A fővárosi főügyész szerint mindenki szégyellje magát a Kúrián, akinek része volt annak kimondásában, hogy fideszesnek nevezhető az ügyészség.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hát tudod PP sok mindent jogodban áll mondani, de másokat szégyenezni! Na azt nem! =))
karma1
O te kis mimoza! Akkor kerd ki magadnak a Kuria donteset, ha elo tudod venni azokat az ugyeket, amelyekben fideszeseket is elmarasztalsz, amikor az o bunosseguk kerul nyilvanossagra.
Szamold csak ossze, hogy hany Juhasz Peter, Hadhazy Akos, Tenyi, vagy Horvath Andras feljelentes lapul az iroasztalod fiokjaban, azzal a megjegyzessel, hogy nem talalsz buncselekmenyre utalo esemenyt.
De koncepciosan elitelted tenyleges letoltendore Csaszyekat,- pedig tenyleges buncselekmeny sem tortent az o esetukben - mig a Questoros tarsoly csabikanak ket het egerutat adtal, hogy minden, a kormanyra, foleg a kulugyre vonatkozo kellemetlen nyomokat eltuntesse.
Ahol kez-kezet mos alapon folyik a nyomozasok elinditasa, a korrupcios ugyek elsimitasa - jaj, nehogy valami baja legyen egyetlen futyiszesnek is! - ott bizony a Kuria itelete megallja a helyet...
Orulj annak, hogy a csaladod meg hulyere keresheti magat, kuszaszem adja a lovet szamolatlanul, egymas felesegeit, szeretoit tartjatok el horribilis penzekert, es a manyup- penz sorsarol sem akarsz semmit sem feltarni, nyilvanossagra hozni...
szaboria1
Nocsak nocsak ez nem tetszik nekik, pedig csak az igazságot mondták ki.
Equus1
Tibike! Gondolkodtál már azon, h milyen közmunkásnak lenni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.