))
Nils Holgersson
@karma1: NEM! A címre... -hat, - het = megengedés a magyarban, s nem lehetőség!!!
Macskaszem
A Magyar Idők NÉVTELEN londoni forrása...hitelesség netovábbja.
A Tescot már régóta ki akarja "paterolni" a zorbán, most bepánikoltatja a dolgozókat, hogy sírva meneküljenek mondjuk a CBA-ba. Aljas, ravasz húzás, de habonynál ered a hazugság és átverés forrás, nem Londonban.
karma1
@Macskaszem: 2015.jan.28-i cikk. Es CSAK Nagy Britanniara vonatkozik...:o(((((
karma1
@Nils Holgersson: Igen, nyertel...:o))) Felteteles modot is jelent: esetleg megtortenHET - vagy nem. De ez a cikk 2015-os, mint irtam, es semmi koze a magyar Tesco-khoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.