Ács Sándorné azt állítja, hogy az LMP keresztbe feküdt a „biztos kormányváltást ígérő Botka-javaslatnak” és részük van Botka László megbuktatásában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Ács Sándorné Kishantossal öregbítette hazánk jó hírét. A fidesz ezt tönkretette. Bernike ennek a fidesznek tapsikolt Tusványposványban...Akkor melyikük is a hitelesebb???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
Ács Sándorné Kishantossal öregbítette hazánk jó hírét. A fidesz ezt tönkretette. Bernike ennek a fidesznek tapsikolt Tusványposványban...Akkor melyikük is a hitelesebb???
elnyomott
Egyik se hiteles. A jobbikosok sem védik éppenséggel az MSZP-t.
Bagoly mondja verébnek.
Hányinger mindegyik párt, kivétel nélkül.
Peller Anikó
A zács sándorné attól tartok egy kicsit sokat képzel az elempéről, a Botkát nem az elempé buktatta meg butaspi-né. A Botka Laci saját magát buktatta meg többedrendűen.

- Amikor a geci szegedi kanosszája után 6 nappal elkezdett Gyurcsányozni, akkor már megbukott.
- az elempé lehet másképp ugyanolyan politika véletlenül sem tudta volna megbuktatni a Botkát ha az nem kúrja el már az első mondatával, Gyurcsánnyal nem !
- a stílus amivel próbálta megközelíteni a minipártokat lekezelő, biztos bukás.
- a legkisebb minipárttal a Fodor buzijenővel való szövetség is csak a bukás előszele volt. Nem azért mert nem kell mindenkinek a szövetsége, de kell. Csak miután elutasította a legközelebbi rokonpártját a Gyurcsányét és még eszébe sem jutott a vona tra jegyet váltani, így a füves Fodorpárt nem nézett ki jól mint az összes lehetséges szövetséges.
a helység kalapácsa
Botkát a saját pártja, az MSZP buktatta meg - ahogy mindenkit, akik változást, megújulást szerettek volna elérni a pártban.
Az MSZP nyilvánvalóan beleragadt a múltba, és nem képes túllépni a saját árnyékán.
anka
@Pálinkafőző Rézüst: Na ezt mondtam' én is..., a Béla ezen csak átsiklott!
Ács Sándornénak igaza van!
Peller Anikó
@a helység kalapácsa: ez így kopaszon nem igaz. Botka sorozatosan elcseszte, semmiféle szövetséget nem tudott kialakítani, kitaposni, kikönyörögni (kivéve Fodor 0.001% párt). Leamortizálta az emeszpét a felére.

Ennek következtében az emeszpé (vagy legyen a mónár) felkérte, hogy monnyon le.

Nem az MSZP buktatta meg !!! Saját magát buktatta meg.
Béla333
@Pálinkafőző Rézüst: 17.24
Ne hazudj pálinkás! Nem tapsolt a Fidesznek senki!
Béla333
Nyílt levél Ács Sándornéhoz

Kedves Éva!

Őszinte szomorúságomra napvilágot látott a lentebb idézett sajtóközleményed, ami nem az első ilyen jellegű megnyilatkozásod. Pár hete az ATV-ben volt egy hasonló tartalmú riport veled, ahol Botka Lászlót és az MSZP-t a fenntarthatóság letéteményesének magasztaltad.

Szívesen cincálnám szét soronként közleményed tévedéseit, valótlan célzásait, de az irántad érzett tisztelet miatt nem teszem.

Felfoghatatlan számomra, amit teszel.
Pártjaink közötti konfliktusok miatt nem voltunk mindig barátok, de mióta ismerlek tisztellek, és minden létező lehetőséggel, amikor módom volt kiállni melletted, mellettetek - megtettem. Nem csak én és Szél Detti tette ezt, de ezt tette az LMP már akkor is, amikor még nem voltam országgyűlési képviselő.

Meggyőződésünk, hitünk, elveink miatt álltunk ki melletted mindenben, és az ellen az igazságtalanság ellen, ami veletek történt, és emiatt nincs, és nem is volt elvárás veled szemben. Nem azért tettünk meg mindent eddig is az általad is képviselt ügyekért és Kishantosért, mert elvártuk volna lojalitásod, hanem azért mert hiszünk azokban a fontos és jó ügyekben, amelyekért kiállsz. Az LMP részéről nincs elvárás veled szemben, nem kértünk együttműködést, támogatást - de az engedtessék meg, hogy saját elveid miatti kiállást hadd várjunk már el!

