Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője hétfőn bejelentette, hogy megállapodtak a Smoot Tewes Group (STG) nevű amerikai tanácsadó céggel – írja a HVG.

Gyurcsány Obama kampánytanácsadóival indul neki 2018-nak
Fotó: Soós Lajos/MTI

Az STG havi tízezer euróért segít kialakítani a DK kampánystratégiáját, illetve tanácsokkal látják el a pártot a kampány során.

A cég vezetőit felsorolva megemlítette Julianna Smootot, az Obama alapítvány (Obama Foundation) igazgatótanácsának tagját, Barack Obama egykori amerikai elnök volt kampányfőnök-helyettesét, Paul Tewes-t, az Obama-kampány önkéntesekért felelős szervezőjét, illetve a Demokrata Párt politikai műveletekért felelős vezetőjét valamint Dan Kanninen politikai elemzőt, aki több úgynevezett csatatér-államban vezette az Obama-kampányokat.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Nem semmi! Gyurcsány nem kispályás játékos! Ha az MSZP egy része állítólag a fidesszel van, akkor meg neki kell felvenni a "harcot". Igazából mindegy kinek, csak váltsák le a maffiózókat!!!?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@iluminati: Ne emeld ki ezt a ondatat, mert ezt NEM az atlagemberekre mondta, hanem Demjan Sandornak, aki elkezdett hepciaskodni, hogy Szlovakiaban milyen jo az adorendszer... NEKI mondta Gyurcsany, hogy jo, akkor el lehet menni innen , lehet vinni a vallalkozasokat oda, ott adozni, de nezzek meg a nyugdijrendszert. (Mert akkor a szlovak rendszer meg nagyon rossz volt. Mara nem az).
Macskaszem
@iluminati: Orbán nem mondja, hogy el lehet menni, de éppen őmiatta mégis sokaknak van mehetnékje innen.
iluminati
@Macskaszem: Igaz köztük nekem is...Nem csak szóval de tettekel is lehet beszélni...
iluminati
@karma1: Ezt a részét nem ismerem igazad lehet...Egy országot csak úgy lehet irányitani ha megtaláljuk az ellenzékkel is a hangot...Amit a fidesz akkor cselekedett azt minősíteni nem lehet...Hisztis elmebeteg viselkedés volt...nem arra játszottak,hogy az országot ki szedjék a gödőrből...és az embereknek jobb élhetőbb világot alkosson...
karma1
@iluminati: 09.21-re: Tudod, mi nagyon egy oldalon allunk, de most ezzel a hsz-del nem igazan ertek egyet. Ha valaki elhagyja a hazajat, az tudja, vallalja az elore nem lathato nehezsegeket, - ne haragudj, de ezert en egyaltalan nem hibaztatom GYurcsanyt - de orbannak sem hanytorgatnam ezt fol (pedig szivbol utalom), mert aki elmegy otthonrol, az szakit MINDENNEL, ami az anyaorszagaval kapcsolatos. Csak akkor lephetnel fel kovetelesekkel - szerintem - a magyar allammal szemben, ha peldaul a hatra hagyott csaladodat miattad vegzalna az otthoni hatalom. (Megtettek ezt 56 utan eppen eleget).
Fradigege
Havi 10 ezer euro megy a levesbe. Van ott is lóvé dögivel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.