Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szerint Navracsics Tibor európai uniós biztosnak kell a legjobban tudnia, hogy a kollégái és a környezete, emberek és szervezetek is "nemcsak a kezében vannak Soros Györgynek, hanem a zsebében is". Semjén Zsolt a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában arra reagált, hogy Navracsics Tibor oktatásért, kultúráért, ifjúságért és sportért felelős uniós biztos pénteken Budapesten azt mondta, az Európai Bizottság saját logikája alapján alakítja migrációs politikáját, "a Soros-terv nem szerepel a bizottság munkatervében". A miniszterelnök-helyettes felhívta a figyelmet arra, hogy az európai vezetők Jean-Claude Junckertől, az Európai Bizottság elnökétől kezdve meghallgatják az EU-ban Soros Györgyöt, aki előttük mondja el programját. Az a helyzet, hogy Soros György "kezében és zsebében tartja azt a világot", amelyben Navracsics Tibor munkája van - fogalmazott. Semjén Zsolt hangsúlyozta: a hazájához hű az ember, egy szervezethez, munkaadóhoz...

Forrás: inforadio.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Szeretem amikor Semjén kioktat bárkit a hazához való hűségről. Szerencsétlen fél-analfabéta álkeresztény vagy összekeveri az Orbánhoz való hűséget a hazához való hűséget vagy már olyan reménytelenül hülye, hogy azt hiszi Orbán maga a haza.
Az csak hab a torkán, hogy milyen erkölcsi magasságból osztja az észt mindenkinek, miközben a tolvaj kormánya minden intézkedéséért anyagi, erkölcsi és büntetőjogi felelősséggel tartozik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
Hűség, tisztesség, igazmondás, lopás nuku kaka pilikom. A semmilyen vezérlőelvei.
szép új világ
De jó lenne ha egyszer egy vadász meglátná Zsótit póráz nélkül, 50 méternél távolabb a gazdájától és kilőné!
quadrocopter
Aki nem hazudik velünk, az ballibsi, libsi, komenyista ellenség! Koszos patkányok!
dr. prédikátor
Tömjén zsozsó!!! te is csak egy félresikerült nagy lófasz vagy!!!
quadrocopter
@dr. prédikátor: Tömjén egy megélhetési sunyi döglégy!
Jozefina
Navracsics látja, hogy mi van Brüsszelben, hiszen ott dolgozik. De ezek a hazug semmirekellők, csak láztíani, ellenséget keresni és háburúzni tudnak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.