Saját elveid és a korábbi meggyőződésed miatti kiállást talán elvárhatunk, mert elvhű, tisztességes embernek ismertünk meg. Márpedig ilyen mértékű pálfordulásokra, mint amit most ezzel a nyilatkozattal teszel, eddig csak Orbán Viktor volt képes. Ahogy láttam, 2005-től kezdve mindent megtettél az MSZP-rezsim bukásáért, mert láttad, hogy mit tettek az országgal és a magyar vidékkel. Helyes úton jártál, mert az ország érdeke az volt, hogy kinek méltatlansága és alkalmatlansága bebizonyosodott az ország vezetésére, annak mennie kell. Ahogy most a Fidesz/KDNP méltatlansága és alkalmatlansága bebizonyosodott. De hogy emiatt visszahívjuk azokat, akik már egyszer...
Béla333
Folytatás:

De hogy emiatt visszahívjuk azokat, akik már egyszer megmutatták mire képesek? Képes vagy kiállni azok mellé, akiknek bukásáért dolgoztál?

Felfoghatatlan ez számomra, és őszintén nem értem, hogy az Élőlánc megmaradt pár tagja mit szól ehhez, de szerintem ez szembe megy mindazzal, amit idáig az Élőlánc képviselt.

Súlyos tévedés Botka László miniszterelnök-jelöltet a jövő letéteményeseként megnevezni, sem pártja, sem ő nem tud már pozitív változást hozni ebben az országban. A miniszterelnök-jelölti lufija hamarosan kidurran, és már most minden mérés Vona Gábort mutatja népszerűbbnek. Két ilyen jelölt alapján nem kézenfekvő a döntésünk? Végre nem valami ellen, hanem valakire lehet szavazni, aki hozhat pozitív változást nemzetünknek! Végre egy jelölt, aki motiválhat bennünket!

Éva,
itt az idő! Itt az idő, amire vártunk, végre van egy olyan miniszterelnök-jelöltje az országnak, aki nem csak ökopolitikai elkötelezettséggel, hanem végre alkalmassággal is mutatkozik arra, hogy változtassunk a szakadékba tartó irányon, melyre hazánk tart.

Az LMP elvei nem eladóak. Sem az MSZP-nek, sem Botka Lászlónak, sem másnak. Elérkezettnek látjuk az időt, hogy a változások élére álljunk, mert világosan látjuk mára: ezt nem várhatjuk mástól. Egész életutad, munkásságod abba az irányba mutatott, hogy ezért az ügyért dolgozz, amiért most síkra szállt Szél Detti, és ami miatt mi jópáran felsorakoztunk mögötte. Itt az idő, hogy te is beállj azok közé, akik leakarnak számolni a 20. század árnyaival, és egy boldogabb, igazságosabb, élhetőbb, megújuló Magyarország felé akarják mozdítani országunkat.

Kérlek, segíts ebben!

Barátsággal és tisztelettel:

Sallai R. Benedek
Pálinkafőző Rézüst
@Béla333: Bélám, ne védd a védhetetlent...
Nem volt Tusványposványoson az orbáni orgián Bernike??? Nos?
anka
@Pálinkafőző Rézüst: - erre úgysem fog válaszolni érdemben...:D
a helység kalapácsa
@Peller Anikó: Botka igazából szakítani akart a múlttal (továbbra is tartom, hogy, a pártján belül is - és jó okkal!), és a régi arcokkal, bármilyen pártban is legyenek - akik felelősek bármilyen formában abban, hogy oda jutott az ország 2010-re, ahová.
És ahová jelenleg jutott, mert, hogy ma itt tartunk, abban vastagon benne vannak a meghatározó ellenzéki pártok is (akiknek lett volna erejük, a kapcsolataik révén lehetőségük a protestálásra), akik hagyták elszállni a fideszt még az elején, és ebek harmincadjára jutni az országot
A semmiből előkeveredő Momentum akkorát durrantott egyszeri alkalommal, úgy összefogta az embereket, amire pl az MSZP 7 év alatt ÖSSZESEN nem volt képes.

