A Lehet Más a Politika (LMP) elkötelezett aziránt, hogy megállítsa a gyűlöletkeltést és kormányra kerülve visszaadja a politikát a magyar embereknek – jelentette ki az LMP miniszterelnök-jelöltje csütörtökön, az ellenzéki párt országjáró körútjának első állomásán, Hatvanban.

Szél Bernadett keményen ostorozza Orbánt és az ellenzéket is
Fotó: Máthé Zoltán/MTI

Szél Bernadett a "Kezdjünk egy új korszakot!" címmel tartott sajtótájékoztatón kiemelte: az elmúlt hetek eseményei világosan rámutattak arra, hogy az ország megfeneklett.

Orbán Viktor gyakorlatilag felhagyott a kormányzással, egyedül saját hatalmához ragaszkodik görcsösen, ezért nincsenek érdemi intézkedések, a kabinet folyamatosan magyarázkodik és gyűlöletkeltő kampányt indított az adófizetők pénzéből, amelyet oktatásra és egészségügyre kellene költeni

- mondta.

Az ellenzéki pártok eközben egymással vannak elfoglalva, nem az érdemi problémákról, a választók számára fontos témákról beszélnek. Az LMP azonban határozottan és elkötelezetten arra törekszik, hogy megállítsa a gyűlöletkeltést és visszaadja a politikát a magyar embereknek – hangoztatta a politikus.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Az nlmp meg az ellenzékkel van elfoglalva.
Hasonlóan,mint Béla 333 féle szimpatizánsok.
Na ebből nagy győzelem.(kac-kac)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Yoda69: 03.45
Valóban, mindenki azt mond, amit akar!
Csak azt az egyet áruld el nekem, hogy ha az LMP-nek valóban az lenne a célja, amit írsz: "To csak azzal vagytok elfoglalva ha szerényen is de bejussatok a parlamentbe." akkor miért nem borulnak össze a többiekkel egy szerény, de biztos Parlamenti helyért cserében?
Szerintem meg nem akarják magukat besározni a korábbi évtizedek politikusi korrupciójában besározódott pártokkal, politikusokkal.
Hiszen ha összeállnának velük, akkor a jövő héten te kérdeznéd meg (vagy a Fidesz) azt, hogy akkor mi szükség van rájuk, ha ugyanolyanok, mint az eddigi pártok/politikusok?
Szerintem jó ez az út, amit az LMP jár! Így a hitelességüket nem veszítik el.
Remélem értékelik ezt a választók!
Yoda69
@Béla333: Valoszinu azert meg 5% folott mozog, igy bejutnak onalloan is. Viszont kormanyvaltast valojaban nem akarnak, csak folyamatosan szaj karateznak.
peterkelemen
Nevetséges ez a nő. Kormányra kerülése esetén. Pár százalékos törpepárt. Miről beszél ez? Itt egyetlen esélye van az embereknek, akik ezt az aljas kormányt leakarják váltani, hogy a Jobbikra adjuk a szavazatunkat. Mást nem tehetünk illetve leadhatnánk ezekre a törpepártokra is, de azzal tlajdonképpen Orbánt támogatnánk.
Yoda69
@peterkelemen: A jobbik is 10-15% kozott ingadozik. Egymaga nem fogja tudni levaltani orbant.
Csak az osszefogas segithet, aminek a jobbik is reszese kell legyen.
picike1
csak sugom nem kell nő a hatalomhoz !! ebben sokan egyettértenek .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.