Őcsénynek elege lett az újságírókból és csak nyugalomra vágynak. Szeretnék, ha Fülöp János visszaülne a polgármesteri székbe – írja az Abcúg

A lemondott faluvezető viszont egyelőre lebegteti, hogy újraindul-e, miközben megindultak a találgatások, ki lehetne az új polgármester. Az alpolgármester egyelőre hallgat, a 2014-es második helyezett viszont fontolgatja az indulást

- írja az Abcúg. 

Őcsénynek elege lett az újságírókból, visszavárják lemondott polgármesterüket

Fotó: ocseny.hu

Egy biztos, az őcsényieknek elegük van és a hátuk közepére kívánják az elmúlt hetek történéseiből.

Maguk tehetnek az egészről!

– vágták Abcúg riporterének fejéhez lépten-nyomon Őcsényben.

A település szeptemberben azzal került a figyelem középpontjába, hogy egy vállalkozó ingyen odaadta volna a panzióját néhány menekült családnak, hogy pár napot ott nyaralhassanak. 

A falubéliek úgy vélik, a menekültek problémáját nem egy 2500 fős településnek kell megoldania, hanem a kormánynak és az EU-nak.

Látni akarták, hogyan reagálunk, és felmutathatják, hogy lám, mennyire utálják az emberek a migránsokat. Pedig nem egy 2500 fős falunak, hanem az országnak meg az EU-nak kellene foglalkozni ezzel a témával

– nyilatkozta egy helyi férfi a lapnak.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk: Őcsényben december 16-án lesz időközi választás lesz, miután Fülöp János egy falugyűlésen lemondott.

Az Abcúg szerint a helyiek túlnyomó többsége továbbra is Fülöp Jánost látná szívesen a falu élén.

Mi is történt Őcsényben eddig?

2017. szeptember 26.: miután kiderült, hogy a kis Tolna megyei falu egyik panziójában legálisan az országban tartózkodó, hivatalosan is menekültnek számító családok üdülnének egy-egy hétre, a helyiek közt kitört a pánik. Falugyűlést hívtak össze, halállal fenyegették a panzióst és kiszúrták a kocsija kerekeit.

2017. szeptember 27.: az országos sajtóvisszhangot kapott eset annyira cikissé vált a falunak, hogy a polgármester belengette a lemondását.

2017. szeptember 27.: bár ezt igazából nem is úgy gondolta, a balhé ürügyén inkább a politikai ellenlábasaival akart leszámolni. Ekkoriban szólalt meg a panzió tulajdonosa is, akinek humanitárius gesztusa – a kormány eddigi gyűlöletkampányának hatására – az egész ügyet kiváltotta. Mint elmondta: a falusiak a terrortól való félelmükre hivatkozva terrorizálták őt – de most akkor vajon kik a terroristák...?

2017. szeptember 28.: mindeközben a második falugyűlésen hoppon maradt a polgármester: a képviselő-testület elfogadta a lemondását.

2017. szeptember 28.: Lázár János szerint sem a gyűlöletpropaganda tehet arról, aminek Őcsény a legvilágosabb kórképe: hogy az ország szándékosan tudatlanságban tartott lakossága mára retteg mindenkitől, aki idegen.

2017. szeptember 29.: A miniszterelnök szerint semmi kivetnivaló nincs abban, hogy Őcsényben tiltakoznak a menekült gyerekek táboroztatása ellen, mert szerinte annyit hazudtak már a magyaroknak "migránsügyben", hogy nem hiszik el, hogy csak gyermekek érkeznének.

Forrás: Abcúg

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Mit is mondjak..késő bánat? Amikor kibökték a panziós kocsijának a kerekét az is a béke és a nyugalom jegyében történt ugye?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Mit is mondjak..késő bánat? Amikor kibökték a panziós kocsijának a kerekét az is a béke és a nyugalom jegyében történt ugye?
iluminati
@Hellcat: Őcsényben csak köz- TV van? Vagy csak azért mert nem kell érte fizetni? Közpénzből félre tájékoztatni hazudozni...erre adjuk az adó forintokat?...
Elmaradott egy terület...
staro2
Maguk tehetnek az egészről!
– vágták Abcúg riporterének fejéhez lépten-nyomon Őcsényben.

