Horrorfilmbe illő jelenetek játszódtak le kedd éjszaka a Debrecent és Bocskaikertet összekötő 354-es számú úton. Egy nyíregyházi család hazafelé tartott, amikor Seatjukkal a késő esti órákban frontálisan ütköz­tek egy szemközt közlekedő Skodával – írja a borsonline.hu.

A baleset körülményei eddig a rendőrség előtt is homályosak. Annyi bizonyos, hogy az ütközés három ember életét követelte, ők mindannyian a brutálisan összeroncsolódott Seatban ültek. Köztük volt egy fiatal házaspár, a volánnál ülő húszéves Attila és a 23 esztendős Gina. Mellettük még a fiatal férfi édesanyja hunyt el.

Horrorbaleset Debrecennél: meghalt a fiatal házaspár

Összetört személyautó 2017. október 4-én a 354-es számú úton Debrecen közelében, ahol két személyautó ütközött össze frontálisan. A balesetben hárman olyan súlyosan megsérültek, hogy a helyszínen életüket vesztették, egy ember életveszélyes, kettő súlyos sérüléseket sérüléseket szenvedett.

Az autóban rajtuk kívül még két középkorú férfi utazott. Őket súlyos, életveszélyes állapotban szállították a debreceni Kerényi Gyula Kórházba, ahogy a Skoda debreceni súlyosan megsebesült sofőrjét is.

(borsonline.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Czeglédi Zsolt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.