Bokros Lajos szerint maga a fasizmus az, ahogy Orbán Viktor reagált az őcsényi esetre. Az őcsényi panziótulajdonos szerint Orbán bűnpártolást követett el.

Nem csitulnak a kedélyek az őcsényi eset óta, ahol a falu nagy része fellázadt az ellen, hogy egy panziótulajdonos a magyar állam oltalma alatt álló menekült gyerekeket és családjaikat üdültette volna ingyen a Migration Aid nevű szervezetet segítve. A panzióst halálosan megfenyegették, járművét megrongálták, a helyi polgármester inkább lemondott a megosztottságot látva. 

Bokros szerint maga a fasizmus, ahogy Orbán reagált az őcsényi esetre

Fotó: Google Street View

Orbán Viktor miniszterelnök viszont arról beszélt, mikor megkérdezték az ügyről, hogy semmi kivetnivalót nem lát a falusiak reakciójában. 

Nem akarnak az emberek migránsokat befogadni, nem akarnak az országba és nem akarnak a falujukba. Annyit hazudtak már nekik migránsügyben, hogy nem hiszik el, hogy csak gyerekek fognak jönni

- mondta el az újságíróknak Tallinnban, egy uniós rendezvényen.

Orbán bűnpártoló lett a panziós szerint

A panziós szerint Orbán ezzel bűnpártolást követett el, erről a Hír TV-nek beszélt. 

Azt mondhatom, hogy bűnpártoló sajnos a miniszterelnökünk, mert ez bűn. Aki pártolja, helyesli a bűnt, az bűnpártoló. Én úgy tudom, hogy ezt talán még a törvény bünteti is. Nagyon szomorúnak tartom ezt, és úgy érzem, hogy összeomlott Magyarországon a jogállam. Nem tudni, hogy milyen következmények lesznek ezután, ha elszabadul az erőszak. Szerintem a lelkiismeretébe bele kell néznie a miniszterelnökünknek

- mondta el a tévécsatornának.

Bokros Lajos: "ez maga a fasizmus"

Bokros Lajos, a Modern Magyarországért párt elnöke a Facebookon fakadt ki kedd délután. 

Szerinte a fasizmus egyértelmű jele, ahogy Orbán reagált a helyzetre. 

Bokros szerint

Elérkezett hozzánk a fasizmus második szakasza, amikor a kormány már nem egyszerűen gerjeszti az idegengyűlöletet, hanem büszkén visszaigazolja és támogatja a megvadult csőcselék törvénytelen cselekedeteit. Van-e még lejjebb?

Orbán Viktor kormánya lerántotta magáról az utolsó leplet: nemcsak megtűri az általa fűtött gyűlölet uralmát, hanem kifejezetten támogatja azt. Ez maga a fasizmus, mégpedig a javából.

- írta többek közt bejegyzésében.

(Címlapi kép: Google Street View)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
És hány éve annak, amikor Bartus megírta:"Az Unió első fasiszta állama" című cikkét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@cikicakk55: Csakhogy Bokros azokat sértette meg akikből élt és azoknak a nehezen megszerzett kisnyugdíját,rokkantságit egyebet osztaná idegeneknek.
Annyit felfog a politikával nem foglalkozó földművelő is,hogy ezt majd ő fizetné a végén.
Csizmás Kond
...ezért a csalitisért nem adnék egy kalap szart...
Pálinkás Pál
Nem értem...ez a bokros egy nagy marha ,veletek együtt libsik!!! Ugyan árulja már el valamelyikőtök ,miért náci aki nem akar arabot a falujába???A rasszizmust ne említsétek,mert abból ti csináltatok pejoratív fogalmat,hiszen Isten,vagy a természet,kinek melyik tetszik,így alkotta meg a világot!!!És bizony genetikailag is kimutatható a különbség a rasszok között,bármennyire is nem tetszik nektek!!
egyvandor
Bokros ebben a nyilatkozatában nem világított rá a lényegre. Az események keménymagját a fidesz koordinálta. Több megjelentet nem is ismertek a faluban.
Répásyy meg azzal igyekszik ferdíteni és ezzel Gorbán lázításáról elterelni a figyelmet hogy németországi keményebb reakciókra hivatkozik. Mintha lenne Európában még egy ország, ahol a rendőrverő kukaborogató kövekkel hajigáló, autókat gyújtogatók, sőt a rendőrre autót rágyújtók nemzeti hősök, a vízfestékkel falat leöntők meg terrorista bűnözők lennének.
cikicakk55
@1magyar: Természetesen ebben is igazad van.Most inkább a megfogalmazás miatt rágtam be Bokrosra . Lattam a riportokat velük,főleg idősebb emberek,akik még elhiszik,hogy Magyarországon csak az lehet az igaz amit a Miniszterelnök mond.Bokrost mint embert meg inkább nem minősíteném,mert kitiltanak.
Lepényleső
"A pesszimistának mindig igaza van,de nincs öröme benne!" Másképp miért pont most lenne?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.