Igen, most már emlékszem.
Vagy 100 különféleképpen öltözött ,magát őcsényinek álcázó újságíró nő és férfi falugyűlést hívott össze Őcsényben, össze vissza hülyeségeket ordítoztak, halállal fenyegették a panzióst és kiszúrták a kocsija kerekeit. és olyan ocsmányul viselkedtek, hogy a polgi lemondott.
Aztán egy másik ,orbánnak öltözött újságíró gusztustalan náci kijelentést tett ország-világ előőtt miközben a háta mögött egy újságíró olajat öntött a tűzre.
Kedves Őcsényiek!
Soha nem a tükör a hibás, ha nem tetszik amit benne látnak!
justhpeter
Meglepetés, hogy a saját kárukon kezdenek tanulni.
Nessy
Esetleg lehetett volna emberségesen gondolkozni, bár az manapság szigorúan tilos!
Tízig számolni, és utána ordibálni! Majd most az alpolgi megkapja a polgármesteri széket.
szép új világ
Azok a szerencsétlenek is pár nap nyugalomra vágytak, úgy hogy ne kezdjétek el magatokat sajnáltatni, büdös bunkók!
quadrocopter
Néhány sötét tapló magával rántotta a falut!
Jozefina
Egyedül és csakis az öcsényiek tehetnek róla, hogy minden bizonyíték nélkül beveszik orbán hazugságait és mindazt, amivel az eddig nyugudt lakosságot riogatja. Előbb talán utána kellett volna nézniük annak, ami ellen elkezdtek hőbörögni, nemcsak a királyi tv. és a rádió agymosásait nézni és hallgatni. Mindezt a kocsmában is megbeszélhették volna, ha lett volna közöttük értelmes ember!!!?? Így jártak!!!
Klubtag
@justhpeter: "Meglepetés, hogy a saját kárukon kezdenek tanulni."
De hiszen éppen, hogy nem tanulnak, mert az újságírókat, meg az egész világot hibáztatják, hogy átmenetileg oda a "nyugalmuk"...
Edmond Dantes
Senki az ég világon nem mondta,hogy a falú fogadja be őket.Egy panzió tulajdonosa a tulajdonában lévő panzióban vendégül látta volna őket pár napra,ez akár lehetne a szigorú magánügye is.Erre elkezdtek tömegben hisztérikusan üvölteni,mint a fába szorult férgek!!! A magyar kormány vagy az EU ügye az,hogy egy magán panzióban ki szállhat meg?? Ezt komolyan kérdezik? A magyar kormány azzal elvégezte a dolgát,hogy ezeknek az embereknek oltalmi státuszt adott,ezáltal szabadon mozoghatnak az országban.Az őcsényiek pedig legyenek elégedettek azzal,hogy a miniszterelnök boldogan konstatálta a produkciójukat, nemhiába melengette a kígyótojást,kikelt!
papa.49
Őcsényiek dugjátok fel magatoknak azokat akik a tömeghisztériát keltették, !!!
Egyáltalán odavalósiak voltak, vagy csak ,,fizetett,, agitátorok ???
Zeta
@Edmond Dantes: azért az akkori hangadók jelenlegi véleményére kiváncs lennék.
Zeta
Márpedig a "nemzet esze" megmondta , az egész ügy hazugság, nem volt ott semmi.
wagabund
@Zeta: azok hallgatnak, mint szar a gazban...
Pálinkás Pál
Vazze...elképesztő...milyen kommentek ...mit hörögtök...biztos köztetek ,libsik között is van nem egy módos ember,lehet felajánlani a kecótokat tevepásztor üdültetésre!!!Hadd legyen már az őcsényiek magánügye,akarnak -e arabust a faluba vagy nem!!!
Gyuri Géderről
Elhiszem, hogy elegük lett az újságírókból, mert azok ott voltak. De a Viktor által támogatott családdal mi volt a bajuk, amikor ott sem voltak, azt nem értem.
