Az előző részből megtudhattad, hogy az az állítás, hogy a mesterséges édesítőszerek segítenek a fogyásban és a cukorbetegség megelőzésében egyáltalán nem igazolt. Sőt, számos nagy esetszámú epidemiológiai vizsgálat éppen ellentétes eredményekre jutott. A mesterséges édesítőszer fogyasztás pozitív összefüggésben áll a hízással és a kettes típusú cukorbetegség kialakulásával. De vajon miért? Ezzel a résszel elkezdem a lehetséges okok ismertetését.

Feltöltő: novreka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.