„A sátán/Soros terv ellen küzdeni keresztény kötelesség” címet adta mai, napirend előtti felszólalásának a KDNP politikusa. Aradszki András szerint a Soros György ellen bevetett eddigi eszközök nem feleltek meg. A kereszténydemokrata államtitkár a parlamenti felszólalásában kiemelte: a sátán elleni küzdelem keresztény kötelesség.

A KDNP politikusa felszólalásában úgy fogalmazott: 

ma már tudjuk, hogy a fatimai harmadik titok szerint a sátán egyház elleni legnagyobb és legvégső támadása a családok elleni támadás lesz. Látjuk ezt már az abortusz, az eutanázia, az egyneműek házassága és a genderelmélet politikai erőltetése vonatkozásában is

A sátán ellen küzdeni keresztény kötelesség – ez is elhangzott ma a parlamentben a Soros-terv kapcsán

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az államtitkár hozzátette:

a Szent Atya erről szóló gondolatait persze a Soros-zsoldosok nem idézik.

Az energiaügyért felelős államtitkár szerint a végső támadás már elérkezett.

Ezt látjuk Soros György támadásában is a nagy európai család ellen, mikor idegen migránsok 10 millióival hígítaná fel a keresztény szellemiségű Európát.

„A sátán elleni küzdelem pedig keresztény kötelességünk!”

A Kereszténydemokrata Néppárt képviselője hozzátette, hogy a küzdelemben a rózsafüzér a legerősebb fegyver a sátán ellen és ezt Soros György is meg fogja tapasztalni!

A rózsafüzér a legerősebb fegyver a Gonosz ellen, képes a történelem megváltoztatására. És ezt Soros György is meg fogja tapasztalni!

- fogalmazott Aradszki András.