Most, hogy szoptak, és rájöttek, hogy szart sem érnek, elkezdtek sírni?
Azt javaslom a töketlen falunak, ne siránkozzanak, inkább hozzák helyre amit elkurtak.
human
Szerintem totál nem értik miért mondott le a polgi.
Desischado
Elképesztő, hogy ország világ előtt bebizonyították magukról, hogy működik rajtuk orbán agymosása, és most meg még nekik áll feljebb? Nem csoda, hogy a polgármester lemondott. Egyék meg, amit főztek maguknak!
szaboria1
A kisebb településeken mindig volt és lesz egy két hangadó és ha azok elkezdenek felbujtatni akkor sajnos ez lesz belőle.
Nessy
@szaboria1: Lázítani könnyű, csak aztán néha úgy járnak, mint a versbéli varázsló tanonc. Odáig eljutott, hogy a seprünyél hordja a vizet, de leállítani már nem sikerült.
juttka
@Klubtag: Ne is legyen nyugalmuk soha, milyen ocsmányul álltak hozzá a dologhoz. Az ilyeneknek azt kívánom, ismerjék meg, milyen földönfutóvá lenni.
juttka
@Pálinkás Pál: Téged nem üdültetnélek, az biztos, más tevepásztort, aki menekült, igen, ha módomban állna. Nem mindegy az, hogy arabus v. akármilyen származásu az az ember, aki kénytelen volt elmenekülni a hazájából a háború miatt? Rajtad is így segítsenek, ha esetleg szükséged lenne rá! Amúgy ehhez a dologhoz semmi köze annak, hogy vki libsi, v. nem, csak az a lényeg, hogy milyen ember.
Edmond Dantes
@Pálinkás Pál: Azért ez az ostoba válaszok legalja.Ha valaki nem hajlandó üvöltve gyűlölködni,elutálni azokat,akiket a magyar állam is oltalmi státusszal látott el,azok vigyék a szerencsétleneket a saját lakásukba?Ezt a végtelenül alantas, mocskos szöveget már sokszor olvastam,nem hittem,hogy itt is megjelenik.Nem hallotta még azt sem,hogy legalább azokat segítsük,akik segíteni tudnak? A panziós tudott és akart is segíteni (vagyis haza vitte,ahogy maga kívánja!!!),de az ugyancsak magához hasonló hulladékok csaknem meglincselték.
kukac50
Gratulálok Nekik! Megértették Orbán szavait,hogy hazudtak a migránsokról.
2000 személy kapott védelmet Magyarországon eddig, 1294 személy ellen tiltakozik Orbán közben sutyiban jöhetnek, Nincs programjuk ezért az lesz a szlogenjük,hogy folytatják a lopást!
Pálinkás Pál
@Edmond Dantes: Na álljon meg a fáklyásmenet te nyomorult...nem hazavitte volna..hanem egy panzióba,ahonnan szabadon kóborolhatnak!!!Azok is szabadon kóboroltak te tahó,akik utána vérfürdőt rendeztek Páriszban...ámokfutást a teherautókkal!!! Semmi kifogásom ellenük egy zárt táborban őrizet mellett..ahol ha akarjátok pátyolgathatjátok őket!!!Nem tudom mit szólnál ha a te házad mellé telepítenék pár barátságos afgán családot,főleg ha van lányod!!!
Pálinkás Pál
@juttka: A beáramló horda kb 5 %-a menekül valós háborús helyzetből...és hál istennek nem vagyok rád szorulva ha üdülni akarok,igaz azt magamnak kell kifizetnem ,és nem ingyen van mint ezeknek!!!
Nessy
Minő szerencse, hogy kis hazánkban ismeretlen a lopás, betörés, rablás, gyilkosság, megerőszakolás!
Azért ne feledjük, hogy ha vettek volna kötvényt, semmi baj nem lett volna velük!