Oké, a fellépése irritálóan kemény volt, túltolta a biciklit.
De Botka nem az első, akit megrágott és kiköpött az mszp, aki egy - mostanra már tisztán látszik - tehetetlenül sodródó tömeg, egy kormány nélkül hánykolódó hajó a viharos tengeren.

Én is köpködtem rá (meg másokra is), de annyit tudni kell rólam, hogy én SOHA nem az embert utálom igazából, hanem a rossz cselekedeteit (és ez saját magamra is érvényes!)
bencemacska
Abban nem értek egyet Ácsnéval, hogy az LMP buktatta meg Botkát!
Ő saját magát buktatta meg. Az a szomorú, hogy csak háromnegyed év alatt vette észre, hogy olyan ketrecbe zárta magát, amiből már nincs kiút csak bukás!!!
Az LMP a viselkedésével, a kompromisszum képtelenségével, az orbán rendszer leváltását hiúsítja meg. Ez a nagy bűn!
Nem sorolom fel, hányszor bizonyította - főleg még Schiffer vezetésével - az "őfelsége ellenzéke" szerepet.
Béla333
@bencemacska: 18.36
Az LMP a Fidesz legkitartóbb, legkövetkezetesebb ellenzéke!
Schiffer idejében is az volt, és Hadházy korrupció infójával ma is az.
Szél Bernadett meg a legkeményebb ellenfele lesz a Fidesznek!
Peller Anikó
@bencemacska: pontos, tűéles vázlat.

@a helység kalapácsa: az rendben van amit írsz, nagyjából. De Botka nem szakíthatott saját magával, magukkal, a komcsikkal mert ők egy párt. Ők a párt amelynek színeiben indulhatott a Botka, lehetőséget kapott, hogy megmutassa mit tud kihozni a szemétből.

Nem tudott kihozni semmit. Ezért kellett buknia.

Nem szabad pitiáner dolgokkal vergődni, saját pártját árulózni amikor orbán megbuktatása a tét.

Ha valaki képtelen fontossági sorrendbe rakni a dolgokat az elbukik. A jószándék nem elég.

Győzni kell !!! Ez a fontos, nem elég az 5 % mert az szart sem ér (nekünk). Na jahh, nekik lehet ez a fontos.
Béla333
@Pálinkafőző Rézüst: 18.14
Az LMP sohasem futott el a vita elöl! Igen, ők a Fidesszel is felvették a kesztyűt, nem tudom miért is kellene azért szégyellniük magukat, mert elmentek Tusványosra vitatkozni?!
De valóban a mai napon ez a legfontosabb?
Ezer fontosabb dolog van, mint egy 2 évvel ezelőtti vitaműsor!
bencemacska
@a helység kalapácsa: ma, 18:23
Botkának már a belépője bukás volt.az M
Nem lehet egyszerre az MSZP ME jelöltje és az összefogásé, mert nem tud a kettőnek megfelelni. Ő listavezető lehetett volna ebben az esetben az MSZP-nél.
Akkor egyenrangú partnerként tárgyalhatott volna a párt vezetőkkel, akik közül egy lett volna Molnár Gyula, Gyurcsány Ferenc, stb.
bencemacska
@Béla333: ma, 18:51
Ugyan kivel vitatkoztak Tusványoson? Ki hívta meg őket?
Olvassuk már vissza!
Ki vezényelte a Fidesz Köztársasági elnöki kampányát?
Ki védte OV-t az éppen hivatalban levő kormánnyal szemben?
Spongyát rá mert már elmúlt két éve?
Ha olyan nagyon ismered az LMP-t, meg tudod mondani mikor és hol mutatkozott be nyilvánosan Szél Bernadett?
Béla333
@bencemacska: 19.11
1./"Ugyan kivel vitatkoztak Tusványoson?" Nyilván aki ott volt! Mit tudom én, de ha veszed a fáradságot a gugli biztos kidobja! Az idén már tudomásom szerint nem mentek el!
2./ "Ki vezényelte a Fidesz Köztársasági elnöki kampányát? "
Majd te megmondod! Mondjuk én úgy emlékszem, hogy Sólyom Lászlót a Védegylet nevű csapat nevezte, késöbb felkarolta a Fidesz, Szily ellenében!
3./ "Ki védte OV-t az éppen hivatalban levő kormánnyal szemben?" Úgy emlékszem a TASZ! (És annak a jogásza Schiffer, de ez miért gond? Most is ugyanezt csinálja a TASZ!)
4./ "Spongyát rá mert már elmúlt két éve?"
Úgy emlékszem ez már vagy 10 éve volt! Legalább!
5./ Te ezek szerint jobban tudod, áruld el: mikor és hol mutatkozott be Szél Bernadett?
Pálinkafőző Rézüst
@Béla333: nem2 éves, hanem tavalyi. És komolyan mondod, hogy vitatkozni ment(ek) oda??? :))) Szted lehet vitatkozni a fidesszel?? :))) Ugye ezt nem komolyan mondod???
Segítek: utoljára a Fletó vitázott vikikével a Tv-ben. Nos, mikor is vitáztatok ti a fidesszel?? Bővítsed lécci tudásom tárházát... :)))
a helység kalapácsa
@Peller Anikó: Győzni kell !!!
De az mszp nélkül.
Nem tudom emlékszel-e még a megyei elnökök kiskirályságára, akik fojtogatón a markukba tartották a pártot, és akik Gyurcsányt is fúrták; meg arra, hogy az szdsz a pár százalékával terrorizálta, és sakkban tartotta őket?
Mint hátamra a púp, annyira nem kívánom, hogy valami hasonlót lássak újra.