Forrás: 444, Index

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Na ha a sátán ellen küzdenek, akkor felvették a kesztűt orbán ellen???!!
Egyébként egy hót sötét társaság! Keresztényi alapon!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Na ha a sátán ellen küzdenek, akkor felvették a kesztűt orbán ellen???!!
Egyébként egy hót sötét társaság! Keresztényi alapon!!!
quadrocopter
Ez a parazita, megélhetési veréb, milliós fizuért ennyire marha!
Pálinkás Pál
Ez annyira jelentéktelen figura,hogy még a köztudottan semmit nem érő KDNP-sek között sem hallottam még a nevét!!
division
Ezzel csak az a baj hogy se Isten se Sátán nincs csak jó és rossz. A vallás nevében sok mindent be lehet adni.
human
A következő lépés, hogy a körzeti doki gyógyszer helyet majd imádságokat ír fel.
Ludmilla
ezek normálisak? Rózsafüzér,sátán stb.,mi helye a parlamentben?Mindnek elmentek otthonról?"Isten nevét hiába ne vegyed"...szól a parancsolat...és azok,akik minden parancsolatot megszegnek,a parlamentben Istenre hivatkoznak?Szikrányi szégyenérzetük nincs?gazemberek
CsipkeRózsa
Szerintem, ha nem volna Soros György, ezek a képviselők már felszólalni sem tudnának a parlamentben.
cs.n.
Ezé' kár vót bemennie, hogy üres székek között hülyeségeket beszéljen. És még így kétségek között hagy minket, mert akkor mit kell csinálnunk a Sátán ellen, rózsafüzérrel imádkozni, vagy nemzeti konzultálni? Vagy egyszerre mindkettőt, rózsafüzérrel a kézben imádkozva kitölteni a kérdőívet?
szaboria1
@Pálinkás Pál: Igen ismeretlen, nem is hallatta eddig a hangját.
quadrocopter
"A sátán ellen küzdeni keresztény kötelesség " Helyes! Lehet bőszen küzdeni a Geci ellen!
Aki Én
,,a családok elleni támadás lesz"
És mi a helyzet a kereszténység legfőbb szónokaival, akik kisfiúkat rontanak meg? Attól várjátok a népszaporulatot?
Abból is látszik, hogy kamu keresztények vagytok, hogy nem harcoltok a rossz, a bűn ellen. Sőt, ti magatok vagytok az.
Aki Én
@division: Jó és rossz sincs. Ez is relatív.
solidedge
A történelem folyamán az egyház volt talán a legnagyobb tömeggyilkos Isten nevében. Úgy, hogy én félek ettől a keresztényi harcosságtól.
nezelodo
Ezek a keresztények, ahogy hergelik egymást, előbb a Semjén, most meg emez, lehet, hogy hamarosan eljutnak oda, hogy Jézust is a Soros feszíttette meg.
kokopelli
@solidedge: akkor jó a keresztény,ha feledékeny, és azt is gyorsan csinálja!
Ezer évet gyorsan elfelejteni,de az utolsó párat ne ha lehet! Azt a sok barom-
ságot amit a "nép" elé okádtak!
"..még sohasem tudtam annyit enni,amennyit ezektől hányni akartam! " (Plágium)
simmering73
„A sátán elleni küzdelem pedig keresztény kötelességünk!” - mondják ezt a sátán szövetségesei.
bencemacska
@solidedge: ma, 15:50
Én nem redukálnám le az egyházra, hanem hagynám vallási szinten a tömeggyilkosságokat. Hiszen benne vagyunk nyakig a keresztény - muzulmán vallásháborúban.
Az, hogy most nem keresztes hadak vonulnak a szent földre, nem teszi nem vallásivá az Allah nevében elkövetett terrorcselekményeket!
bencemacska
Ez az ájtatos manó nem is fenyegetőzik. Hány ilyen őrült van a parlamentben? Speciel ezt még nem láttam.
"A rózsafüzér a legerősebb fegyver a Gonosz ellen, képes a történelem megváltoztatására. És ezt Soros György is meg fogja tapasztalni!"
Miért nem rózsafüzérből építettétek a kerítést? Mennyivel olcsóbb lett volna! (Igaz kevesebbet lehetett volna lopni is belőle!)
eszegfu
@Pálinkás Pál: @szaboria1: Jó Nektek!:) A mi körzetünkben lett képviselő (Pest megye). Amikor kitették a villanyoszlopra a képét, akkor a másik párt jelöltjeinek tábláját összetörve találtam az oszlop alatt... szóval tisztességtelenül jártak el: a másik "lenyomásával" jutottak előnyhöz! Csináltam fotót, jelentettem... persze semmi...
panellproli
A Sátán sajnos ott ül a legfőbb bársonyszékben. Kéretik hogy használják csak a rózsafüzért, és a tömjént, már csak ebben reménykedhetünk, hogy füstté vájék.
Clavigo
Muha-ha-ha-ha-ha...és ez a kapitális vágómarha is ott ül a parlamentben ? És ezt a lényt is mi fizetjük ?? Csak gratulálni tudok ismét a körösztyénszájszagú NER-polgártársaknak ,,ehhez a marhához :) :)DDD :) :) Ez még Szilárdnál is jobban teljesít..muha-ha-ha-ha...
Nessy
Na, akkor pájinka helyett igyatok szentelt vizet! A fizetéseteket meg kapjátok vatikáni valutában, ( Isten fizesse!)
Tudod, te agyament ... vihetem én a rózsafűzért, nem igazán tudom használni a bank kártyám helyett, pedig a pénz is a sátán találmánya!
Tessen mondani mondani Trump, vagy Putyin a sátán, vagy mindkettő? Hiszen ők tették a földdel egyenlővé a bombáikkal sok millió ember élet lehetőségét! Tudtommal Soros egyetlen bombát sem dobott le védtelen civilekre!
