Simicska Lajos saját kezűleg graffitizte fel Veszprémben több saját, üresen álló plakáthelyére azt a híres mondatot, amit Orbán Viktorral való szakításakor mondott. Az esetet a Helyi Válasz nevű orgánum írta meg elsőként, és posztolta a festést és az igazoltatást is megörökítő képeket a Facebook oldalán. 

A Blikk információi szerint az eset ma hajnalban történt Veszprémben. Simicska Lajos az ötödik plakátot festette át, mikor a rendőrök lecsaptak rá. Az egyenruhások igazoltatták is a festegető nagyvállalkozót.

Az index.hu portál megkereste Simicska Lajos munkatársát, aki kérdésükre megerősítette:

valóban Simicska Lajos festette fel a feliratokat.

Simicska Lajos ellen saját cége, a plakáthelyeket kiadó Euro Publicity Kft. tehetne feljelentést rongálásért. Ez várhatóan nem fog megtörténni – írja az Index.

Simicska Lajos egy héttel ezelőtt jelentette be, hogy a kialakult helyzetre figyelemmel közterületi cégei vezetőit arra kérte:

politikai és közéleti tárgyú hirdetés közzétételére vonatkozó megrendelést ne vegyenek fel, illetve ne teljesítsenek.

Simicska Lajos cégeinek plakáthelyein korábban olyan hirdetések jelentek meg, amelyeken gengsztereknek nevezik az Orbán-Mészáros-Habony-Rogán kvartettet. A plakátokon párt neve nem szerepelt. Később kiderült, hogy a Jobbik üzeneteit lefedő hirdetéseket a Simicska Lajoshoz több szálon kapcsolódó Nagy Ajtony Csaba rendelte meg – írja az index.hu.

Forrás: Index, Blikk, Helyi válasz

Fotó: Facebook/Helyi Válasz

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Lajos, a graffiti helyett borítsd már azt a bizonyos bilit...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Lajos, a graffiti helyett borítsd már azt a bizonyos bilit...
vladimir putin
@volvós: nincs olyan bili, amiből őrá ne fröccsenne szar. Szánalmas produkció.
Eladott Ország
Az a mi őrületesen nagy szerencsénk, hogy szeplőtelen emberekből álló szeplőtelen párt ül az
ország trónján. Szívbemarkoló az az önzetlen, minden anyagiasságot nélkülöző önfeláldozás,
amivel napról napra találkozhatunk. Így tökéletesen érthető az a sértettség, mellyel reagálnak,
amikor méltatlanul megvádolják őket egy kis korrupcióval, ezzel-azzal. Mert soha, sőt. Még ők tesznek be a közösbe azért, hogy nekünk jó legyen. A sajátjukból. Csupa jóságból. A Fidesz a létező legkorrektebb alakulat. Főleg kormányon. Ők véletlenül sem korrupt gecik, nem élnek vissza a hatalmukkal, főleg pedig nem használják fel arra a különféle szervezeteket, hogy kifizetőhelyként működtessék azokat. Nem azért kellett lerohanni minden létező szervezetet a sportot és a művészeti életet is ideértve, mert ezeken keresztül ki lehet pumpálni a pénzt a gazdaságból, magántőkévé konvertálva a közpénzt.
36
Zárva volt a cukrászda és bedühödött.:)
wagabund
Ez már nem színjáték, Simicska tényleg haragszik.. . na de ennyire?
kokopelli
@Horizont: ...mióta reménykedtél abban,hogy tényleg jól fog menni az országban?
justhpeter
Simicskának igaza van: Orbán geci. No, meg a bandája is. Azaz a fideSS egy geci-góc.
quadrocopter
És a pintérek miért is írták fel az adatait?
Klubtag
Istenem!!! Hová züllött ez az ország 30 év alatt, különösen az elmúlt hét és fél év eseményeit figyelembe véve...Ma már látom, hogy elszalasztott lehetőség: gyermekkori barátunk 1990-ben felajánlotta, hogy mindenben támogat (mert meg is tehette) és 3 gyerekkel (18-16-14) keljünk útra egy általa jobbnak vélt világ felé (egyébként ő 76-os disszidens). Mosolyogtunk és arról győzködtük, hogy most már miért mennénk el más országba, más földrészre, hiszen a lehetőségek házhoz jöttek...gyermekeink ma joggal tesznek szemrehányást nekünk...
wagabund
@Horizont: ma éjjel hallottam a rádióban egy politikus visszaemlékezését a rendszerváltás hónapjaira...halkan megjegyezte, hogy csak a nép hitte, végre itt az új világ...mindent lezsírozott a régi, és az új garnitúra...és sorolta...

úgyhogy a hallottak után nem vagyok meglepve Simicska mérgelődésén...pedig eltelt vagy huszonöt év azóta, amikor még fiatalon odaültek a fazék széléhez.
Edmond Dantes
Legközelebb írja azt,hogy Orbán egy szaporító anyag.
wagabund
@Horizont: A kerekasztal megbeszélésekről egy akkor még ismeretlen operatőr filmet forgatott. A mai napig nem mutatták be. Ő meg ebből a titokból él nagyon jól.
Volt olyan résztvevő, aki elmondta évek múlva, ha bemutatnák, akkor a nép elzavarná az egész politikai bagázst..

szóval valami nagyon hibádzik az asztal körül...
...mi meg ...amiről nem tudunk, az nem fáj... című örökbecsű bölcsességben hiszünk...

