Bojár Gábor, a Graphisoft alapítója korábban az elsők között jelezte, hogy egymillió forinttal támogatta a Momentumot.

"Nem akar jövőre kormányt váltani a Momentum" – csalódott a párt legnagyobb támogatója
Kép: Youtube

A fizikus-üzletember korábban azt nyilatkozta, közel áll hozzá Fekete-Győr András pártjának értékrendje. Most viszont a 168órának elárulta, csalódott amiatt, hogy a Momentum minden egyéni körzetben egyedül indítja jelöltjeit, és elzárkózik mindenféle összefogástól.

Ez számomra azt jelenti, hogy a 2018-as kormányváltásról már lemondtak, és a párt vélt hosszú távú érdekeit fontosabbnak tartják, mint az ország történelmi érdekét

- mondja Bojár.

Az üzletember szerint a közös indulásra azért van szükség, mert a demokrartikus ellenzéki pártoknak (a Jobbikot nem sorolja közéjük) külön-külön kicsi az esélyük a parlamentbe bejutni, és az Európa, a demokrácia és a jogállam melletti kiállás prioritásában egyetértenek. Ehhez képest az, hogy miben térnek el az oktatással és az egészségüggyel kapcsolatos elképzeléseik, mellékesek.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
A momentum azt hozza, amit orbán elvár tőlük. Megosztani az ellenzéket és a fidesz-kdnp malmára hajtani a vizet. Elég undorítóak!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Így járnak az eszetlenek. A Jobbik mitől nem demokratikus? Barmok! Az egyedüli párt, akivel le lehet váltani Orbánékat. Ezt egyeseknek rohadtul nehéz megemészteni és megérteni, de attól még a tények tények maradnak.
Zeta
Akkor az egész csak arra jó, hogy tovább gyengítsék az amúgy is gyenge ellenzéket.
Ha az önös ŕrdekeik fontosabbak , mint az ország érdeke, akkor a részükről az egész csak a hatalom megszerzéséről szól! Ahogy arról szólt Orbánnak mar az első beszéde is. A pórnép sorsa nemszámít.
Elhúzhatna pi. . .ba!
quadrocopter
@durbincs: Ne jópofizz vakarcs, nem megy ez neked!
Equus1
hullámlovasok... jó ötletük volt az Olympia elleni aláírásgyűjtés... most csak az derül k, hogy szeretnének a húsos fazék közelébe férni... magyarosch,
Sámannus
A nehezebb és kockázatosabb utat választják. Mi van ha minden pártot kompromittálnak?
Ezért kell külön nem másért. a plakátjuk egyértelmű aki gondolkodik annak figyelni kell rájuk valamennyiünk érdeke, hogy ne csalódhassunk bennük.
Jozefina
A momentum azt hozza, amit orbán elvár tőlük. Megosztani az ellenzéket és a fidesz-kdnp malmára hajtani a vizet. Elég undorítóak!!!
Fradigege
Itt csak a polgárháború tudna kormányt buktatni. Ezekkel? Polgárháború? Iphone volt az alvókájuk, Mici mackó helyett. A zsidesz marad.
wagabund
most első körben megízlelik a pénz ízét...aztán ha megjön a gusztusuk, na akkor nem lesz ellenfél...mindenkivel összeállnak a hatalom megszerzése érdekében...

...mondjuk ehhez szavazatok is kellenek...
relatív
@wagabund: ...már IS összeálltak : a regnálóval !

Az ' elhivatottság ' csak az önös érdek kikaparásáig tart, a többinek annyi !!!
simmering73
Erre mondjuk azt, hogy kollaborálni fog a fidesszel. A pénz, a hatalom mindenek felett. A nép pedig le van szarva.
Eladott Ország
"Nem akar jövőre kormányt váltani a Momentum" – Mert nem is tudna. Hülye faszok gyülekezete.
Elmentek ti a picsába.
justhpeter
@simmering73: Nyugi, a többinél is erről van szó.
Eladott Ország
Ilyen rendszerben szép választást nyerni, de nem rossz veszíteni sem, hiszen a demokrácia látszatát biztosító ellenzéki mandátumokért is csurran és cseppen. Az asztalról lehulló morzsákból is jobban meg lehet élni, mint a minimálbérből vagy a közmunkából. Egy kis képviselői fizetés, benzinpénz, lakástámogatás, immunitás és fel lehet tölteni a pártkasszákat is. A kedves vezető számára tett szolgálatokért, a demokrácia mímeléséért újabb négy évig békében lehet lébecolni. Napirend előtti kérdéseket feltenni, interpellálni és soha meg nem vitatott törvényjavaslatokat gyártani, bizottságokban okosakat mondani és kormányváltást ígérgetni a maradék, palira vett választóknak, akik újabb négy évig fogják türelmesen várni a messiást, aki ellenzéki összefogás képében persze soha nem jön el hozzájuk. Ez a párt vélt hosszú távú érdeke. Basszátok meg!
karma1
Orultem a Nolimpianak, bar gyorsan kiderult, hogy mindegyikuk "fehergalleros" csaladbol szarmazik, fizikai munkahoz,- Isten bocsa' - foldmuveleshez, allattenyeszteshez a vilagon semmi kozuk sincs.
Aztan amikor a Nolimpia sikere utan megkerdezte oket egy ujsagiro, hogy mi a kovetkezo tervuk a partmunkaban, akkor kijelentettek, hogy a III/III-sok elszamoltatasa. Aztan amikor komkretan rakerdezett a riporter, hogy o a 2018-as valasztasokra gondolt, akkor ez a rossz Conchita Wurst- utanzat azonnal ravagta, hogy ok nem akarjak orbant elmozditani, majd csak 2022-re gyurnak. A kis ru"gyvede'kek
szaboria1
Éretlenek még arra is hogy egy kettő a parlamentbe is bejusson.
Eladott Ország
@szaboria1: Ezekből a majmokból egy se fog bejutni a parlamentbe.
wagabund
@relatív: 22.21..
na most beégtem..nem figyeltem eléggé, és nem tűnt fel, hogy máris összeálltak...
azt hittem egy kicsit adnak a látszatra...csak a pénzt veszik fel, ami jár..ugye...az adókból...
quadrocopter
@durbincs: Búj el barom, szedik össze a debileket!
ittott
büdösbogarak. városi ingyenélők. vidéken leszarják őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.