Az eutanáziáról meg ti ne beszéljetek! Most készültök az ujabb passziv eutanázia törvény megszavazására Isten nevében!!!
Vedd elő a történelem könyvet! Az évszázadok folyamán mennyi embert, kultúrát semmisitett meg a "fehér ember" a kereszt égisze alatt? Ne ítélj, hogy ne ítéltess! ja, ezt nem Soros mondta!!
tudode
Röhej!
A XXI. században a 86. éves Sorossal, sátánnal ezzel, azzal, ijesztgetik a zembereket ezek az agymosottak, attól függően, hogy a RENDSZERVÁLTÁS REMÉNYSÉGE kire lőtte ki a nyilát!!!
.
Önvédelmük az is, hogy elérhetetlenné tették több millió állampolgár számára a PARLAMENTI ADÁSOK élvezetét, mert ami ott folyik 8. évi kofaszintű baromkodással, az az ország szégyene!!!.
.
Akinek ALACSONY A VÉRNYOMÁSA, felemelheti az alábbiakban, különösképpen a POLITIKAI KALANDOR cinikus válaszait
.
hangtar.radio.hu/parlament#!#2017-10-09
.
Ilyen minőségű un. ÁLLAMFÉRFIAK még nem rontották a levegőt, egy kupacban, mint az idomított ORBANISTÁK!!!
division
@Aki Én: Kétségtelen, de ez akkor mindenre igaz.
bencemacska
@eszegfu: ma, 16:24
Biztos azt is a kereszténység nevében tették, a sátán ellen!
A saját nevükben még garázdálkodni sem képesek!!!
quadrocopter
A rezsimkorrupció ellen nem hatásos a rózsafüzér, wazzegh?
eszegfu
@bencemacska: 16:54 Frappáns megállapitás!
adrenalink
Még csak október van, és Soros már a sátán. Most nincs elképzelésem, hogy a választásokig hova lehet még ezt fokozni, de biztos nem vagyok elég fantáziadús. Csak időnap előtt fel ne dobja az öreg a pacskert, mert akkor sutbav vághatják az ájtatos f@szok a rózsafüzért...
Gyuri Géderről
A rózsafüzér a legerősebb fegyver a Gonosz ellen, képes a történelem megváltoztatására. És ezt Soros György is meg fogja tapasztalni!"
Ez a balfasz nem tudja, hogy a rózsafüzérre hivatkozva embereket küldtek máglyára, és népeket irtottak ki. Pedig azok nem voltak Gonoszok, csak a rózsafüzéresek ráfogták, vagy csak nem voltak keresztények.
Lackó50
Régen a törökök a selyemzsinórt használták a kivégzésekre. Szerintem elegánsabb volt, mint a rózsafűzér. Azon túl sok a bogyó.
Gondolom, hogy mikor azt mondta, hogy a "rózsafűzér a legerősebb fegyver" az járt az eszébe, hogy milyen jól mutatna ez Soros nyakán. Vagy szeretné, ha visszatérne a máglyán történő égetés? Lesz ehhez elég fa itthon?, Vagy majd akkor arra panaszkodnak, hogy már a favágók is nyugatra mentek dolgozni.
Na mindegy. Legfeljebb Semjén előkapja a vadász puskáját és majd rendet tesz a sátáni erők felett.
Lackó50
Ezeknek a keresztény demokratáknak annyi közük van a kereszténységhez, mint nekem a budhizmushoz.
colibri
A fidess-kdnp parlamenti képviselők úgy működnek, hogy orbán tanácsadói (habony-rogán) időnként meglepnek egyes noname, hozzászólásból nagyonis inaktív egyedeket egy papírra vetett hozzászólással és azt akkor fel kell olvasniuk. Pontosn ez történt a fenti esetben is és mivel a téma a "keresztények"-hez állt, közelebb, ezért esett a választás Aradszkira. Ennyi!
Pálinkafőző Rézüst
Aki egy ilyen levelet röhögés nélkül fel tud olvasni, annál igen nagy gondok vannak az agyi tevékenység működésének folyamatában...
Nessy
A rózsafűzérnek semmi köze az egészhez, amiről beszélt ez a nagyokos.
Eleink a "kereszt" égisze alatt gyilkoltak, vívtak keresztes háborúkat.
Az egyház nagyon okosan a szent inkvizició kinzásaival vallomásokat csikartak ki a delikvensből, majd átadták őt a világi hatalomnak, és az végezte ki. Természetesen a kivégzésen ott volt a pap, a kereszttel a kezében, hogy meg tudja bánni vétkeit az elitélt. A vagyona, ha volt, természetesen a világi hatalmat illette, aztán osztoztak.
A legnagyobb autodafé, amiről írásos beszámoló maradt fenn, 500 eretnek elégetése volt. Azért ennyi máglya nem fér el a Kossuth téren.
A felcsúti stadion azt hiszem nagyobb.
human
Egyszer egy lelkész telefonált be klubrádióba és elcsukló hangon mondta, hogy ezek nem keresztények. Higgyék el az emberek, hogy ők nem képviselik a kereszténységet.
Desischado
@solidedge: Jól mondod, elég csak az inkvizícióra gondolni, vagy például amit az aztékokkal és az inkákkal csináltak, vagy a keresztes hadjáratokra. És rózsafüzért lengetve harcoljunk orbán ellen? Én inkább az ásóra, vagy a kötélre szavazok!
Ja, és beszerzek egy rózsafüzért, és remélem, azzal tudom fedezni a megélhetésemet, és a számlákat. Azt hiszem ha így mennék a postára, igen simán kiröhögnének!
JAJMÁR
@Jozefina: minket nèznek söt3tnek. Ès hàt a terveik sikerei őket igazoljàk.
JAJMÁR
A kdnp-nek üzenem: a keresztèny ember tudja, hogy a sàtàn a vèdelmező jòsàg àlruhàjàban kìsèrt, ès önmagunkban kell keresni először. Ès legyőzni. A többi Isten dolga.
magyarbakancs
Tisztelt Aradszki képviselő úr!