és ezért minden nap az épp aktuális nagyotígérő politikustól lesz párás a szemünk... pffff..
mint a most megbukott szent embertől

(máraki)
wagabund
@Horizont: affrancba...egy srófra jár az agyunk...
terlasz
A rendőrökkel egyeztetett akció lehetett, hogy hír legyen belőle.
Desischado
Majd akkor hiszem el simicskáról, hogy igazán haragszik, ha borítani fogja a bilit. Bár ezen az akcióján én is jót derültem.

@Horizont: Drágám, én is csatlakozom, nekem is erre a srófra jár az agyam. Legalább mi tartsunk itt össze! Bár hála az égnek, ez így is van.
wagabund
@terlasz: meglepő állítás, de lehet hogy te tudod egyedül az igazat...
érdekes mindenesetre...
lampa laz
Simicskáról ez a legcukibb fotó amit eddig láttam. Menten be is lopta a szívembe magát a "művészeti alkotásával" együtt.
wagabund
@Horizont: én is meglepődtem e merész állításon, de itt már minden elképzelhető...csak nem tudunk róla.
bencemacska
@Horizont: Ez nem csak Ov vs. Simicska miatt elképzelhetetlen, hanem Pintér múltja miatt is.
Simicska egész életében a "nem támogatott" kategóriába tartozott, azért csatlakozott Orbánékhoz a Bibó Kollégiumban.
3 évvel idősebb náluk, mert nem vették fel egyetemre az apja miatt!!!
( Még a kollégiumot is ellopták tőlem!)
terlasz
@Horizont: Nem is hivatalos verzióra gondoltam...
bencemacska
@Horizont: ma, 11:37
Ma benéztem a Wikipédiára. Gyerekkorát és fiatalkorát törölték(?). Csak azóta létezik, amióta kapcsolatba hozható OV-val!!! Gazdasági tevékenységéről viszonylag sok maradt. Pl.
"A lemondás után (1999), majd a Fidesz két újabb ellenzéki ciklusa alatt nőtt igazán nagyra a Simicskához közvetlenül vagy közvetetten kötődő cégbirodalom. Igaz, a különböző tulajdonlások rendszere olyan bonyolult és átláthatatlan volt, hogy egészen 2012 tavaszáig a sajtóban alig lehetett bizonyíthatóan írni Simicska szerepvállalásáról. A Mahir mellett ekkor kezdett felfutni az építkezésekben egyre fontosabb szereplővé váló Közgép, melyről már ez idő alatt is pletykálták, hogy Simicska cége, ám csak 2012-ben vált ez bizonyítottá.[16] A cégnek 2004-ben még alig 1,8 milliárd forint volt a nettó bevétele, ám ez a szám 2005-ben már 7,5 ..."
Korábban azt is lehetett olvasni, hogy OV apjának gazdasági vállalkozásait ő alapozta meg a "Székház" pénzből! (Ez ma már interneten nem látható!)
szaboria1
@bencemacska: Nem csak egy szék ház volt de a Csobánka utcai árát is jól eltüntették anno. Igaz ez több pártra is vonatkozik. Mert Antal nagyon sok ingatlant adott a pártoknak akik szintén megszabadult egy egy épülettől.
bencemacska
@szaboria1: ma11:59
Én kimondottan a volt Tisztiházra gondoltam, az vert fel nagy botrányt!

"Simicskára az ezt követő időkben a párt tanácsadójaként hivatkoztak,[9] hivatalos pozíciót azonban csak 1993-tól töltött be, amikor Orbán felkérésére a Fidesz gazdasági igazgatója lett.[9] Ehhez az időszakhoz fűződik a párt első nagyobb gazdasági botránya, a székházügy - igaz, ekkor már csak annyi történt, hogy a sajtó felkapta az ügyet, az események valójában még az előtt történtek, hogy Simicska hivatalos pozíciót vállalt volna a Fideszben. A kormány az MDF és a Fidesz számára titkos kormányhatározattal a nekik törvény szerint járónál jóval nagyobb alapterületű és rendkívül értékes ingatlanokat adományozott, amelyeket részben állami tulajdonú bankoknak adtak el igen magas áron.[10] A tranzakció törvényes volt, de sok kritika érte miatta a két pártot, és nagy sebet ejtett azon a képen, amely szerint a Fidesz nem működik együtt a kormányzó MDF-fel az üzletben, miközben a politikában támadja. Többek közt ezek is vezethettek ahhoz, hogy bár az 1992-93-as közvélemény-kutatásokat még toronymagasan a Fidesz vezette, az 1994-es választáson mindössze 7,7 százalékot szereztek, és ismét ellenzékbe szorultak."
A cégbíróság még ma sem tudja, melyik cég ki(k)nek a tulajdona lett!
Azóta nem szabad azt mondani fidesz cég, hanem csak azt, hogy fidesz-közeli cég.
Ezeket adta el aztán Josip Tot és Kaya Ibrahim!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.