Az internetes trollokat általában nagyon lebecsüljük, teljesen más pszichológia áll a jelenség mögött, mint hinnénk. ... "De mit lehet tenni egy ilyen troll ellen? Ha hagyjuk, csak belelendül – legalább is Danka egyáltalán nem ajánlja sem ezt, sem azt, hogy komoly vitába bocsátkozzunk vele, mert annak szintén nincs semmi értelme. Az egyetlen dolog, amit tehetünk, hogy megetetjük: az iróniára iróniával válaszolunk, és visszatrollkodunk legjobb tudásunk szerint. Ekkor valószínűleg érezni fogja, hogy nem veszik komolyan, eltűnik a kihívás, de legalább jól szórakozik. Számára úgyis a lebukással, vagyis troll mivolta felfedésével teljes a kommenttörténet. "

Forrás: 24.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@grincss: Ahhoz hiányzik valami fentről a ,,kalaptartóból,, ))))))))))
grincss
Ha valaki ismer ilyet ...
Valaki esetleg magára ismer? :-))
RonaGyuri
dumb-rich hogy téged (és cimboráidat) milyen jól ismernek
papa.49
@grincss: Ahhoz hiányzik valami fentről a ,,kalaptartóból,, ))))))))))
karma1
Ez a szegeny firkasz-janyka, azert legalabb elovehetett volna egy angol-magyar szotarat, vagy egy angol szinonima szotarat, vagy elmehetett volna megnezni a Hobbit-ot (monnyuk azt en sem lattam), es akkor mindjart nem igy vezeti le a "troll" szo jelenteset, raadasul tevesen.
Amirol o ertekezik, az a TRAWL, es tengeri halaszatot jelent, amikor altalaban ket hajo koze vetnek ki egy halot, es ami utbaesik, azt mindent lehalasznak - egyebkent ez az egyik legszemetebb rablohalaszas, mert amivel nem tudnak mit kezdeni, azt visszadobjak a tengerbe, de az addigra altalaban mar egy halott allat.
A TROLL szo viszont manot, neha gonosz koboldot jelent... (Ilyenek vannak allitolag a Hobbitban is).
Szoval akik szettrollkodjak ezeket a netes oldalakat, azok vagy penzert, vagy pedig kifejezetten rosszindulattal duljak szet ezeket az oldalakat.
Engem nem idegesitenek fel, de inkabb nem etetem oket, mert az exhibicionizmusuk sokkal fontosabb nekik, mint akar az az eredmenyt, amit elerhetnek eredmenykent.
Magyarul: rohadjon meg mind, aki masok mondandojaba a cikkben emlitett cellal jon trollkodni...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.