De én is identitászavaros lettem időközben, mert már annyira elmosódtak a határok, annyira eluralkodott az elvtelenség, hogy ha nem tudnám, hogy a jövőben végre jó lesz, magamba is zuhannék a reménytelenség miatt.
Én tudom amit tudok, de a családtagjaim sajnos nem tudják, nekik csak ennyiük van, amit látnak maguk körül.
Rájuk is gondolnom kell, és ezért szeretnék egy élhető, fejlődő országot, hogy amikor találkozom velük az (élet)öröm csillogjon a szemükbe, és ne a szomorúság szürke fakósága homályosítsa a tekintetüket.

Én értelek téged - valahol.
Te is értesz engem - valahol.
És mégis vitatkozunk.
Most gondolj bele, akkor mi lenne, ha nem értenénk egymást - valahol :)
bencemacska
@Béla333: ma, 19:24
Képzeld el, ehhez nekem nem kell gugli, anélkül is tudom, mert már akkor is éltem, nem kell a történelmet tanulmányoznom.
Úgy látszik, mindent sokkal jobban tudok! pl. Utolsó kérdésedre a válasz:
2011. 12.23. 16 óra Kossuth tér. (A napközbeni tiltakozó akcióban nem vett részt. A rendőrség sem vitte el!)
Nagyon hideg, fagyos szél fújt mert leterelték a tömeget a Duna partra a Kossuth térről.
ha ott lettél volna, te is tudnád!
quadrocopter
A Genyó meg nyugodhat 2018-at illetően! Hülye ovisok egymást b*sztatják, miközben szétosztják az országot egymás között!
Sámannus
Botka jelenléte arra volt jó, hogy egyszerre szidhatott az ellenzék valakit, most már külön külön kezdenek pingálásba az ötödik kerületben. Kb az ország egy tízezreléke mellettük van. Hát már összefosás helyett különfosás van.
Hatalmas siker ez nertársak. A szarabbik is elásta magát,mert a nertársak kiforgatják a zsebeiket. (hálistennek)
Veletek van már a Simicska poronty is. Csak tudjátok ki nincs veletek? Akiknek mondani sem akarjátok hogy rám szavazz. Mert szégyenlitek, mert alkalmatlanok vagytok, mert nem is akarjátok, csak el szeretnétek jutni valami zsíros állásba. De vidéken meg vagytok halva.
Ott nem lehettek rasszisták a magyarokkal sem,a cigányokkal, sem nem ismernek benneteket, mert csak fintorogtok, ha a mosdatlanok között kell levegőt venni és nincs véleményetek a jövőnkről. koldus adomány és júdáspénz, bérúnió. Mindent kitaláltok, csak dolgozni ne kelljen, Olyan embereket pedig nem is ismerhettek aki kiállna értetek, ha használhatóak mert nem lennétek másra jók mint kollaborációra. Közönséges patkányok vagytok. Evvan nertársak.
Ott kevés ha valaki összekeni magát mindenfajta pacsulával. Botka félre állt ti pedig egymást tapossátok, lesitek van-e rés így ősszel, ahová be lehet bújni, mint a bogarak a hideg elől. Tavasszal előmásztok és újra süt majd a napocska és hatalmas egótokkal lenyűgöztök vagy húsz balekot, akik elhiszik a szép szavakat, és elvánszorog egy szavazófülkéhez és rátok szavaz. Lónak az a langaléta közepe...azt kapjátok, mert nem akartok ti csak suvickot köpni a plehes bocskorára.
Peller Anikó
@a helység kalapácsa: ha az orbánt akarod látni a trónon még ezer évig akkor nincs semmi teendőd, nyugodtan lehet szidni az összes pártot, nem kell összefogni senkivel, mert simán nyernek.

