Futásnak eredt az úszómester, mikor azt kérték tőle a szülők, hogy mutassa meg, tényleg törölte az összes olyan képet, amin gyerekek ölelkeznek a szaunában. A rendőrség és az uszoda vizsgálatot indított.

A Bors értesülései szerint 9 éves kislányokat fotózgatott a telefonjával egy úszómester Rákoskeresztúron.

Az eset úgy derült ki, hogy két kislány, akik úszás után még szaunáznak egyet, boldogan mesélte otthon, hogy nemrég egy bácsi is velük szaunázott, és megdicsérte őket.

A két kislány boldogan me­sélte, hogy egy kedves bácsi beült hozzájuk, akivel korábban nem volt órájuk. Olyanokat mondott nekik, hogy legközelebb befizeti őket az infraszaunába, azután megdicsérte őket, hogy milyen szépek, és kérte, hogy pózoljanak neki

- mesélte a Borsnak egy nagyon jól értesült, és az érintett szülőket jól ismerő, ám neve elhallgatását kérő informátor.

Az eset után a szülők felkeresték az úszómestert, felkísérték az irodájába, és kérték, hogy törölje ki a telefonjában tárolt képeket. A férfi a cikk szerint idegesen babrált a telefonjával, majd közölte, törölte a képeket, de mikor a szülők kérték, hogy ezt mutassa is meg nekik, akkor az egyiküket félrelökte, és kirohant az irodából. 

Kislányokat fotózott a rákoskeresztúri uszoda úszómestere – vizsgálat indult

Fotópixabay.com CCO

Egy raktárba bújt a dühös szülők elől, ahonnan a Bors információi szerint a rendőrök szedték ki végül, akiket a szülők hívtak ki. A rendőrök beavatkozásának idejére azonban a férfinél már nem volt ott a telefonja – a lap jól értesült, ám nevét továbbra is elhallgató informátora szerint azért, mert több más kislány képe is fent lehetett a készüléken.

A rendőrség a szülők feljelentése nyomán október elsején vizsgálatot indított, a szülők pedofília gyanúja és személyiségi jogok megsértése miatt tettek feljelentést. 

A XVII. kerületi uszoda vezetősége belső vizsgálatot indított a férfi ellen.

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Inkább jól pofán kellett volna verni a szarjankót !!!
Clavigo
@papa.49: Első " nekifutásra " mindenképpen,,,A rendőrök utána is ráértek volna begyűjteni a szarházit.
papa.49
@Clavigo: Komolyan, ilyen helyre nem kell ,,erkölcsi bizi,, ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.