Szeptember 25-én Cserdi: csoda vagy botrány? címen a Roma Parlament színeiben Horváth Aladár és Zsigó Jenő szerveztek egy beszélgetést, amiben meghívott vendég volt Bogdán László. A szervezők a következő mondatokat kérik tőle azóta is számon: „Ma mindent meg kell tenni azért, hogy a…

Feltöltő: anka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
Bogdán kéne a tolvaj flóri helyett! - már többet tett a falujáért, mint az egész cigány képviselet az egész ország cigányaiért! Az ilyen embert megbecsülni kell és nem kikezdeni!
Kívánok neki további eredményes munkát...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@justhpeter: Csak annyi teszek hozzá: mindezeket támogatás, azaz pénz kunyerálása nélkül! Ellentétben a Roma Parlament képviselőivel szemben, akik kapnak támogatást a létezésükhöz, de azt magukra költik, nem a cigányságra!
Macskaszem
Bogdán Lászlónak nem csak a lepénylesője jár, ő már tett is le valamit az asztalra, de lehet, hogy éppen az a baj vele. Meg, hogy van véleménye, és az nem nagyon egyezik a kormányéval, ráadásul van médiafelület, ahol ennek hangot is adhat. Az orbáncsicska, tolvaj flóri- gittegyletnek ki van adva a feladat: nyírni, mint a papírkutyát.
Hellcat
Gondolom azért mert felajánlotta a nyaraló menekült gyerekek szállásolásást. Undorító. Ez az ember gatyába rázott egy cigány falut nemis akárhogy míg a Farkasflóri leyúlta a pénzt.
nezelodo
Ejnye-bejnye, nem mondanak ezek a cigány"vezetők mást", mint az, hogy Bogdán kilóg a NER-ből, meg a cigányság ellen is dolgozik, mert munkára akarja fogni őket! Gondoltam, hogy ez először a vezetőiknél fogja először kiverni a biztosítékot! Hogy nincs cígánybűnözés? Attól hogy betiltják a faji alapú statisztikát, még a börtönben ülők túlnyomó hányada roma marad, és az elkövetési mód is tipikus. Akkor miért is nincs cigánybűnözés?
relatív
Szerintem egyik ember sem makulátlan, vannak tévedéseink.

Bogdán László tettei, törekvései, és az elért eredményei IS minden embernek csak példaképe lehet...

Nagyon drukkolok Neki, hogy nem tudja tönkretenni ez a nyomorult mostani magyar közélet sem személyében, sem a környezetében...

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok !!!
dr. prédikátor
Kár volna Bogdán László polgármesterért! Ez a z EMBER megtanította a cigány embereket értékek készítésére! A Horváth meg a zsigó csak a pofájukat jártatják. Ingyenélő szarházi mind a kettő! Hajrá Bogdán Laci!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.