A tanár nem engedte, hogy a lány órán cigarettát töltsön, a diák ettől nagyon dühös lett.

Vonalzóval ütötte nyakon tanárát egy 17 éves tatabányai diáklány – megvan az ítélet
Fotó: pexels.com

A Tatabányai Járásbíróság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt felfüggesztett fogházbüntetést szabott ki és pártfogó felügyeletét rendelte el arra a 17 éves lányra, aki vonalzóval ütötte nyakon tanárát.

Az eset még szeptember 5-én történt, amikor a diák informatikaórán dohányt és cigarettapapírt vett elő, hogy tekerjen egy füstölnivalót. A tanár ezt nem nézte jó szemmel, kétszer figyelmeztette a lányt, majd el akarta venni a dohányt. 

Ekkor a tanuló felugrott, kiabálni kezdett, majd egy alkalommal, a műanyag vonalzóval nyakon ütötte a tanárt

- olvasható a vádiratban.

A bíróság magatartási szabályként azt is előírta, hogy a lány fejezze be a tanulmányait, ha nem akar börtönbe kerülni. Az ítélet jogerős.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A leányzó jó lesz a fidelitas narancskeltetőjébe, ahol a földbutaság, síkhülyeség nem akadály. Ő lesz a jövő reménysége, akikből a Hollik-formátumú , a Csepreghy-Dömötör és egyéb nagypofájú, mindenkit kioktató államtitkárocskák lesznek hamarosan mindannyiunk épülésére.
Vérbeli demokraták lesznek egytől egyig, mint nagyszerű elődeik. Ha ezek maradnak hatalmon és hozzák az utánpótlást is, a jóisten kegyelmezzen ennek az országnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
A kezét kellett volna eltörni a kis hölgynek.
Eladott Ország
@division: Egy társadalomban szinte mindig jelen vannak azok, akik tenyéradó gazdájuktól függetlenül hajlandók kézből enni a baromságokat. Legfeljebb lecserélik a karszalagot tányérsapkára, majd vissza.
Tollascsőr
@division: "Ne moss már össze egy egy ilyen senkiházinak az esetét a Fidesszel. ez már tényleg fóbia amit kezeltetni kell."
Mikor is emelted fel a szavad a köcsög fidesz ellen, ahol fóbiaszerűen vonyítanak még a hangyák nemi élethez is hogy "SOOOOROOOOS" ???
Szóval mikor is???
division
@Tollascsőr: Például a tanár lopás ügyében. Mindenki bűnös aki bizonyítottan lop, sajnálom hogy nem járt semmiféle következménnyel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.