Szinetár Dóra és Makranczi Zalán első közös gyermeke, Benjamin időben érkezett. Pár héttel a születése után azonban kiderült, enyhe Down-szindrómája van, amit a szülők a nyilvánossággal is megosztottak, elkerülve a durva találgatásokat. Közleményükben azt írták, ugyanúgy szeretik, és vigyáznak rá, mint a többi gyermekükre. Így is boldogok, és nagyon örülnek a kis szeretetbombának. A vélemények azonban megoszlottak a témában, a bejelentésnek hatalmas visszhangja volt. A hírességek viszont egytől egyig kiállnak a sztárcsalád mellett.  Szinetár Dóra a közösségi oldalán is közzétett egy bejegyzést, amihez több sztár is kommentelt, illetve Sebestyén Balázsék is csupa pozitívat mondtak róluk a reggeli show-ban. „Titeket választott. Mert Ti vagytok a legalkalmasabbak arra, hogy a szülei legyetek” – írta a színésznő egyik jó barátnője, Kovács Patrícia. A kétgyermekes modell, Polgár Kriszta sem hagyta szó nélkül. „Csodás gondolatok! Sok sok közös boldog pillanatot kívánok nektek!”

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Doran latni, mennyire szereti a picit, de Zalan mosolytalan arca valahogy nem gyoz meg arrol, hogy o is olyan felhotlenul boldog es elszant a jovovel kapcsolatban.
Eros probaja lesz ez a kapcsolatuknak, nagyon sok tamogatasra lesz szukseguk a tovabbiakban is.
A legjobbakat kivanom mindannyiuknak,.
Equilibrium
@karma1: Hogyha az egészséges kisfia mellől lelépett az első házasságát felrúgva, akkor szinetár mellett sem fog megállapodni, hiába a gazdagság, a jólét.
karma1
@Equilibrium: Zalan eletet nem ismerem, de ahogy ezt a kepet neztem, hat a pali arcan semmi boldogsag nincs, Pedig hidd el, oszinten kivanom, hogy sikeruljon felnevelniuk a picit a leheto legkevesebb aldozattal de akarhogy nezzuk, ez a dontes leginkabb egyedul Dorae volt. (En erzek valamifele parhuzamot Angelina Jolie rengeteg gyerekevel, amit Pittnek ha tetszett, ha nem, el kellett fogadnia, es Angelina is, Brad is csak tovabb epitgettek a sajat karrierjuket, mikozben a sajat kozos gyermekuknek (az ikerkbol a kislanynak) szepen masszivan szemelyisegzavarai lettek, amivel senki nem foglalkozik. Nem is birta a gyurodest Brad - azert o nem egeszen igy gondolta a kapcsolatukat. Nagy fegyver egy no kezeben a szules lehetosege - kis kepzavarral elve, hiszen vegsosoron a no dont arrol, hogy megszuli-e a gyermeket, vagy nem, es mit tesz ezert, a ferfi akaratat sokszor semmibe veve...
Mindenkeppen nehez helyzet, nem vitas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.