A kormány csak akkor tud határozottan fellépni, ha ismeri a magyar embereket véleményét, és azt követi is.

Akkor tud határozottan fellépni a kormányzat, ha a magyar emberek véleményét kikéri és követi – emelte ki Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában hétfő reggel.

Tuzson Bence elmondta: a nemzeti konzultáció célja, hogy megismerjék a magyar emberek álláspontját a Soros-tervvel kapcsolatban. Nagyon fontos kérdésről van szó, a bevándorlás kérdéséről, amely a következő ötven, akár 200 évre meghatározhatja a magyar emberek életét – jelentette ki.

Az államtitkár példaként említette, hogy Soros György szerint évente egymillió migránst kellene betelepíteni Európába. Tuzson Bence felhívta a figyelmet arra is, hogy Soros György egy egész rendszert hozott létre, amely szinte már magától működik. Soros György tervének komoly támogatói vannak Brüsszelben. Ezek az elképzelések pedig alapjaiban változtatnák meg Európát és az Európai Unió működését – mondta.

(MTI)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bencus, Bencus, mennyi fontos és valós dologról tesztek nagy ívben az emberek véleményére! =))
Sziszifusz
Az emberek többségének véleményét nem az un. Soros tervről kellene kikérni, hanem inkább arról a sok disznóságról kellene kérdéseket feltenni, amit Orbán Viktor vezényletével ők maguk követtek el. Ez erről szóló kérdőíveket garantáltan, sokkal többen küldenék vissza, mint amit most küldenek ki.
Ez az idiótaság nem jó másra, csak a primitívek Fidesz fanok tovább agymosására. Azért, hogy minél kevesebben világosodjanak meg, 2018-ig megy a mosoda ezerrel.
Ludmilla
@Sziszifusz: meg alkalmas a további lopásra
kukac50
Csak azt szeretnék tudni mennyi idióta fog rájuk szavazni,kik hiszik el a hazudozásukat!
Orbán terv nincsen,hogy mit tesznek az egészségügyért oktatás színvonal javításáért a vidéki kisemberek életszínvonalának javításáért, Mikor kapnak tűzifát az 50 ezer forintos és az alatti kisnyugdíjasok akik szégyellnek a polgármesteri hivatalban koldulni?
politikusoknak alanyi jogon jár fűtés támogatás,a kisnyugdíjasoknak miért nem?
Fél ország fával fűt!
Nessy
Feltételezem a mostani plakátokat ugyanaz készíti aki az előző Soros elleni úszítókat. Biztos kap pár milliót a félórás számítógépes munkájáért. A méret, a kép, a háttér a régi, csak a szöveget cserélte.
Ennyi fantázia még egy papucsállatkába is akad!
Igaz, a hülyéknek kétszer kell minden elmondani, a komplett hülyéknek háromszor. Minket már nagyon komplett hülyének tart pártunk és kormányunk. Persze nem egészen alap nélkül, látva egyesek reakcióját az eseményekre, a tényekre.
simmering73
Na mi van ezzel a nemzethy lóf@sszal? Nagyon nagy a kuss felőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.