Szombathelyen egy trafóházra került ki az álláshirdetés, melyen Mészáros Lőrinc portréja köszön vissza.

A Nyugat.hu olvasója szúrta ki a falragaszt. A felhívásban gázszerelőt keresnek. Mint a hirdető írja, azt szeretné, ha a szakember órabére nem lenne túl magas, tehát nem érné el a tizenegymillió forintot, mert az megfizethetetlen lenne számára. A feladat igazság szerint csak annyi lenne, hogy az illetékes megnézzen három darab konvektort, rendben vannak-e, és ha nem, akkor azokat javítsa meg, tisztítsa ki. A hirdetés feladója ugyanis kiemeli, nem szeretne gázmérgezésben meghalni, már csak amiatt sem, mert az anyukája akkor nagyon szomorúvá válna.

null

null

(Nyugat.hu)

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A 11 milliós órabérével, nem Mészáros Lölö az ideális gázszerelő. Véleményem szerint ilyen órabér mellett is alkalmatlan lenne rá. A mangalicaszerelő már csak a csúti cigány strómanjának jó a közpénzek elsíbolásához.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
A 11 milliós órabérével, nem Mészáros Lölö az ideális gázszerelő. Véleményem szerint ilyen órabér mellett is alkalmatlan lenne rá. A mangalicaszerelő már csak a csúti cigány strómanjának jó a közpénzek elsíbolásához.
Csizmás Kond
Nem a zsánerem Mészáros, viszont a mások mocskolása senkit nem tesz jobbá, szebbé vagy okosabbá...sőt halhatatlanná sem.
Nessy
Mindentől függetlenűl nem bíznám Mészárosra a konvektorom karbantartását! Bár, lehet, hogy ebben az esetben igényelhetnék vissza nem térítendő támogatást, melynek természetesen felét elküldeném a megadott számlaszámra!
justhpeter
A hirdető ügyesen oldotta meg a feladatát.
division
@Csizmás Kond: Így igaz, de ne feledd, ez Magyarország.
Aki Én
@Csizmás Kond: @division: Így igaz, ez Magyarország.
Ahol az alul művelt kretének az ilyeneket és hasonlókat védik, mert buták felfogni mit tesznek ezek. Szomorú és felháborító a butaságotok.
dr. prédikátor
@Eladott Ország: Hogy száradna beléjük a szar!!!
kokopelli
@dr. prédikátor: Enni tudjanak hetekig,csak ß@rni ne? OK. ;--)
Eladott Ország
@anka: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/10/9exkdF3.jpg
Ez van ma. A kipirult arcú jobbágyok tucatja megalázkodva állja körül – a tisztes távolságot
betartva – az asztalt és ragyogó szemmel figyeli a bárgyú, esetlen keresztapát, aki mintha mai
napig össze lenne zavarodva attól a sok jóságtól, ami az ő nyakába zúdult egyetlen élőistene
akaratából. Aki elrendelte, hogy a névtelen gázszerelőből úr legyen a szemétdombon.
Ő a modern Döbrögi, aki megtestesíti az újratervezett mélymagyar feudalizmust. Aki igazságot
szolgáltat, aki körül hemzsegnek az érte dolgozó lelkes cselédek, akik hálásak minden jó szóért, azért, hogy egyáltalán életben vannak és ilyen megtiszteltetés éri őket, hogy főzhetnek az uraságnak. Életük legboldogabb pillanatai ezek, egyben vérfagyasztó pillanatai egy sötétségben dagonyázó társadalomnak, amelyet az ilyen lábszagú, felkapaszkodott, ócska percemberek tartanak a markukban.
nemkati
@Csizmás Kond: Mit is mondtál a múltkor Sorosról? "Vén szar, vén kéjenc"? Mi van, rád nem érvényesek a bölcs kinyilatkoztatásaid?
anka
@Szeparepa2: - az még a jobbik eset lenne..., amilyen órabére van nem tudnád fizetni! - még ki is lakoltathatnak! - manapság a fizessmaffiánál könnyen megy!
anka
@Szeparepa2: - úgy-úgy! - töredék áráért vette meg a balatoni telkeket, házakat üdülőövezeteket borvidéket stb...! - még az a jó, hogy Balaton nem tudja kilopni az országból!
