A rendőrök a 354-es számú úton, kettőnél több ember halálát okozó közúti baleset gondatlan okozása elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették a 30 éves debreceni járművezetőt – írja a police.hu.

Kedden halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 354-es számú úton, Debrecen közelében – írja a hivatalos rendőrségi honlap, ahol fotók mellett nyilvánosságra hozták a baleset helyszínén készített rendőrségi videót.

A megalapozott gyanú szerint Skoda típusú személygépkocsival közlekedett a 30 éves debreceni férfi 22 óra 30 perc körül a 354-es számú úton Bocskaikert felől Debrecen irányába, amikor az út 5. kilométerszelvényében áttért a szemközti forgalmi sávba és összeütközött az ott közlekedő Seat típusú személyautóval.

A baleset következtében a Seat típusú gépkocsi 20 éves sofőrje és 23, valamint 41 éves utasai olyan súlyosan megsérültek, hogy a helyszínen életüket vesztették, míg másik két utasa súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Skoda típusú gépkocsi sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett a balesetben. A rendőrök őt kettőnél több ember halálát okozó közúti baleset gondatlan okozásának  megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály szakértők bevonásával folytatja a baleset körülményeinek vizsgálatát.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: police.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
@papa.49: biztos nincs háza..
(amúgy jó kérdés, a francse tuggya)
wagabund
három életbe, és két örök rokkantságba került az átsodródás...

vajon érti-e mi történt?
papa.49
@wagabund: Érdekes ezt nem ,,házi őrizetbe,, helyezték mint a pesti száguldozót, vajon miért ???
wagabund
@papa.49: biztos nincs háza..
(amúgy jó kérdés, a francse tuggya)
papa.49
@wagabund: Meg nem a tonyogeci testőre !!!
justhpeter
@wagabund: Azt hiszem erre nem kapunk választ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.