Nem Hajdú Péter az egyetlen, aki váratlanul olyan brit befektetőtársat kapott, amelyet 50-60 éves beregszászi emberek alapítottak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
A legnagyobb tiszteletem azon újságíróknak, akik ezeket az ügyeket felderítik. Poltnak semmi más dolga nem lenne, mint azonnal elrendelni a nyomozást!!! De vajon miér nem teszi???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
A legnagyobb tiszteletem azon újságíróknak, akik ezeket az ügyeket felderítik. Poltnak semmi más dolga nem lenne, mint azonnal elrendelni a nyomozást!!! De vajon miér nem teszi???
szaboria1
@Jozefina: Azért nem teszi, mert több haver is benne van!!!
1magyar
Hihetetlen! Ha ez igaz, az én nevemre valaki céget alapítana kérném a részesedésem az biztos.
papa.49
Na de ez a ,,nyálkás csigaszerű képződmény,, fütyisz közeli, sőt nagyon közeli ))))))))))))))
1magyar
Napelemgyárnak működnie kellene, ha ennyi pénzt adtak rá! Jó lenne ha megkeresnék a felelősöket, hiszen ez magyar munkahelyteremtés és termelés lenne!
adrenalink
@Jozefina: pl. azért, mert ők csak a habonyművek termékeit olvassák, ezek a leleplezések nem ott jelennek meg...
karma1
Kerdezgessek talan elenken a sesztak muvesz urat, aki akkora muvesz, hogy 2 kisvardai lakcimre 700 ukran uzletet jelentett be... Uzsgorod, Beregovo, oszt meg johet mas is arrafele, mindenki tud maganak szemelgetni...
Es vajon ki ez a 700 ukran vallalkozo? Es ezutan az eset utan lett sesztak a fejlesztesi miniszter, ahelyett, hogy a Csillag lakoja lett volna, rovid uton...Mert megteheti...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.