Szombaton rendezték a Magyar Országos Horgász Szövetség horgásznagyköveteinek V. találkozóját a Maconkai-víztározónál Bátonyterenyén.

A versennyel egybekötött találkozón Áder János is részt vett, és a képek tanúsága szerint nem üres szákkal tért haza.

Áder János dévért fogott a horgásznagykövetek találkozóján

A köztársasági elnök épp egy dévérkeszeget vesz le a horogról. Fotó: Komka Péter/MTI

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Már azt hittem, hogy durbincsot )))))))))))))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Áder János, aki ott sem volt, tevőlegesen is felelős azért, ahová mára eljutott ez a demokráciának indult, mára diktatúrába fordult ország.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/10/%C3%A1j.jpg
No, mi lesz az államforma? Monarchia? Áder addig tartja melegen a trónt, ameddig a Fidesz
nevű bűnszervezet megerősíti az államfő hatalmát, aztán szépen visszavonul horgászni? Felcsút dicstelen szülötte pedig beül a bársonyba és életünk végéig nem szabadulunk meg tőle? Vagy majd örökölni lehet a posztot? Áder János, aki ott sem volt, tevőlegesen is felelős azért, ahová mára eljutott ez a demokráciának indult, mára diktatúrába fordult ország. Az ember, akiről fotósorozatot közöl az MTI – konkrétan arról, hogyan horgászik – egyetlen egy esetben sem állt ki a demokrácia megóvása mellett. Most sem szólalt meg a Népszabadság-ügy kapcsán, de soha máskor sem szólalt meg. Ő csak van, néz, védi a pintyeket, mosolyog a horog végén vergődő nyomorult halra, amelyik aligha élvezi a torkát átfúró horgot és semmi mást nem akar, mint hogy legyen már vége, Orbán haverja foglalja el végre a trónt és őt senki ne szekálja soha többé olyan hülyeségekkel, mint az ország szolgálata. Hiszen ő soha nem azt vállalta, hanem Orbán szolgálatát.
papa.49
Már azt hittem, hogy durbincsot )))))))))))))))))))))
papa.49
@dr. prédikátor: A nap se menjen le addig ...
volvós
Nos ez aztán a hír, Brüsszelben átveheti a nap hőse címet ...
simmering73
Horgászat kipipálva. Igaz nálunk nem a me merült el a hűs habokban, mint a nagy tesónál putyin et. De hát, kis ország, kis sztárallűrök. Nekünk csak a ke jutott nagykabátba.
kishonda
Ehhez ért. Ezzel kellene foglalkoznia. Akkor még haszna is lenne.
mackoka46
Szeret a zavarosban halászni, nem csoda hiszen fidesz pártkatona.
namihami
Kár, hogy mint köztársasági elnök, már lényegesen szerényebb (finoman akartam fogalmazni) képességeket tud felmutatni. Neki is, nekünk is jobb lett volna, ha inkább a Horgász Szövetség elnökévé választatta volna meg a kebelbarátja. Ott , a képességeihez illően, sokkal maradandóbbat alakíthatott volna.
papa.49
@Eladott Ország: Te ez olyan ,,guggolósnak,, néz ki, tudod guggolva mennek az ablak alatt az utcán nehogy behívják egy pohár borra )))))))))))))))))))))))))))))
Jozefina
Neki megfelelő foglalkozás. A köztársaság elnöki posztról nyugodtan lemondhatna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.