Két településen tartottak időközi választást október 8-án vasárnap. 

Két időközi választáson összesen négy szavazatot szerzett a Munkáspárt
Kép: Pixabay

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tisztabereken a független Sztolyka Jánost választották meg polgármesternek. A 290 leadott érvényes szavazatból Sztolyka János 235-öt szerzett meg, míg a két másik független jelölt közül Szilágyi Szabolcs Béla 28, Bakó Károly pedig 24 voksot kapott. Szabó Zoltánra, a Magyar Munkáspárt jelöltjére három szavazatot adtak le.

A 680 lelkes Tisztabereken azért kellett időközi polgármester-választást tartani, mert lemondott a községet eddig vezető Nagy Gábor független polgármester.

Császlón is független jelölt nyert

A független Tóth Sándor nyerte meg a vasárnap megtartott időközi polgármester-választást a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Császlón – közölte a Rozsályi Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője az MTI-vel.

Nadimovné Adorján Ildikó elmondta, összesen 219 érvényes szavazatot adtak le, a két független jelölt közül Tóth Sándor 129, míg Péter Gizella 89 voksot kapott. Tóth Péter Pál, a Magyar Munkáspárt jelöltje egy szavazatot szerzett.

A 360 lakosú Császlón Porkoláb Zsigmond (független) polgármester halála miatt kellett időközi polgármester-választást tartani.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Csak tudnám ez a gané mit erőlködik !
Mármint a Thűrmer Gyula nevű f@szkalap !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@nyanya001: A bárisnya majd intézkedik ))))))))))))
Pálinkafőző Rézüst
@nyanya001: ez egy komoly csapat...:))) A Gyula és Tsai. nevű gittegylet... :))) Szegény jó Csutak jutott eszembe, mekkorát csalódott bennük...
nyanya001
@Pálinkafőző Rézüst: ki is rúgták a gittegyletből.
( Nyugodjon békében a Csutak )
karma1
@nyanya001: Te tucc valamit... Miota van neki orosz felesege? En leragadtam az elsonel, mert a baratnom ex-ferje dugogatja ot,... A vicc az az egeszben, hogy lehet, hogy Gyuszika az elso felesege "elvesztesebe" keseredett bele, es nem tudja megemeszteni, hogy Erzsi asszony egy nala joval idosebb ferfival, egy 73 evessel kamatyol...:o)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.