Csizmás Kond
@nemkati: A két muki között az a különbség, hogy a vén kéjencnek a hőbörgése már politika ami akár sérthet is.
Aki Én
@Csizmás Kond: Neked akkora az IQ-d, mint a lábad, 38-as.
Úgy látod Mészárosnak nincs köze a politikához, ami sérthet is?
Ekkora kretén nem lehetsz...
Csizmás Kond
@Aki Én: ...te pedig húzz a picsába ...geci..
Aki Én
@Csizmás Kondom a kretén: ...de te attól még hülye maradsz :)
nemkati
@Csizmás Kond: @Aki Én: -nek szerinted mi köze a politikához? És csak arra lehet bántót mondani, akinek köze van hozzá? Gondold át mégegyszer, mert nagy ostobaságokat írsz.
Csizmás Kond
@nemkati: Épp az hogy semmi de mindenképpen csinálni űzni akarja...
Amúgy aki ondósejtként jelképezi magát attól én nem szoktam bocsánatot kérni...de te imádhatod...:))
nemkati
@Csizmás Kond: Nem magát. Vedd fel a szemüveged.
Csizmás Kond
@nemkati: ...a szemüveg nem javít az értelmen...és ez sokakon meg is látszik.
division
@Aki Én: Kretén vagy te, barom! Ha nem érted miről beszélek inkább fogd be a pofád!
division
@Horizont: A stílust bíráltam, de látom te sem értetted meg.
division
@Horizont: Kezd betelni nálam is a pohár. Amíg itt a baloldali kommentelők alpáriskodnak, trágárkodnak, addig én igyekszem a saját kulturált stílusomban írni, de ez nem megy a végtelenségig, főleg amikor egy másik kretén már megölné aki a Fideszre mer szavazni (másik cikk). Elegem volt az olyan sötét parasztokból akik a saját tehetetlenségüket vetítik ki másra.
nemkati
@division: Ha rám gondoltál, én azt írtam, hogy törjön le a keze annak, aki 0rbánra és bandájára szavaz. És ezt a magyar emberek érdekében szeretném. Hogy egyesek nem látják, micsoda rombolást vitt végbe ez a g..i az országban amióta betette a mocskos lábát-kezét a politikába, az már sírnivaló, és elviselhetetlen. Ébresztő!!!
nemkati
@Csizmás Kond: Az értelmen nem, de a látáson sokat javíthat.
Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: tévedsz nincs benne több... Magadnak, és amit olvasol tőle entero kora óta, már csak el kéne hinned... :)
egyvandor
mészaros most felajánlotta nyolcórai bevételét, 100 millió forintot néhány falubeli ifjú házasulandónak jótékonyságát kifejezendő. Hát nem aranyos?
Csizmás Kond
@Horizont: ...mindig is lenyűgöztél az egyszerűségeddel...mármint felfogás szempontjából.
Veled ellentétben én mindig is mertem vállalni magam mindenki előtt és soha nem rettegtem kimondani azt amit akartam. Nem érdekel te vagy ti kit kinek vagy minek tartotok, ha én azt másként látom nem zengem senki kedvenc slágerét...már mint jeleztem veled ellentétben...
A témánál maradva te soha nem a tények szerint ítélsz hanem az adott konyhai politikátok szerint...azért többesszám mert már volt eset, hogy jelezted az eltérő véleményedet de a többség vagy a látszat kedvéért még magadnak is ellentmondtál...na nálam ez nem fordulhat elő.
A rólam alkotott véleményed...hát a szavaiddal élve ki nem szarja le...
Eltekintve attól, hogy halvány lila purcod sincs a kilétemről elég bögyösen szórod a értesüléseidet :)...
ja és szint meg a hasonlók...hát arról ismét nem mondok semmit...úgysem értenéd meg...legalábbis amíg abban a régi ősközösségi világfelfogásban ringatózol...és ahogy olvaslak te már nem fogsz tudni kivakarózni abból a felfogásból...nincs arra idő.
