Jogerősen is garázdaság vétségét állapította meg a Szegedi Törvényszék a két évvel ezelőtt a rendőrök sorfala mögül kitörő menekültek felrúgásával megvádolt operatőr ügyében, három évig még ez a büntetés sem hatályos. László Petra erre a tárgyalásra sem jött el.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
miért csodálkoztok? A tekintetes a csoportos garázdaságot társadalmi veszélyesség hiányában még megszólni sem szokta! =)) Persze az arra érdemesek esetében!
Manhattan
Millió vita ment annak idején arról, hogy megrúgta-e a menekülőket? Tök mindegy, hogy megrúgta-e, vagy sem, ugyanis az ügyészek arra jutottak, mint mindenki, akinek van szeme, hogy meg akarta rúgni! Fel akarta dönteni a futkosókat, erre irányultak a mozdulatai, amik véletlenül egészen úgy néztek ki, mint a rúgó mozdulatok. Különben meg, ha rajtam múlott volna, rárohadhatna a börtön lakat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.