Szívesen látjuk az Őcsényben nem kívánatos menekült családokat. Büszkék leszünk, ha nálunk pihennek néhány napot – mondta a Hír TV Szabadfogás című műsorában Bogdán László, Cserdi polgármestere.

Akadt egy polgármester, aki befogadná a falujába az Őcsényből kiutált menekülteket
Kép: Youtube

A felajánlásról Dévényi István műsorvezető emlékezett meg a valasz.hu-n. Mint írja, fültanúja volt annak is hogy a Jobbikhoz közeli Pörzse Sándor megkérdezi, mit szólnak majd ehhez a cserdiek?

Bogdán polgármester erre azt felelte:

„ők velem együtt 800 éve migránsok ebben az országban”.

Dévényi szerint – az ország jelenlegi lelkiállapotát figyelembe véve –  ezzel megszülethet a "migránssimogató cigány" kategória.

Az őcsényi botrány

A Tolna megyei kis faluban óriási balhé robbant ki, amikor kiderült, hogy egy helyi panzió tulajdonosa az országban törvényesen tartózkodó, menekültjogot kapott migránsokat szállásolna el. A panziós autójának kiszurkálták a kerekeit, őt magát pedig életveszélyesen megfenyegették. A polgármester benyújtotta lemondását.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Majd lesz mindjárt fanyalgás, hogy pont ők szolidárisak a menekültekkel!
Igaz, a romák nagyon vallásosak, nem olyan státusz keresztények, mint hazánk nagyjai!
Hellcat
@Nessy: Cserdi-t ne általánosítsuk a cigánysággal...az amit ott a polgármester véghezvitt az már már csoda...
surdilloFUJT
@durbincs: Nagyon aljas ,és idétlen vagy!Dugulj el!!!
Cicamama55
Nem Farkas Flóriánnak, hanem ennek a polgármesternek lenne helye a parlamentben! Ő valóban védi a romák érdekeit, példát mutat, irányítani-formálni tudja őket! Ezt nem csupán e nyilatkozata , hanem az egész eddigi munkája már megalapozta bőven! Flóri a tizedét nem tette meg a sajátjaiért, csak a felemelésükre kapott pénzt summantotta el!
Donáld Tramp
Néhány napra ! Asszem ennyi elég is. Feltünősködő f@sz.
ila51
@Donáld Tramp: amott is csak néhány napról volt szó
human
@Donáld Tramp: Dühít, hogy egy cigány is jobb ember nálad, mi? :)
human
@durbincs: Nálunk egy arab indított Kebab büfét. Télen-nyáron éjfélit ott állt a grill mellet, majd már tudott segítséget is alkalmazni. Egy helyi hajléktalannak is adott munkát. Most már a szomszéd üzletet is meg tudta venni, hogy e vendégek fedett helyen is tudjanak fogyasztani.
human
@durbincs: Nem unod még ezt a propaganda szöveget? Megerőszakolják a lányainkat, asszonyainkat, levágják a fejünket. Mintha erre vágynál, hogy végre igazad legyen. Mikor tízezrek meneteltek át az országon nem voltak tömeges gyilkosságok, nemi erőszakok? Hány nőt erőszakoltak meg? Szegeden a gáton még egy bajba került autóson is segítettek.
Ahogy a magyarok közt is a migránsok közt is vannak rossz emberek. Lehetnek köztük betegek, terroristák. De a többség nem ilyen. Rajtuk érdemes segíteni. A gazdasági migrációval én sem értek egyet, de a menekültek befogadásával igen.
iluminati
@human: Ne válaszolj ennek a fenéklénynek.. nem tudsz megszabadiulni tőle...Ő soha nem látott menekültet...és sokkal rosszabbul beszéli a magyar nyelvet mint egy menekült az angolt..
quadrocopter
@durbincs: Ismét idióta barom vagy, csicska? Sokat fosol, menj orvoshoz!
Aki Én
Egy normális társadalomban az első számú közszolgának, a nemzeti vajdának kellene így hozzáállni. Szólhatna már neki valaki, hogy ő is 800 éve migráns. Mondjuk az másnapra elfelejti amit mondott...
Aki Én
@durbincs: pont annyira magyar, mint a nemzeti vajdád. Csak ő még ember is mellette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.