Orbán Viktor az ország ellensége. Lopnak csalnak, hazudoznak és ami ennél is felháborítóbb: teljesen leakarják építeni a demokráciát és a jogállamot. Mondjuk együtt, hogy: elég volt! Cselekedjünk! Ne hagyjuk, hogy Orbán nevessen a végén!

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán Viktor és bűnbandája a történelem szemétdombjára kerül ha akarják ha nem. Hiába vergődnek és rúgkapálnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@peterkelemen: Az rendben van, de addig hány ember életét teszik tönkre? Hány családot szakítanak szét? Mennyi idő kell, hogy a tönkretett, kizsigerelt, szétlopott ország ismét talpra álljon? Hány generációt tesznek fél analfabéta szakbarbárrá? Hányan halnak meg idő előtt?
peterkelemen
@simmering73: Így van ahogy mondjátok csak ezzel az előbbel az a baj, hogy a magyar nép bebizonyította, hogy fizikai harcra képtelen, mert gyáva. Egyelőre adjuk meg az esélyt a szavazásnak...utána felőlem jöhet a vízözön. Ha kell egyesével eltapossuk Orbánt és bűnbandáját.
division
A mocskos Jobbik aljas videója, bravó!
Nessy
@division: Miért a Soros plakátok jobbak? Mindenhol van egy - egy kérdés a kép mellett. Jelenleg VII stáció van.Mennyi lesz tavaszig???
division
@Nessy: Végül is igazad van, jönnek a választások jövőre, most éppen a Jobbik a soros:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.