Tehát végül is amíg valakinek nem tud eljutni a tudatához, hogy egy fórumon, egy világhálón hogy kell egymáshoz viszonyulni addig nincs mit vitázni...
division
@nemkati: Nem rád gondoltam, te azért nem szoktál alpáriskodni.
division
@Pálinkafőző Rézüst: Mert te ki a fene vagy?
division
@Horizont: Nem tudom mi van Csizmásban mert nem ismerem csak annyira amennyire itt meglehetett ismerni, nem alakult róla ki rossz véleményem csak azért mert nem azt szajkózza amit itt a 90%. Megvan a saját élete, a saját véleménye amit tiszteletben kell tartani. Az háborít már fel hogy ha az ember nem ugrik azonnal neki a Fidesznek egy hírnél (van hogy végig sem olvassák egyesek csak látják kiről vagy kikről van szó) és más véleményt kreál végül mint a többség akkor olyan mocskolódás jön hogy az nem semmi. Én sem kedvelem Mészárost, ahogyan Csizmás sem (írt erről), de hogy mindenki bajáért ő felel ebben az országban meg a Fidesz már tényleg átmegy abszurdba. Vannak amiket nem jól csinálnak, vannak amiket jól, a saját udvaruk előnyt élvez, olyanok mint bármelyik kormány volt eddig. Pont.
Aki Én
@division: Nem birod a tragarkodast. Ez jo...
Olvasd mar vissza magad.
Nem a mas velemeny miatt akadnak ki a kormanykritikusok, hanem azert, mert ok latjak, ertik amit te a jelek szerint nem. Es ez azon tul, hogy bosszanto, rendkivul karos es veszelyes.
division
@Aki Én: Te neveztél kreténnek, ne csodálkozz ha visszakapod. Ja persze, a kormánykritikusoknak mindig igaza van...Nem, én messze nem vagyok veszélyes.
Aki Én
@Csizmás Kondom a negatív felfogású: 16:00 Meg ezt az egyszeru es egyertelmu abrazolast sem erted, es meg meg is osztod velunk. Ez jol mutatja az eleslatasod, logikad.
moareka
@division: Mit csináltak jól?...sorold fel kérlek...de azt ne emeld ki, hogy egymásnak ugrasztották a magyar embereket!
moareka
@Csizmás Kond: ...mások mocskolása zavar?...és amit a géniusz a Parlamentben csinál,-az nem?
division
@moareka: Nem ugrasztott is senki senkit egymás ellen, azaz igen, a baloldal hazugságait sokan bevették, elhitették a 20 éve szegény emberekkel hogy a Fidesz tehet róla, meg tőlük vették el amit odaadtak a gazdagoknak...Ugye nem baj ha nem folytatom?
human
@division: És a rezsicsökkentéshez mit szólsz amiből azok részesülnek a legtöbbet akiknek szaunájuk, medencéjük, 200 m2-es lakásuk van? A szocik alatt rászorultsági alapon lehetett kapni fűtéstámogatást. A gazdagok nem kaptak.
Orbánék mit csináltak? Bevezették az egykulcsos adót amivel megint csak a magas keresetűek jártak jól. Ugyanakkor felemelték az áfát 25-ről 27%-ra. Sajnos az alapvető élelmiszerek áfáját nem akarták csökkenteni. Pedig az sokat segített volna a szegényeknek.
Soroljam még?
moareka
@division: nem vitázom, meggyőzhetetlen vagy, de azért a határon túliaknak juttatott milliárdok sem mindenkinek tetszenek, meg a szavazataik sem,-de én sem sorolom...ugye nem baj?
division
@human: Igen, jól tudom, mivel én is azok közé tartozom akinek ezekből van több minden is. Mivel nem vagyok saját magam ellensége ezért nem ellenzem pl. az egykulcsos adót, ez van. A rezsicsökkentésről meg csak annyit hogy akinek ez nem volt jó az adja vissza amit eddig megspórolt vele.
division
@moareka: Van ami nekem sem tetszik, ha hiszed ha nem, pl. amit írtál többek között. Jönnek a választások, ilyenkor elszabadul a pokol.
Aki Én
@division: 00:06 Még van aki ma itt tart? Nézz már utána a rezsicsökkentés valóságának, árainak, 2010 óta fidesz által emelt rezsinek, milliárdos haszonélvező cégeinek...
