Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc aradi vértanúira emlékeztek, és avattak tiszteletükre emléktáblát Csepelen október 6-án.

Németh Szilárd észre sem vette, hogy óriási hiba díszeleg az emlékművön, amit felavatott

A csepel.hu arról is beszámolt, hogy az ünnepségen Németh Szilárd országgyűlési képviselő mondott beszédet. Mint ahogy senkinek, Némethnek sem tűnt fel, hogy az emléktáblán hatalmas hibát vétettek a készítői és/vagy tervezői. 

Kitalálja elsőre?
Németh Szilárd észre sem vette, hogy óriási hiba díszeleg az emlékművön, amit felavatott

Fotók: csepel.hu

Ha nem ment, segítünk: az aradi vértanúkat nem 1848-ban, hanem 1849-ben végezték. A hónap és a nap stimmel.

A 444.hu olvasója vette észre a hibát, ráadásul kiszúrt egy másikat is: alul Kazinczy Lajosról is azt írják, hogy nem 1849-ben, hanem már jóval a világosi fegyverletétel előtt, 1848. október 25-én meghalt.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Snittpali 2. Az teleírt mindent helyesírási hibákkal ez a verébagyú és bivalyméretű meg kiáll emléktáblát avatni, de hogy egyetlen dátum nem jó a táblán, az nem számít. Fő, hogy nyomuljon a csepeli fő fidesses, aki szerintem orbán következő miniszterjelöltje lesz.
relatív
Az igaz, hogy nevezett nem az éles eszéről híres, de az orbitális hibát többeknek, már a készülés során, de a tábla kihelyezése előtti átvételnél kellett volna !

A sorozatos hibák előfordulása bizonyára annak a megmagyarázhatatlan tülekedésnek IS a következménye, hogy ez a regnáló kör, és vezére elengedhetetlen törekvése a nevének - valamilyen formában - történő nyilvánosságra hozása.
staro2
Ahhoz készségfokon kellene tudni olvasni és ismerni a számokat.
Legalább felső tagozatos ált.iskolás szintjén ismerni kellene a magyar történelmet.
szilárdtól mindez nem várható el.
Hol itt a hír?
relatív
Az igaz, hogy nevezett nem az éles eszéről híres, de az orbitális hibát többeknek, már a készülés során, de a tábla kihelyezése előtti átvételnél kellett volna észre venni!

