A Roma Büszkeség Napja szervezői emléktábla avatással akarták zárni a megemlékezést, amit az engedély beszerzése ellenére a MÁV nem engedett felállítani. A Roma Sajtóközpont és az Ide Tartozunk Egyesület Puczi Béla marosváráshelyi cigány hősnek akart emléktáblát állítani.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
miért nem smittipaja szolgálati lakására rakták ki a táblát? Ott jó helyen lett volna. Esetleg a farkas flóri irodájára... habár utóbbiról másnapra biztosan ellopták volna, ha volt benne egy kis alcsi vagy réz
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus1
miért nem smittipaja szolgálati lakására rakták ki a táblát? Ott jó helyen lett volna. Esetleg a farkas flóri irodájára... habár utóbbiról másnapra biztosan ellopták volna, ha volt benne egy kis alcsi vagy réz
Pálinkás Pál
Libsik,írjatok ide pár dolgot amire büszkék lehetnek a romák...visszamehettek az elmúlt párszáz évre!!!
papa.49
Talán inkább Marosvásárhelyen tették volna ki, miért pont Pesten, és miért pont a Nyugati falára, semmi összefüggést nem látok benne ...
A másik meg pont az ezzel is csak a ,,különállásukat,, akarják hangsúlyozni, pedig inkább végre beállni a sorba arra volna szükség, de ők mindig csak a közös tálból akarnak venni, beletenni SOHA !!!
Equus1
@papa.49: a roma büszkeség... mit loptál ma, more?..
- .Ne kérdezz ilyeneket, hallod,he? 5 évet nyomtam le Sopronkőhidán egy hülye öregasszony miatt, mert nem akarta önként odaadni az ékszereit meg a kis megtakarított pénzét... He, pofád befogod, legyél büszke magunkra!
simmering73
Szerintem azért akarnak Pucza Bélának emléktáblát avatni a Nyugatinál, mert ott volt hajléktalan és ott halt meg. Nem?
papa.49
Továbbra se értem miért a Nyugati falát nézték ki, ezen nem változtat az se hogy olvastam az életrajzát ...
shadow
Szemelyesen nem ismertem de az teny , hogy osszegyult a romak az o vezetesevel a bereszegitett , ferjszes , kapas -villas roman csurhevel szembementek ,nem volt kis dolog mig sok nagy "magyar" othon lapult az agy alatt es most nagy vezetore melton osszak az eszt ,most luxus terepjarok szelvedojen keresztul csodaljak a vilagot es csapoljak a kozpenzt . A romanok eddig nemzeti host csinaltak volna belole , tobb romant ismerek kik kisebb hazafiassagert jo poziciokba kerultek es nagy anyagi elonybe volt reszuk :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.