Ez nem szól másról, mint a megtéveszthetők megtévesztéséről. És lám, sikeres.
Csizmás Kond
@moareka: ...és az is zavar ha valaki csak úgy beleszól a beszélgetésembe...
Csizmás Kond
@human: ...rezsicsökkentés...vazzeee...annak hogy a picsába lehet csökkenteni a rezsiét aki nem fogyaszt ???
a betápozott kommunistafelfogástól már ideje megszabadulni...igaz sokan nem tudnak, mert kiölték belőle a gondolkodó idegeket...
...a régebbi időkben az volt a sláger, hogy mindenki egyforma de mégis virágkorát élte a félrevezető segélyezési rendszer, az kapott több ingyenpénzt akinek legkevesebb volt a bére...a bérek pedig mint mindenkor a képességek szerint osztódtak...ma az kap segélyt aki fogyaszt, és ezt nem tudjátok megérteni.
moareka
@Csizmás Kond: Minket,meg az zavar, ha valaki "idekóricál", ...és osztja az észt, meg rendre utasít!... nem leszel többé zavarva:)))))
Csizmás Kond
@moareka: ...amikor én itt elkezdtem osztani az észt téged akkor csináltak.
human
@Csizmás Kond: Nézd! Te az ordas törvényekben hiszel. Amit el lehet venni, azt el kell venni.
Én pedig a szolidaritásban és a gondoskodásban hiszek. Akik segítségre szorulnak azoknak segítsenek azok akiknek van erre felesleges forrásuk. Legyen az akár idő vagy termék vagy szolgáltatás vagy pénz.
Csizmás Kond
@human: ...nem a hittel van baj...ez a demokrácia...ezért tüntettél annakidején te is, de ma mégsem érted.
...és nem azt mondom, hogy ez a jó hanem ez van...és még sok időnek kell eltelnie ahhoz, hogy mindenki belerázódjon és megtanulja a rendszert...hogy maga alakíthassa a sorsát nem más és ne mástól várja azt amit maga kéne megtegyen...
human
@Csizmás Kond: Tehát te azt hiszed, hogy mindenki maga alakítsa a sorsát. Aki pedig nem elég jómódú az valamit rosszul csinált?
Csizmás Kond
@human: ...inkább olvasd el mégegyszer...
human
@Csizmás Kond: Talán csak én értelmeztem félre az alapján amit eddig írtál.
Írd le mire értetted: " maga alakíthassa a sorsát nem más és ne mástól várja azt amit maga kéne megtegyen"
Csizmás Kond
@human: Minden rendszer nyomot hagy az emberekben. A múlt sokakban igenis megkövült. Akkor mindent más mondott meg, mit, hogyan, mennyit és mikor kell csinálni és ma nemigen tudnak önmaguk boldogulni ...
A demokrácia értelme a mindenki önmaga úgy, hogy az ne sértse a közösséget de ne is legyen befolyásolva mások által. Nem kötelező semmi de nem is várható el mások befolyása.
...vagy még egyszerűbben ...a választásokkor nyert akárkik nem segítséggel tartoznak, hanem lehetőséget adnak az általuk meghirdetett lehetőségek kihasználására. A választásokon tett bármilyen kedvezmény már korrupció, azzal fizetik le a szavazót. Aki segélyért, kedvezményért vagy akármiért szavaz a zsaroló.
human
@Csizmás Kond: "A választásokon tett bármilyen kedvezmény már korrupció, azzal fizetik le a szavazót."
Mondj már egy pártot akkor amelyik a te definíciód alapján nem korrumpálja a szavazót! Ez alapján csak az a párt lenne a megfelelő aki olyannal kampányol amivel nem lehet választást nyerni. Anno a 13. (mszp) meg 14. havi (fidesz) nyugdíjakkal nem értettem egyet. De ha például valaki az alapjövedelemmel kampányol azzal egyet tudok érteni, mert van benne logika, hisz a gazdaságban és a társadalomban végbemenő változásokhoz igazodik (mikor a raktárost egy robot, a jogászt egy algoritmus váltja le).
Csizmás Kond
@human: kampányigéret...
mindenki csak azzal szabadna kampányoljon amit a saját erejéből meg is tud valósítani nem hazudozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.