Automatákat fosztogatnak, meglopják a turistákat és inzultálják a járókelőket az Astoria aluljárójában – erről az Indexnek számolt be egyik olvasójuk, aki fotókat és videót is küldött az aluljáróban uralkodó borzasztó állapotokról. 

A felháborodott levélíró véleménye szerint az Astoria aluljárójába költöztek azok a rendbontók, akik korábban a Puskás Ferenc stadionnál zavarták meg a nyugalmat.

Azt írják, a Puskás Ferenc Stadion aluljáróból ide költöztek a rendbontó hajléktalanok. Nyilvánosan árulnak drogokat, fosztogatják a BKV automatát, turistákat lopnak meg, részegen és egyéb tudatmódosító szerek hatása alatt, inzultálják a járókelőket és rongálják az üzleteket

- közölte az Index.

A levélíró az Indexnek azt is megírta, hogy:

többször jelezték a hatóságok és rendvédelmi szervek felé, hogy az Astoria metrómegálló aluljáró terében nap mint nap milyen állapotok uralkodnak, de azt írják, az ügyben nem történt előrelépés.

Az Index megkereste a BRFK-t is az ügyben.

A BRFK közölte:

az aluljáró közrendjével, közbiztonságával kapcsolatosan az utóbbi időben egy esetben érkezett bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányságára.

Budapest rendőrfőkapitánya az állapotok miatt állandó rendőri jelenlétet rendelt el az aluljáróban.

További fotók az Index oldalán.

Forrás: Index

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Most még direkt hagyják.
Majd közvetlenül a választások előtt lesz kijárási tilalom, meg rendőrállam.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
nosza rajta...a cikket olvassák a yardon is...a délutános műszak némi erősítéssel leszáll az aluljáróba, kioszt néhány pofont, meg pár nap elzárást, oszt jónapot...

mit kell ezen tökölni?
elnyomott
Most még direkt hagyják.
Majd közvetlenül a választások előtt lesz kijárási tilalom, meg rendőrállam.
Sámannus
Majd adnak még 200 misit kuszaszemű kölyöknek oszt jónapot.
herczeg0210
A Zorbán migránsai csinálják, semmi kétség!!!
colibri
Nincs ott semmi féle pokol. Különben is, folyamatosan csökken a bűncselekmények száma. Csak a migránsok jelentenek fenyegetettséget. Folyton csak jönnek. Most más útvonalon, de jönnek!
Én csak ezekről hallok a köz-hírekben.
Jozefina
Ezeket a rendbontókat ez a rendszer "szülte"! Miért nincs munkájuk, fedél a fejük felett, miért nincs drogelvonón akinek ott kéne lenni...???
A rendőrkapitány meg valószínűleg simliskedik, ha állandó rendőri jelenlétről nyilatkozik!!!
Sámannus
Hajtsátok a Parlament elé őket. Majd rájöttök hogy olyanok mint ti nagyokosok.
Csak ki kell mosdatni őket. Meglássátok igazat beszélek.
Fradigege
Meg kell őket késelni, oszt jónapot. Van baltám is. Fújja a gázspray-t, ráugrani és torkon szúrni vagy felnyitni a hasát. Egy szemvillanás alatt megoldódna ez a probléma. Vigyék oda pintért, a felbújtót.
cikicakk55
@Horizont: A rendőrség a határon van.Akik itt maradtak,azok meg Orbánt és a többi nagykutya háza táján kering. Annyit hagytak csak meg,hogy azért az utakon legyen traffipax,meg bevétel is.
herczeg0210
@colibri: És hova? Aztán hova lesznek?Akik jönnek azok a "csehszlovákok"! Mert itt nem akarnak maradni innen is menekülnek... (hányat tetszett már látni, TV-n kívül?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.