Az idő 80 százalékát egyszerre ordította végig Németh Szilárd és Molnár Zsolt. Amit érteni lehetett, abban sem volt sok köszönet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A rezsiszarágyú hozta a szokott formáját ,,Magyarország a legbiztonságosabb VÁROS Európában )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Emán döfi ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
@karma1: Ne haragudj, nem voltam/vagyok képben az előzményekkel. Amikor bekapcsoltam, már ment a nagy kiabálás, egymás szavába ordítozás. Egy szót sem értettem belőle. Azt is tudom, én sem voltam a topon (még most sem), ugyanis több órás várakozás után elveszítettem az 1 éves, életerős, vidám kiskutyámat egy olyan műtétben, aminek elvileg nem is szabad lett volna ekkora kockázattal bírnia. Most nagyon szomorú és csalódott vagyok.
karma1
@colibri: Fogadd oszinte egyutterzesemet a kutyusoddal kapcsolatban,... Mi ugyan egy idosebb kutyat veszitettunk el juliusban, de a lanyom vigasztalhatatlan azota is - akarhanyszor veletlenul szoba jon a kutyus, mindig elsirja magat... Nem egyszeru...
colibri
@karma1: Köszönöm az együttérző szavakat. Aki benne volt hasonlóban, az tudja mit jelent ez. Pontosan, ahogy írtad: nem egyszerű...
magyarbakancs
egy idiótával miért kell kiállni vitatkozni?
amennyiben a beszélgetés írott ,és íratlan szabályát be nem tartja a partner faképnél hagyom.
Eladott Ország
Akkor tessék szíves lenni feljelenteni Soros urat. Szilus sikerrel abszolválta
a rábízott feladatot. Leüvöltötte a vitapartnere fejét: Soros-terv. Molnár eredetileg Gulyás
Gergelyt és Rogánt hívta nyílt televíziós vitára határvédelem, bevándorlás, nemzeti konzultáció
és „Soros-terv” ügyében, azonban a Fidesznek Szilárdra futotta. Nekik ez a vitakultúra. Néha
egy-egy személyeskedés, oda nem tartozó faszságok puffogtatása, meg Soros, Soros, Soros. Erős idegzetűeknek ITT bővebben, én képtelen vagyok erről bármit is gondolni.
www.atv.hu/belfold/20171005-mszp-fidesz-vita-nezze-itt-eloben
namihami
---Ne állj le a disznóval bírkózni, mert az ólban ő van otthon és te is csak sz@ros leszel.---
Kell magyaráznom?
Egyébiránt, ha egy (bármelyik) fideszest hívnak be ""vitára"" egy stúdióba, mindig ez lesz. Ezekhez nem műsorvezető, hanem állatidomár kell. Ostor a kézben és ha állandóan a másik szavába vág (láthattuk), akkor puff-a nyaka közé. Talán abból értene. Azért egyetlen haszna talán volt. A fajtatiszta fideszes-szavazónak mindegy, neki ez már be van égetve a processzorba, de az ingadozó, ezt látva, talán elgondolkodik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.