Olimpia helyett Eucharisztikus Világkongresszust és vadászexpót rendeznek a 17,3 milliárdos telken MTI Fotó: H. Szabó Sándor Előbb államtitoknak minősítette a kormány a Hungexpo vételárát, majd maga hozta nyilvánosságra, hogy a kőbányai vásárvárost de facto tulajdonló Expo Park Kft.-t több mint 17 milliárd forintért vette meg. A költségeknek azonban ezzel nincsen végük, a kőbányai pavilonokat 2035-ig nem is használhatja az állam, ezért a gigarendezvények miatt újakat épít. Nem is használhatják a pavilonokat A Hungexpo privatizációja hosszas huzavona után 2005 júliusában kezdődött meg, a nyertes, a francia GL Events, a TriGránit Rt. és a West End Rt. alkotta konzorcium nyolcmilliárd forintot fizetett a részvények 77 százalékáért. A tranzakció 2008-ra zárult le, ekkorra a francia Fonciere Poligone SAS száz százalékos tulajdonosa lett a kőbányai vásárváros vagyonát birtokló FPH Kft-nek. 2009-ben a francia tulajdonosok átszervezték a cégeiket: a Hungexpo Vásár és Reklám Zrt...

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Atyavilag! Mar csak ez hianyzott a teljes kephez a vilaghaboru kitorese elott! Akkor is volt Eucharisztikus vilagkongresszus, vadaszkiallitas,...
Mar csak az hianyzik, hogy Ferenc papa megaldja a hadbavonulok fegyvereit...
Mit csinal ez az idiota elmebeteg, a csuti vizigoreny???
Nem eleg, hogy hitler helyett most a hulyegyerek keze reszket a piros gob folott? Igazan kell ez a baromsag nekunk ennyi penzert? Alkorosztenyseg, szemforgatas, tomjenzsoti titkos allatirto szenvedelye miatt megtartott vadasz vilagkiallitas???
Mert a lotereket mar csinaljak a leheto legtobb helyen ... Sietni kell mind a 140-nek a kialakitasaval, kulonben hova mennenek a kiscserkeszek "levente'be" ?
Jon a kakastoll, (a magyar garda mar ugy nez ki, mint a csendorseg meg a tobbi felkatonai csoportosulas)...
Nem hiszem, hogy az elmebetegseg nem ragados... Odafont mar mindenki hulye elmehaborodott...
kokopelli
@karma1: ...pénzforrás kell,mert sok a csicska,és a régi források kiapadnak!
Világrendezvények kellenek,mint Rómában anno "Panem et circenses",és mini
Néró már van hozzá schleppel együtt!
Pálinkafőző Rézüst
@kokopelli: orbáncaligula most nevezte ki a lovát tárcanélküli miniszternek...
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: hat lehet, hogyha zablat raknank a szajaba, akkor ertekesebb lenne a derbin,... De igy? 20 % kupaklala...:o))
kokopelli
@karma1: Ezzel a nagyzási hóborttal szeretné kompenzálni a szerencsétlen az európai
semmibevevését! Hamburg anno a nyári,Garmisch és München a téli olympiáról népsza-
vaztatott,ami "el is lett utasítva",holott mindkét félnek magasabb a GDP-je mint Magyarhon-
nak! A nép szava az utolsó érvényes szó! Ennyi!;--)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.