Da ha nem orbánt akarod látni (és ezt az egy dolgot kell eldöntened, csak ezt) akkor nem válogathatsz, nyelni kell a békát, a bélát, a vonát, a Gyurcsányt, a Bernit, a kutyákat, a macskákat, mindenkit.

Mindenkit, érted? Mert lehet még az is kevés lesz.

Nem lehet más kívánságod, csak egy. Egyetlen egy. Orbán vagy nem orbán. Csak ez az egy választásod lehet. Nyafogni csak egy esetleges győzelem után lehet.

Mert bukás után már nem lesz hol nyafogni, a demokrácia lezárásra kerül.
a helység kalapácsa
@Peller Anikó: Masszívan félreértesz, tesó(né)!
Azt döntsd el magadban, hogy van élet az mszp után, vagy sem.
Szerintem nem hogy 'csak' van,, hanem CSAK nélkülük van élet a jövőben.
Ezek húzták magukkal, a régi érzelműeket (tudod, aki az átkosban nem politizált, az Q jól elvolt), de már sokan nem hisznek bemondásra.

Nagyon szeretném a kormányváltást, de kik a kormányváltó erők?
Az elkövetkező pár hónapban kiderül.
Az mszp nem lesz köztük (nem olvasom a Nyugati Fényt, sőt, utálom!)
DE!
Azt azért ne felejtsük el, hogy én lelépek innen.
Megyek a náthásba innen, és talán sosem jövök vissza ide.
Ez egy kicsit zavaró lehet - de mégsem.
Béla333
Ha az ellenzék minden értelmes, elfogadható, előremutató gondolat nélkül, a korábbi időszak összes "ezen oldali" bűncselekményét inkább megbocsátva, vagy inkább szőnyeg alá söpörve éppenhogy, de legyőzi a Fideszt 2018-ban, az csak azt hozná magával, hogy:
- a Fideszes mocskok zavargásokat szítva a nulladik percben összeugrasztaná az egymást a választásokig elviselő pártokat, ami Áder aktív hozzáállása után rögtön új választásokat írna ki, ami után a Fidesz megerősödve kerülne újra a hatalomba, mondván: na ugye...
- Győzni csak olyan erkölcsi megújulással lehet, ami a Fideszes bűncselekményeket a választóknak hitelesen tudja bemutatni, hogy lássátok, ők olyanok, mi meg ilyenek vagyunk!

Győzni kell, de ha csak mondjuk fél évre tudjuk a Fideszt elzargatni, aztán minden összeomlik, annak semmi értelme, csak rosszabb lenne utána mindenkinek!
Ezért nagyon lényeges, hogy egy hiteles új kormány tudjon alakulni, aki hitelessége talaján tudja a Fideszes mocskokat elszámoltatni! (De nem úgy, mint a korábbi évtizedekben egymást számoltatták el a kormányt váltó pártok!)
Sámannus
A kishantosi gazdálkodók azt üzenték, hogy volt egy politikus, aki megszólította őket.
A pedagógusok akiket szintén megszólított Botka. Az orvosokat, akikkre szintén építeni akart. a tanárok, akiket már kezdett szétszakítani a türelmetlenség.
Sajnos akiknek az érvrendszerükben csak annyi szerepel, hogy csúnya szoci és csak rám szavazz, annak kevés muníciója lesz a választáshoz.
Továbbra is azt tudom állítani, hogy a kispártocskák csak a téli hideg elől bujkálnak, és a túlélésen kívül nincs a társadalomnak mondani valójuk.
Legföljebb annyi, hogy a parlamentben jó meleg van, és jól fizetnek, esetleg be sem kell menni dolgozni. Annál jobb, mert még így is szép ott az élet. Három képviselő és a teremőrök miatt még fűteni is kár.
Béla333
@Sámannus: 22.07
Ha úgy lenne, ahogy állítod - miszerint a kisebb támogatottságú pártok csak a Parlamenti melegre vágynak - akkor szerintem elfogadták volna Botka ajánlatát a biztos Parlamenti helyekkel.
Mivel magyarázod, hogy ezt elutasították, ha szerinted csak a Parlamenti biztos helyekre hajtanak?
Ez így nem igaz!
Szerintem nem akarnak közösködni a Fidesszel mutyizó, az országot velük együtt szétlopó MSZP/DK alakulatokkal!
Ez inkább valószínű szerintem!
picike1
@Béla333: kedves Béla nem történt semmi csak a senki nem szereti ha elszámoltatják és főleg olyan aki még bent sincsen . hát ennyi történt nem nehéz ez meg lehet érteni
Peller Anikó
@a helység kalapácsa: de engem nem érdekel az emeszpé. Egyik párt sem érdekel. Ne akadj fel az emeszpén, az egy leamortizálódott párt. Engem csak egy dolog érdekel, a geci le legyen váltva.