A sorozatos hibák előfordulása bizonyára annak a megmagyarázhatatlan tülekedésnek IS a következménye, hogy ez a regnáló kör, és vezére elengedhetetlen törekvése a nevének - valamilyen formában - történő nyilvánosságra hozása.
nezelodo
Ezeknek az első dolguk, ha valamit alkotnak, a hozzáértőt elhajtani a környékről is. Ordítozással meg még ez a hájfejű sem tudná kijavítani, ha észrevenné se.
quadrocopter
A sötét paraszt miért is értene hozzá, nem az "eszéért" vegetál a hordában!
cikicakk55
Az nem meglepő,hogy a zsíragyu ilyet nem vesz észre. Az is csoda ha tudta mit avat fel. Az esze helyén is az egója van. Ám,hogy az avatásig senkinek nem tünt fel az már szégyen.
karma1
Es akkor mar ertheto a Pisa-teszt silanysaga: ha minden gyerek alapfokon megkaphatna legalabb azt a minimalis szintu oktatast mar az altalanos iskolaban, akkor meg egy kofarago is rajott volna, amikor kezdi a munkat, hogy "fonok, valami nem stimmel a tablan, nem jo az evszam" es akkor nincs blamazs, nincs plusz koltseg, - egyaltalan, egyszer a budos eletben "Jo munka" van... De nem baj, a kofarago gyerek biztosan enekelhetett, lohetett es tornaszhatott minden nap, hiszen elso a fittseg...:o(((
Ijeszto...
Clavigo
Szerintem a " vésnököt " már deportálták...
karma1
@Clavigo: A', nem hiszem... Majd felallitanak egy bizottsagot, aki kivizsgalja a hibat, majd kiirnak egy tendert meszarosnak, aki holnaptol mar a kove'se'shez is fog erteni, kap egy miniszteri biztost az ugy, meg masfel milliard forintot a vegrehajtasra.
Igy megyen ez Orbanisztanban...:o)))
Equus1
világos, mint augusztus 13. németh exc. urat nyilván jobban lekötötte a seggén lévő kelés, mint az, h mi a faszt fog felavatni vagy temetni. Lényeg: túl lenni rajta és enni egy jó disznótorost a főnökkel... Csak ez a büdös testszag ne lenne rajta.. már a sofőrje is nehezen bírja...
Rockxy
Nincs szükség emlékművekre.
Egyre sem.
Főleg nincs vesztes harcok és csaták emlékére.
De kellene egy terv, amit ha követünk, eltűnik ez az egész sz@r, ami most van.
Unióstul, pártostul, szobrostul, emlékművestül...
advocat
És ha még azt is hozzávesszük, hogy a "Mária királynő" kis k-val írandó (persze a III. kerületben meg a Mátyás királyt sikerült elírni). No. Ennyit a magyar helyesírásról (hejesírásról???). A többiről most ne szóljunk. Csak katonaviselteknek. A tábornok a rendfokozat (mint tiszt, főtiszt, stb.) megnevezése. Azon belül van dandártábornok, vezérőrnagy, altábornagy és vezérezredes. Mifelénk.
Yoda69
Erdekli is rezsigecit? Csak jojjon a love.
lampa laz
Mi már tudjuk, h ennek a hústoronynak nem a túlműveltség az ismertetőjele, hanem a szaros szája.
simmering73
Történelemből egyes fiam. Leülhetsz. Vagy nem is jártál már iskolába, mikor ezt tanították?
Cicamama55
Szemünk előtt válik a magyar történelem, magyar népmesévé...:((((
JAJMÁR
Ugyan, ez csak odament ès elolvasta amit felìrtak. De a megrendelő, a "müvèsz alkotò, a helyi vezetès, senki se ellenőrizte? Ez a durva! Hogy valòjàban magasròl lexarjäk.
dr. prédikátor
A legnagyobb hiba a képen a rezsirizsa gecibunkó!!!
nezelodo
Jólvan kár rá a szót vesztegetni, végül is sosem állította Orbán, hogy az eszéért tartja.
Aki Én
Nem az emlékművön, hanem az előtt díszelgett a NAGY HIBA.
iluminati
Erről csak az jut eszembe, hogy egy filesz es főnök plexit lapot csavaroztatott a Braille-írás fölé, hogy a gyerekek ne tegyék tönkre...
nezelodo
@iluminati: Ez a plexi védelem is csak azt bizonyítja, amit én is évtizedek óta mondogatok, a politika mindig megtalálja azokat, akik az élet más területén, különösen a gazdaságban, nem állják meg a helyüket. A szocializmusban örültek ha felfele buktatással megszabadultak ezektől a mozgalmároktól.Tisztelet azon keveseknek, akikre nem vonatkozik, de ők hamarosan kiszállnak, és nem lesznek hordatagok, és tovább élvezik értékteremtőként a "hozzáértő" politikusok gazdaságirányításnak nevezett országlását.
nyanya001
@dr. prédikátor: Akkora feje van, hogy a borbély is csak négyzetméterre vállalja
a hajvágást, borotválást.
Rózsika Hatházi
@nyanya001: Ha borbély lennék, ingyen vállalnék választékot a fejére. Baltával.
volvós
Ki gondolja komolyan, hogy ez a víztoronyfejű bunkó
egyáltalán tud olvasni, vagy ismeri a számokat ??? :-)))
CsipkeRózsa
@volvós: A 2 milliárdot is valaki megszámolta neki.
solidedge
Pedig sokáig vitatkoztak a dátumon, hogy 1948, vagy 1848?
kokopelli
@solidedge: ..de azt tudják a megrendelők,hogy délelőtt hány órakor! (;--)
Gyuri Géderről
Ilyen az, amikor az ön teltség és a bunkóság egy test - egy lélek.
human
Hohó!!! Most nyilatkozata valaki, hogy Sziszi egyből kiszúrta a hibát (no persze), de méltatlannak tartotta volna ha az átadás egy egyszerű elírás miatt elmarad. A szoci rendszer visszabüffen, mikor a szerviensek mentegetik az a pártfunkcit.
kokopelli
A csepeli "Nagy Bivaly" észrevette,hogy nem stimmel etwas,mivel "október 23-án"
majdnem száz éve volt valami! ;--)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.