Több mint húszezren már kitöltötték az interneten a "Soros-tervről" szóló nemzeti konzultáció kérdőívét – mondta Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke hétfőn az M1-en.

Örömhírt hozott Németh Szilárd: már több mint 20 ezren töltötték ki az interneten a nemzeti konzultációs kérdőívet

Azzal kapcsolatban, hogy november 10-ig postázzák a kérdőíveket és 24-ig van lehetőség a válaszra, Németh Szilárd azt mondta: nem gondolja, hogy rövid lenne ez a két hét, példaként említette, hogy Csepelen, ahol korábban polgármester volt, tapasztalatai szerint akik már megkapták, ki is töltötték a kérdőívet.

A kormánypárti politikus Románia és Bulgária esetleges schengeni csatlakozásáról azt mondta: a feltételek között szerepel az Európai Unió külső határainak megvédése is. "Mi is abban bízunk, hogy a román-magyar határon nem kell kerítést felhúznunk", mint a szerb-magyar és a horvát-magyar határon, mert Románia szeretne bekerülni a schengeni övezetbe, ezért teljesíteni fogja az említett feltételeket, jelesül az EU külső határainak védelmét – mondta Németh Szilárd.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Ezért volt szükség erre a konzultációra. Van téma. Rezsiszilárd naponta beszámolhat az mtv-ben, hogy mennyi az annyi. Hogy mi az igazság, azt sosem fogjuk megtudni, hiszen a fidess a leghazugabb párt, aki valaha is a kormányzás közelében volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Veleda
Szavazni az email címmel lehet, akinek van akár 6 is, küldheti mindet.
a helység kalapácsa
A "gmail.hu"-n kb 10 másodpercig tart kreálni egy új e-mail címet.
A többit a fantáziátokra bízom.
namihami
Húszezren töltötték ki vagy egy ember húszezerszer?
Mert nem mindegy...bár erős kételyeim vannak azirányban, hogy a Sziszi egyáltalán a felvetésemet képes megérteni. és attól kezdve: ""Igen Sziszi, igazad van.--mondta a jóságos doktorbácsi.""
Jozefina
Csalás - hazugság - megtévesztés - megosztás = konzultáció
kiscsillag66
Hagyják már abba a bohóckodást!!! Ők töltötték ki mind a húszezret!
Zeta
Volt ideje Nemeth Szilárdnak. Vagy vannak bedolgozók?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.