De nincsenek kormányváltó erők. Ez nem úgy van, hogy majd gondolsz egyet és választasz egy kormányváltó erőt. Vagy ha nem tetszik akkor majd egy másikat.

Itt csak egy erő van, az pedig éppen kormányon van. És éppen erőszakosan ott is akar maradni. Minden áron. Neki maradnia kell, mert nem nézhet szembe egy elszámoltatással, neki legalizációt kell szereznie. Kell. Bármi áron.

Tehát ezzel szemben ha nyafogsz, fintorogsz és nem vagy képes teljes, totális összefogásra, akkor nincs miről beszélni.

@Béla333: Ok, béla ez mind szép.

És hogyan győzöd le a jobbikot (20-30%), a dékát (5-6%), a kutyapártot (4-5%), a Bokrost (pici%), a 300 új pártot (aprózó %), a fideszt (30-40%) az 5-6% os pártoddal?

A Berni népszerű segge ehhez nem elegendő, mert a választást kell lenyerni, nem a szépségversenyt.

Segítek összeadni a %-okat, mert erre nyilván képtelen vagy, 25+5+5+35 = 70% szűken számolva, plusz az aprózódó szavazatok.

És akkor a román szavazatokat amik eleve kettőt érnek, azt még nem is számoltam.
JAJMÁR
Most ez mire jó? Miért kell már megint "gáncsolni"? Önmagunkat?
Komolyan, ez döbbenetes!

Az ellenzék "kicsi"! és az is marad, ha folyton saját társait alázza, pusztítja.
Örülni kellene - én örülök -, hogy egyáltalán vannak még emberek, akik ki mernek állni, és meg mernek szólalni, mert nem kapnak mást, csak övön aluli ütéseket minden oldalról. De nem is nagyon kell a kormányerőknek fáradozni, saját oldal teszi tönkre az összes valamirevaló emberét.
Ez szomorúbb és kiábrándítóbb, mint az orbáni hatalom, mert ez tartja életben.
a helység kalapácsa
@Peller Anikó: Na jó, elárulok neked egy titkot.
Ezek az északi népek nagyon el vannak fajzva - jó dolgukban már azt sem tudják, hogy mit csináljanak.
A körmükre kell nézni.
Kell nekik egy lórúgás, hogy észhez térjenek.
Én kemény vagyok, mit a vídia, úgyhogy tőlem megkapják - a nagyon magyartól.
Köszönet?
Az nem lesz benne!
Tudod egymillió balesetmentes kilométerhez közelítve, úgy érzem van némi kompetenciám beleszólni bizonyos dolgokba.
De ha te nem úgy látod, nem kell.
Nekem nem kell!!!

Elismer ez a világ bármiben is?
Próbált, vagy meg sem próbált.
De nekem nem kell !!!
Érem, jelvény, biléta, plusz pénz?
Húzz a picsába, nem kell tőled semmi, te fatökű rendszerkiszolgáló
Hányok tőletek, ti nagyon magyarkodásra rávevők.

