Lázár János a szokásos Kormányinfóján eljátszotta a "jó rendőrt" a Kopaszi gáton épülő toronyházzal kapcsolatban. Magánvéleményként közölte, hogy ellenzi, de hát nincs mit tenni, nem kormányzati hatáskőr.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ha valami problémás, az "nem kormányzati hatáskör", ami viszont tényleg nem az, abba beleugatnak!
tudode
Ennek a hettyempity kormánynak NEM TARTOZIK A HATÁSKÖRÉBE csak a Vidékfejlesztési Minisztérium, és a HONVÉDELMI Minisztérium, hiszen "nincs, elfújta a keleti szél, mert se VÍZÜGYI-, se EGÉSZSÉGÜGYI, se SZOCIÁLIS-, se KÖRNYEZETVÉDELMI-, se OKTATÁSI-, stb. MINISZTÉRIUMA, hiszen a POLITIKAI KALANDOR falusi gyerek, háborúzik a rémképeivel, és "csak" ő NYOMHATJA A SÓDERT arról ami nincs, illetve NEMZETI, azaz személy szerint Orbán Viktor SZAKBARBÁR hatáskörébe tartozik mosakodás szintjén a KÖZJÓ fényezése akkor, amikor a fél ország létszükségleten és az alatt VÁRJA, hogy a XXI. századnak megfelelő szinten, tisztes szegénységben, ne LÉTSZÜKSÉGLET ALATT vegetáljon több százezer nélkülöző gyermekkel a STADIONERDŐK árnyékában.
.
Így működik a SESE ország Lázár János bűbájos mosolyával, hetenként NYOMVA A SÓDERT, többek között azzal, hogy (a hatalom-, és pénzéhes, divatól kiment, elhasználódott) "MINISZTERELNÖK ÚR" dönt szinte minden szinten, ők csak VANNAK, MINT A BEFŐTT a felcsúti szolgálatában!!!
Equus1
@tudode: lázár táskahordozó mélts. úrnak még ujjlenyomata is nem van... Olyan ő, mint az arabus szomszédja a szaros seggű főnökének

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.