Két halálos áldozata van az M5-ös autópályán, Kecskemétnél történt hétfő délelőtti balesetnek. Két teherautó és egy rendőröket szállító busz ütközött össze. A buszsofőr után meghalt az egyik utas, egy rendőr is, továbbá a mentők 16 embert vittek kórházba.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta:

16 mentőautóval és 4 mentőhelikopterrel vonultak ki a baleset helyszínére.

Két emberen már nem tudtak segíteni, ők a helyszínen meghaltak. Három embert súlyos sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállítottak Budapestre, a Honvédkórházba, 13 könnyű sérültet pedig a kecskeméti kórházba vittek – mondta a szóvivő.

Korábban Vincze-Messzi Adél, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta:

két tehergépkocsi és egy rendőröket szállító autóbusz ütközött össze hétfő délelőtt az M5-ös autópályán, Kecskemét közelében, a 87-es kilométernél, a Budapest felé vezető oldalon. A rendőrségi szolgáltatást végző civil autóbusz sofőrje és a buszon utazó egyik rendőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A járműben utazó rendőrök közül hárman súlyosan sérültek meg – ismertette.

Az autópályát az érintett szakaszon először mindkét irányban lezárták, de a Röszke felé vezető oldalon a lezárást nem sokkal délután 3 óra előtt feloldották, így ott már zavartalanul halad a forgalom.

Forrás: MTI

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
a rendőrigazolvány nem írja felül a mozgási energia törvényeit? Nahát...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus1
a rendőrigazolvány nem írja felül a mozgási energia törvényeit? Nahát...
Equus1
"meghalt az egyik utas, egy rendőr is, " magyarázó szószerkezet. Az utas egy rendőr volt. A szövegből kiderül, h orbán janicsárjait szállította egy magáncég busza. A sofőr nem volt rendőr, az utasok igen.
papa.49
@Equus1: Lehet tippelni, csak a Kiskunfélegyházi cég végezte a szállítást ???
Equus1
@papa.49: Te nyilván tájékozottabb vagy tőlem... nem tom, melyik parteigenossének van Kiskunfélegyházán buszos cége... ebbben tanácstalan vok, mint a szocialista kisközség...
papa.49
@Equus1: Tudod mi volt Kecskeméten bent a városba mint Pest a Belváros délután 2 órakor, egy lámpás kereszteződés kb. 3,4 szeri megállás ...
Tankolni voltam a ,,madaras,, kútnál mentem volna a 44 re, hát a végén be kellett menni a régi 5 útig, onnan tudtam csak a régi 44 végére felhajtani...
Az egyik kamion talán nem véletlenül megint román volt, milyen érdekes !!!
papa.49
@Equus1: Én arra tippelnék amelyiknek a télen volt a 16 halálos áldozattal járó balesete Olaszországban, fene egye meg a neve nem jut az eszembe, pedig még a telephelyét is tudom hol van, és ő velük szerződött a HM. is személyszállításra a baleset után ... Ez nem biztos csak úgy beugrott...
dera999
Kedves hozzászólok. Ugye azért átfutott a fejeteken egy kicsinyke részvét is?
Equus1
@papa.49: ha tehetem, kerülöm a Nagyfalut... másként: székesfővárost. Járhatatlan, tele van idiótákkal, akiknek 3/4-e csak a vakszerencsének köszönheti, h épségben hazaér. Parkolóhelyet fél óráig kell keresni, méregdrága és még az órádat is nézegetni kell, mert tutti, h vmi varjú 2 percen belül rakja a mikulás zacsit a szélvédőre. A tömegközlekedést utálom, a taxi drága...
És ez Bp-n mindennapos. Akinek esze van elkerüli.

A román sofőrök meg leszarják az előírásokat a törökkel együtt. Kikapcsolják a tachográfot, az éberség-ellenőrzést és csak nyomják az 50 tonnát...
papa.49
@dera999: Átfutott, de ez nem változtat semmin amíg a románok versenypályának nézik az útjainkat, 5 balesetből 3 biztos találsz román résztvevőt, és a rendőreink pont leszarják őket hogy mit csinálnak az úton, ezt onnan tudom mert minden nap közlekedem átlag 200 km t.
papa.49
@Equus1: Igazad van már én se járok minden nap arra, de vagy 40 évig napi téma volt nekem is...
Kookas
@dera999: nekünk már nem kell részvétet nyilvánítani az orbán már megtette a hősökterén!
szaboria1
@Pegero: A buszt vezető civil és egy rendőr a halott.
dera999
@Kookas: ez komoly? Nem nyilvánítani kell, csak érezni. De kinek-kinek a természete szerint. Nekem első gondolatom az volt, hogy szegények, szerencsétlen családjuk, akik szolgálatból, munkából várták őket haza.
Kookas
@dera999: tudod a rendőre is velem szoktak érezni mondhatni NAGYON!!! ja és ők már nem baszogatnak.
dera999
@Kookas: Meghal egy talán fiatal ember, talán 2-4 gyerekkel, és annyi a hozzáfűzni valód, hogy legalább ez nem b...? Szép lelkű, melegszívű vagy, de ez Neked a legrosszabb.
szaboria1
@Pegero: Én csak arra válaszoltam ténylegesen 2 haltak meg. Abban igazad van rosszul fogalmazott a cikk írójának úgy kellett volna írnia az egyik utas egy rendőr volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.