Edmond Dantes
@Pálinkás Pál: Te marha Pálinkás!!! A magyar állam által adott oltalmi státusz azt jelenti,hogy leellenőrizték,átvizsgálták őket,ezért szabadon "kóborólhatnak!!!"Felfogja azt a sötét agyad, hogy eddig is "kóboroltak" valahol Magyarországon és nem ölték meg még a hozzád hasonló barmokat sem.Azért vitte volna őket Őcsénybe a panziós pihenni a saját tulajdonába (mellékesen ő is ott lakik,te barom),hogy ott lányokat erőszakoljanak,mert máshol ezt nem tehették meg...normális vagy te? Szerintem ha téged úgy átvilágítanának,mint ezeket,hogy oltalmat kapjanak,azon a vizsgán te kapából megbuknál.Melyik szó zavarja a bomlott agyadat,melyiket nem érted? Az oltalom,vagy a státusz? Félelmetes sötétség.
kulabombaafityiszre
Az őcsényiek rájöttek,hogy a kormány palira vetta őket ezért jó magyar szokás
szerint keresnek maguk helyett egy másik nem létezó bünöst.
Pálinkás Pál
@Edmond Dantes: Okosabb vagyok mint te marha...akik lövöldöztek,robbantgattak,elvileg azokat is átvilágították...És itt kaffoghatsz amit akarsz,nem kell muszlim Európába...és mielőtt okoskodsz,tudom hogy vannak vagy 20 millióan,őket is kipaterolni,veletek együtt!
human
@Nessy: Tényleg. A századvéges vezér óta tudjuk, hogy a kormány nem korrupt csak politikai programját valósítja meg. Kíváncsi lennék, hogy a nemzeti nemi erőszakot, hogy interpretálják? Illiberális udvarlásnak? Vagy a nemzeti gyilkosság vajon mi? Természetes szelekció?
Én már öreg vagyok hozzá, hogy megtanuljam ezt az Újbeszél szótárat. Az új generáció viszont már ebbe születik. Az Isten irgalmazzon nekünk.
egyvandor
A falugyűlés is olyan spontán volt mint a 2006-os fidesz által megrendelt népfelkelés, ahol a rendezők, aktivisták között a leendő pozíciókért folyt a versengés? Voltak idegen arcok akik köztudottan a nertársakat képviselték.
iluminati
@Edmond Dantes: Valamikor gyerek koromban azt modták a Fekete bodza mérgező és meg lehet halni tőle...Most ültetvények vannak, a boltokban árulják és gyógynövényként...
Van aki a közmédiát halgatja...az a tuti...és van aki tovább lép és a külföldi médiát is nézi,halgatja... de ahhoz meg kell tanulni angolul...
Egy ideje már Magyarországon aki barnabőrű azt már nem is Roma hanem Migráncs...Huu ha beszél angolul az mégrosszabb...
Emlékszem apósom halgatta a rádióban az időjárás jelentést s mikor bemonta ,hogy "Holnapra felszakadozik a felhőzet" szólt mindenkinek, "bemondta a rádió, holnapra felhőszakadás lessz" :-D NA EZ MAGYARORSZÁG A NAGY IDENTITÁSSAL
iluminati
@human: Valamikor én is éltem faluban...az volt a tutti amit a Maris ángyó Vagy Piri néne mondott,és hallott a kis padon ülve... Hát még a falu bikája a Pista...:-D
Edmond Dantes
@Pálinkás Pál: Hát Pálinkás testvér,te tényleg homályökör vagy."iluminati" apósa hozzád képest egyetemi magántanár..Ha néhány szóval a sötét bőrű norvég muszlin terrorista Brejvik tömegmészárlásával is indokolnád az elméletedet,akkor lennél csak nagyon meggyőző.Talán akkor rájönnél,hogy elmebeteg hülyék mindenhol vannak. Most már csak azt magyarázd el a dupla eszeddel,hogy kik azok a "veletek együtt".