Hát nézve ,és hallgatva beszédét a hideg lelés futkosott a hátamon.

Tényleg ilyen mélyre kell süllyedni,hogy rózsafüzérrel kell önnek példálózni ,és egy vallásos tárgyat bekel vonni a mindennapi ocsmány politikájába?

Mint keresztény ember szégyellem magamat maga helyett.
Nessy
Azért a klérus is nyilatkozhatna ez ellen az orbitális baromság ellen.. Vagy ők majd a választásoknál mondják meg a híveknek, hova kell tenni az X-t?
juttka
@Desischado: A rózsafüzér is jó, ha a nyakukra tekeredik, és jól megszorítja vki.
kukac50
Sátánok a parlamentben vannak a rózsa füzér nem hatásos ellenük, csak a géppuska!
ki irtani minden hülyét aki ilyeneket mond! A Fideszre és a KDNP-re gondoltam!
quadrocopter
@durbincs: Neked itt kuss van, primitív nyálkás büdösbogár, még mindig nem menni magyar nyelv - te f@szfej?
quadrocopter
@durbincs: Ótvaros pofád befogd, primitív nyálkás jószág, betegesen perverz, iskolázatlan büdösbogár, még mindig nem menni magyar nyelv - te húgyagyú idióta debil vegetáció?
Hogyan mersz te azzal az egy bites primó agykezdeményedel embert megszólítani?
quadrocopter
@durbincs: Ótvaros pofád befogd, primitív nyálkás jószág, betegesen perverz, iskolázatlan büdösbogár, még mindig nem menni magyar nyelv - te húgyagyú idióta debil vegetáció?
Hogyan mersz te azzal az egy bites primó agykezdeményeddel embert megszólítani?
quadrocopter
@durbincs: Ótvaros pofád befogd, primitív, buta, nyálkás jószág, betegesen perverz, iskolázatlan büdösbogár, még mindig nem menni magyar nyelv - te húgyagyú idióta debil vegetáció?
Hogyan mersz te azzal az egy bites primó agykezdeményeddel embert megszólítani?
quadrocopter
@durbincs: Neked kuss van, primitív büdösbogár, még mindig nem menni magyar nyelv - te román ótvar?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.