Ha van Soros-terv, akkor annak része kell, hogy legyen a Fidesz, hiszen nem lehetnének most hatalmon az amerikai magyar milliárdos segítsége nélkül. Persze az egyértelmű, hogy Soros-terv nincs, de mi a helyzet az Orbán-tervvel? Egyszerűen képtelenség kideríteni, hogy kiket engedett a kormány Magyarországra a letelepedési kötvényekkel. Sokakban él a gyanú, hogy sokkal veszélyesebb migránsok érkeztek így, mint azok a szerencsétlen menekültek, akikről sátáni képet fest a kormány, szítva ezzel a gyűlöletet, ami 2006 óta a Fideszt élteti. Másodszor sem sikerült elérnie az Országgyűlés költségvetési bizottságának, hogy kideríthessen valamit arról a hihetetlen offshore bizniszről, amiben Fidesz-közeli cégek halálra keresték magukat, az állam ráfizetett, és kétes egzisztenciájúnak is csak nagy jóindulattal nevezhető bevándorlók lephették el az országot.

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
egyértelmű hisz ennyi pénzt véletlenül nem adnak ki
Yoda69
Tobb mint 20 ezer migranst hozott a fideSS a nyakunkra. Ha csak 1 terrorista is van koztuk mar az is sok.
RonaGyuri
egyértelmű hisz ennyi pénzt véletlenül nem adnak ki
Clavigo
@Yoda69: A Cimbalmos haverja,,--szomszédja ( pharaon ) sem volt "mosó-főző háziasszony."...
papa.49
@Clavigo: Akiről tudni kell az se BIZTOS, HOGY MEGHALT !!!
F_Viktor
Kik ok? Ok a nyugati terroristak penz- es fegyver szallitoi.
cikicakk55
Egész biztos,hogy olyan maffiózók,akik a mi országunkat,csak fedezéknek használják.Innen irányítják a külföldi maffia hálózatokat.Ebben benne van a fegyverkereskedelemtől a terroristákig,mindenki. Azt nem hiszem el,hogy akik eladták a kötvényeket,ne tudnának róla,hogy ezek az emberek mivel foglalkoznak.Azt azért ne felejtsük el,hogy a mi maffia vezérünk és egész családja,haveri köre itt él az országban.Olyanokat biztos nem engednének be,akik az Ő életüket is fenyegetné.Ezért ha terroristák is,nem itt akarnak majd robbantgatni.természetesen ez nem pozitív felmentést jelent,mert saját szaros életüket féltik,nem a népét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.