peterkelemen
Ami Őcsényben történt az Orbán Viktor bűne. Őt kell eltávolítani bármilyen eszközök segítségével.
juttka
@Pálinkás Pál: A hozzád hasonlóan vélekedőket /nem gondolkodókat írok, mert az nektek nem megy/ kellene az országból kipatterolni, szégyent hoztok a magyar népre a gyűlölködésetekkel. Mi bajod a muszlimokkal? Köztük lehet, hogy több rendes ember van, mint itt nálunk. Nagy sötétségre vall, hogy a menekülteket egy kalap alá veszitek a terroristákkal. Honnan veszed, hogy azokat átvilágították?
human
@iluminati: Sokan lenézik a vidéket. Pedig tud izgalmas is lenni. Például volt, hogy egy falu vénlányai elkezdték kinyírni az uraikat. Borral mérgezték meg őket.
youtu.be/ad5WwmLH_1w
Pálinkás Pál
@Edmond Dantes: "a sötét bőrű norvég muszlin terrorista Brejvik "..ez a Jolly Joker???
Most én is felsoroljam itt a sok alit , mohamedet akik azóta vérbe borítják Európát???
"Most már csak azt magyarázd el a dupla eszeddel,hogy kik azok a "veletek együtt". "...erre meg ha nem jössz rá kevés eszeddel akkor segítek...minden olyan egyed aki bármilyen módon segíti azt hogy idejussanak, vagy humanitárius álokokra hivatkozva itt tartja őket!!
Pálinkás Pál
@juttka: Te ezt amit leírtál komolyan is gondolod???Akkor sajnálom a családodat...Ha szerintetek olyan csodálatosak a muszlimok,akkor nem ide költöztetni őket,hanem pakoltok,és mentek hozzájuk...és főleg ha nő vagy/nick neved alapján/ akkor pár hónap mulva elbeszélgethetünk milyen "áldás" is az iszlám!!!
Lepényleső
Vihar a biliben,aminek levét mi isszuk,s a kormány rakta bele-a mi pénzünkön?
Edmond Dantes
@Pálinkás Pál: Igen Pálinkás testvér,sorold fel! Amikor egy muszlin,vagy magát annak valló idióta terrorista gyilkol,akkor minden muszlin terrorista?Amikor egy vagy két tolvaj magyar miatt a hozzád hasonló hülye osztrák annak idején kiírta a boltja ajtajára,hogy "magyar ne lopj",akkor mit szóltál?És igen,a sötét logikádból az is következik,hogy akkor bizony minden norvég tömeggyilkos.Hát most kezdek csak aggódni a győri Audi Eto női kézilabdázóiért,ott jelenleg három norvég is játszik!!! Mennyivel könnyebb volt a szellemi elődeidnek 44-ben,ők nem szarakodtak,Dunába lőtték a számukra kijelölt ellenséget.Megértem,hogy szenvedsz,Pálinkás testvér!
Pálinkás Pál
@Edmond Dantes: Nos...az osztrák azért írta ki,mert agyhalott ,nem merte kiírni hogy cigány ne lopj...mert felháborodtak volna a libsi elvtártsaid!!!Mellesleg 1 Norvég által elkövetett erőszakra jut 5000 arab,afrikai!!! Nem véletlen hogy a világ gennyes gócpontjai Nem Európában vannak,hanem a szinesek lakta földrészeken!!!Magyarázhatsz amit akarsz,a tények makacs dolgok...
Edmond Dantes
@Pálinkás Pál: Ez még az eddigieknél is silányabb szöveg Pálinkás testvér.Most miattad kell ma másodszor is zuhanyoznom.Részemről vége.
Pálinkás Pál
@Edmond Dantes: Bántja a libsi füled,igaz??? De attól még tény marad!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.