Polt Péter fővárosi főügyész butaságnak, hisztinek és valótlanságnak tartja a Kúria döntését, miszerint fideszes lenne a Legfőbb Ügyészség. Polt reakciója: “aki ebben a gyalázatban közreműködött, az szégyellje magát.” Polt úr! Rossz hírünk van, Ön az, aki a fenti ügyben tevékenyen részt vett. Kivételesen széleskörű az egyetértés abban, hogy szégyellje magát!

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Még pol potnak áll feljebb. A helyzet az, hogy nemzeti elnyomás rendszerében az összes állami hivatal részt vesz. Minden hivatalban ott a fidesz pribék, aki intézi a fidesz maffia védelmét, és eltapossa a gerinces másként gondolkodókat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Egyszer volt - no nem egészen, csak félig - a helyzet magaslatán a Kúria!
Még jó, hogy nincs a Kúria is alárendelve Poltnak!!!
SystemError
Erről Pintér jut eszembe, amikor ki kellett menekíteni a rendvédelmi dolgozók tüntetéséről, mert majdnem vasvillára szúrták miközben azt üvöltözte a tömeg, hogy maffiózó, hazaáruló...:)

www.youtube.com/watch?v=kCxra3vzjl4
Eladott Ország
Kinek van még kétsége afelől, hogy a politikával összefonódó, szervezett gazdasági bűnözés
elsőszámú, kulcsfontosságú pillére ez a Polt nevű homo sapiens? Senkinek. Az egész családja, annak különféle fontos pozíciókban ülő tagjai fogaskerekei ennek a rohadt rendszernek, de e szervilis senkiházi nélkül ez az egész rendszer sem működhetne. Polt Péter, aki egy személyben annyi kárt okozott ennek az országnak, mint amennyit milliós migránshordák nem tudnának, a lehető legjobb bizonyíték arra: napról napra csökken az esélye annak, hogy ezt a rendszert demokratikus úton le lehessen váltani.
Egy rinocérosz elszégyellhetné magát melletted, Polt, aki a jogállam rákos daganata.
Jozefina
Talán legfőképp saját magát kellene szégyelnie!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.