Engem te sosem veszel rá.
Simán pofán baszlak ököllel csúnyán (a péklapát csak egy vicc volt).
Simicskó a karate kid - SZÁNALMAS!
Ez a geci orbán utasítására szervezi az önkénteseket.
Mert akik beállnak MOST orbán mellé. mögé önkéntesnek, azokra lehet számítani, hogy akik orbán ellen támadnak, ezek a szutyok önkéntes gecik, majd jól megvédik orbánt.
Érted ezt, hogy miről szól ez az egész?

Orbán HÍVŐ gyilkosokat toboroz, akik majd megvédik a bajban.

Azt felejtik el ezek a gecik, és a geci orbán, hogy aki támogatva van, az EGYEDÜL leöl ezer embert (de ha kell, tíz-, vagy százezer embert is)
Toborozd orbán a hívőket!

Orbán gyilkosokat toboroz, akik majd megvédik a bajban.
Orbán tudja, hogy rosszat tesz, de próbálja védeni magát.

Én megoldom.
De kurvára.
Likvidálni kell ezt a filantrópot, de csúnyán.
Én megoldom.
Közel kerülök hozzá, barátok leszünk (igazából, nem), aztán nyakon szúrom, mert megérdemli.

Te azt hiszed, hogy ez csúnya, pedig, nem. az, az ember áldozatra képeseket le kell ölni, mint a disznót.
Sec perc alatt leölöm orbánt, mint a disznót, meg az őt védőket is.
Ooops!
Ahogy néznek ki a fejükből imitálva a kinézés fontosságát...
Ahogy orbán testőrei néznek ki a fejükből, nem néz ki úgy senki...
Peller Anikó
@a helység kalapácsa: Ahham. Kösz a beszélgetést.
JAJMÁR
@a helység kalapácsa: 22:36 olyan fáradt vagy, hogy már fárasztó vagy helység kalapácsa! Pihenj picit!
Szép álmokat :)
surdilloFUJT
@Béla333: Jól megtanultad a fitymaszban,hogy kell csúsztatva hülyeségeket irkálni!!!Mennyi a tarifa???
surdilloFUJT
@Béla333: Jujj Béla az első sorod és a schiffer nagyon gáz!!!
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: 19.32-re: Atyavilag! Milyen "vitarol" beszelt Berni? Ha oda kiment, akkor nem vitatkozni ment ki, hanem orban vizioit tamogatni!
Ebbol a riportbol vilagosan latszik, hogy a DK es az LMP soha a budos eletben nem fog szovetsegbe lepni, amig Berni ilyen gondolatokat dedelget - erositve orbant -, hogy tamogatja a kulfoldiek levelbeli szavazasat. Gyurcsany viszont eppen azt mondja, hogy senki ne szavazhasson kulfoldrol se levelben, sem mashogy. Es en is ezt mondom, annak ellenere, hogy kulfoldon elek. A Magyarorszagon lako magyaroknal senki sem tudja jobban, hogy mint el ott, min akar valtoztatni.
Ne akarjon Bernike is 15 millio magyar miniszterelnoke lenni.
Manhattan
Botkát saját maga buktatta meg. Az persze más kérdés, hogy milyen társaság a Gyurcsányt börtönbe juttatni akaró és helyette két korrekt állami tisztviselőt oda juttató LMP! Amelynek alapítója és háttéri mozgatója az Schiffer, akinek nagyapja (Szakasits Árpád, aki persze maga is inkább megalkudott az erősebb hatalommal) évek óta forog a sírjában.
Desischado
Nem tudom, mi lesz itt, de abban biztos vagyok, hogy orbán oda van az örömtől. Joggal sajnos, mert itt mindenki széthúz, és a saját pecsenyéjét sütögeti. Tisztelem Széll Bernadettet, de ne akarjon már a határontúliakkal szavaztatni! Ezzel csak orbán malmára hajtja a vizet. Az szavazzon, aki itt él!
karma1
@Desischado: Minden szavaddal egyetertek! Ezt mondja GYurcsany is: csak az otthoniak szavazhassanak! Aki oda adozik!
a helység kalapácsa
"Botkát a saját pártja, az MSZP buktatta meg" - írtam, amivel nem arattam osztatlan sikert.

Talán nem fogalmaztam pontosan, de most találtam egy cikket, amiben jobban megragadja a probléma gyökerét az író:

168ora.hu/toth-akos-botka-bukasa/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.