Botrányos incidens történt a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia edzésén. 

Biztonsági őrrel vezettették ki az edzésről a magyar kézilabdázónőt
Kép: Youtube

A vaol.hu írta meg, hogy Farkas Ágnes, a Vas Megyei Kézilabda Szövetség elnöke, olimpiai és világbajnok ezüstérmes kézilabdázó az ELTE Savaria Egyetemi Központ tornatermében szerette volna megtekinteni az egyetemi csapat edzését. Korábban érkezett, az SZKKA edzéséből még hátra volt pár perc, ezért engedélyt kért, hogy leülhessen az egyik sarokba. Ezt meg is kapta, de nem sokkal később egy igen megalázó incidenst kellett elviselnie.

Még pár perc volt hátra az előző csapat edzéséből, amikor egy biztonsági őr jelent meg a teremben, aki felszólította Farkas Ágnest a távozásra.

Rendkívül megalázónak tartom a helyzetet, hiszen úgy tűnik, az SZKKA körüli emberek megpróbálnak folyamatosan konfliktusokat generálni a sportágon belül

– mondta a lapnak Farkas Ágnes.

A vaol cikkéből az is kiderül, Vas megyében nem ez az első eset, hogy az SZKKA konfliktusba kerül más csapatokkal. Farkas Ágnes nem érti, kinek állhatott útjában, hiszen az edző teljesen barátságos volt vele.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
A bizti biztosan nem köszönne meg tőle egy barátságos pofont :D...
havasigyopár
Már semmin sem csodálkozom. Itt már mindenki játsza a nagyfőnököt.
justhpeter
Vajon a kézilabdában Farkas Ágnes előtt vagy mögött jegyzik azt az illetőt, aki ezt a döntést meghozta ? Mert olyan sokan nem lehetnek előtte !
Zeta
Szemből nincs pofám, hátulról meg nem látod!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.