Az LMP társelnöke azután döntött így, hogy hétfőn a Parlament plenáris ülésén a miniszterelnök korrupcióval vádolta meg. Hadházy Ákos a dupla áron beszerzendő lélegeztetőgépekről kérdezte az azonnali kérdések órájában Orbán Viktor. Arra hívta fel a figyelmet, hogy szerinte egy másik cég jóval olcsóbb árajánlatot adott. A miniszterelnök válaszában elismerte, hogy ebben az ügyben közbeszerzési vita van, majd korrupcióval vádolta meg az LMP társelnökét.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Hát én még ilyen műfelháborodást nem láttam,mint amit Orbán művelt a Parlamentben.Természetesen nem a kérdésre válaszolt-amiben nyoma sem volt annak,amivel Orbán megvádolta a képviselőt,nem is értettem a hisztit-de leadta ezt a kínosan ripacs jelenetet.Ez olyan,mint amikor a falúról feljött, forrónadrágos kifestett sarki kurva felháborodik azon a kérdésen,hogy nála mennyi egy fuvar?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@anka: Kár hogy csak pont van ott és nem egy jó nagy lyuk!!!
wagabund
@anka: ajaj...nem lesz bajom belőle, hogy röhögni mertem? mert röhögtem ám...
wagabund
@anka: hát nevettem is...illetve felröhögtem..
nem lesz ebből baj? nem nézik jószemmel, ha vidámkodunk..szomorúbb nincs? legalább a bíróság előtt lenne mire hivatkozni...
wagabund
@anka: jaaaaj...neeee...tisztelt bíróság...megpróbáltam szomorú arcot vágni, de ...kéremszépen...röhögnöm kellett...mentségemre szolgáljon, nem vagyok a hibás, inkább áldozat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.