A Demokratikus Koalíció elnöke megirigyelhette Vona Gábor cukiságkampányát.

A család egyik házikedvencét dédelgeti legfrissebb facebookos fotóján Gyurcsány Ferenc. Magyarország korábbi miniszterelnöke nem titkolja, hogy nem mindig volt ekkora állatbarát, de a két cica és a kutyus teljesen levették a lábáról.

No meg ki tudja, hány plusz szavazatot hozhat, ha emberi arcát is megmutatja néha.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
na tessék; nem lehet mondani, hogy a kutya se szereti! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
"S ami a legszörnyűbb, hogy az események azóta arra utalnak, hogy az Orbán-rendszer megdöntésével szemben elsőbbséget élvezett Gyurcsány taktikai elképzelése, hogy személyét és pártját a baloldal vezető erejévé tegye, riválisait maga alá kényszerítse."
"Gyurcsánynak az is elég, ha az Orbán-rendszer egyedüli jelentős ellenzéke marad, és így elvergődik Orbánnal együtt választásról választásra, miközben kedvenc hobbiját, a politikát űzi.
A baj az, hogy eközben a riválisok legyőzésére fordítja erejét, megsemmisíti a civil kezdeményezéseket. Ezért már nem csupán arról van szó, hogy visszatekintve úgy tűnik, a szép szólamok csak megtévesztésül szolgáltak, politikai érdekeket lepleztek, és ennek az embernek egyetlen szavát sem szabad komolyan venni. A helyzet az, hogy ma egy valódi ellenzék legkeményebb ellenfele nem Orbán, hanem Gyurcsány lenne, aki mindent megtenne, hogy eltiporjon egy alternatív kezdeményezést."
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html

Ezek vagytok ti!
Sámannus
@Béla333: Idézet a cikkből:
" A tisztújítás végeredménye: a pártszavazáson 2315 párttag vett részt, közülük 1424 fő elektronikusan, 891 fő személyesen szavazott. A szavazatok megoszlása a következő: érvényes 2310, érvénytelen 5. Az érvényes szavazatok megoszlása a következő: Gyurcsány Ferencre szavazott 2303 fő, ellene 7 fő. Gratulálunk az elnök úrnak. A szavazati arány kevéssel marad el egy másik demokrata, Kim Dzsong Un eredménye mögött."
Mi ezzel a bajod? Aki azért lépett ki az MSZP-ből, hogy kövessék nem azért hogy megbuktassák. Úgy is van! Sőt a szavazóik is stabilak!
Figyu, tenéktek, az a bajotok, hogy nincs egy határozott vezetőtök, nincs kapcsolatotok a pórnéppel? Azt hiszitek, hogy egy varázsló majd bűvészkedik néktek szavazót.
Bartus olyan választékos, hogy amikor rólunk ír kesztyűvel gépeli a szöveget, mintha szarba nyúlkálna. te meg benézed amit ír.
Béla333
@Sámannus: 20.33
Hogy mi ezzel a bajom? A mocskosságotok a bajom! A szemétségetek, az, ahogy a tőletek eltérő véleményhez álltok! Ha rajtam múlna, titeket ugyanúgy eltakarítanálak a közéletből, ahogy a Fideszt kellene eltakarítani! Ahogy a ti degenerált nézetetekkel szemben álló véleményt van képetek mocskolni, az a bajom! Veletek nem lehet semmiféle közösséget vállalni, olyan aljasok vagytok, ez a bajom!
Sámannus
@Béla333: kedves kommentelő barátom én nem csak alázom az embereket, együtt élek velük, és foglalkozok is a bajukkal. Sajnálom, hogy ehhez te nem érsz fel én ezt is megértem.
Béla333
@Sámannus: 21.41
Te nem vagy a barátom! Aki képes olyan aljas módon nyilatkozni, mint ahogy tőled olvastam az utóbbi napokban, az ne cukiskodjon itt, az csak ellenségem lehet! Miféle ájtatatos duma ez, hogy te foglalkozol bárkinek is a bajával? Hazudsz, hiszen DK-s vagy!
Eljátszottad! Ez van! Mocskos DK-sok!
Sámannus
Semmilyen pártnak nem vagyok a tagja bár nem utasítom el, ha valamely oldalt védem, úgy érzem ennyit egyesek, vagy akiket képviselnek megérdemlik.Én rám nem hatott a fityeszes lejárató gyűlöletkampány, sem a jobbikos, sem most az lmp-s én a munkámmal építettem egész életemben és építek most is. A kamu politizáláson átlátok, nem kell erőlködnöd nem fogsz meggyőzni. Nem is tartok igényt rá. Útálom a machinációt amit a pártod folytat kizárólag a piac vezérel benneteket, és ehhez szeditek össze a hordátokat. Lerí rólatok, hogy csak azok után kapaszkodtok akik fent vannak, lefelé csak rugdostok mindenkit. Cseles vagy, ahogy elő adod, hogy afidesz Gyurcsányéknak kedvez a jobbikos akciójával, de már a kezdetektől a pártod a jobbik táborát igyekszik megszerezni. Amit a szemetek kíván az eszetek nem követi, hiszen a vidéki jelenlétetek a 00-val egyenlő. Ott titeket a rekettyésbe visznek és eltévedtek, max a fütyisszel paráználkodhattok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.