Aki azt gondolja, hogy az ezekben az országokban megtörténtek nálunk nem fordulhatnak elő, annak azt üzenem, hogy vigyázzon! Csípje meg magát, hogy felébredjen! Ne várja meg, hogy vak és süket rendőrök közé préselve egy rendőrautóban érje a váratlan szívhalál, vagy egy hazánkba tévedt külföldi nyugdíjas elgázolja az esti félhomályban. Magyarországon ugyanis háború van. Csak emlékeztetek rá: utoljára ez év augusztusában hosszabbították meg fél évvel 2018. március 7-ig a rendkívüli állapotot az országban, mégpedig a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetre hivatkozva. Miközben válsághelyzet Magyarországon csak a kormányzati plakátokon, az állami televízió képernyőjén és a fideszes képviselők retorikájában van. Földi László a kormány szakértője, a külföldi hírszerzésért felelős Információs Hivatal volt műveleti igazgatója a tévé kamerái előtt nyíltan megmondta, mire készüljünk: „Most háború van. Ezek az emberek (a nemzetközi civil szervezetek magyar alkalmazottai szerk.)...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Jelenleg Orbán puha diktatúrájában élnek a magyarok, ami már csak egy ugrásra van a kemény diktatúrától. Aki ezt nem hiszi el az egy jó nagy barom és végtelenül buta ember.
Zeta
És nem mozdult meg senki, nem jelentett fel senki, senkit! Az ellenzék, a civilszercezetek úgy istenigazából , különösebb hangemelés nélkül hallgat. Vagy egyszerübben, közérthetően mondva , kussol! Mert ez ma, Magyarországon igy "normális"?
Mindenkinek természetes, hogy hallgat , vagy kilövik! Ki a felelős? Mi, Mi , hogy hagytuk, hogy az álltalunk delegáltak, a mi érdekünkben azt tesznek velünk , amit akarnak!
kisrigó
Ilyen idióták élnek a nyakunkon már mióta, és meddig?! Elérte a hatalom, hogy már a civil szervezeteket is keményen megfélemlítve, egyre kevésbé szólalnak meg. Sőt, már ott tartunk, hogy meggondolandó a cégeknek is, hogy merjék-e őket nyíltan támogatni. mert "váratlan látogatókat" kaphatnak. Gyalázat!!
karma1
@peterkelemen: @Zeta: Ezert van mar elore forgatokonyv a "forro oszre", mert akkor ki lehet hirdetni a rendkivuli allapotot is, ami kijarasi tilalommal, szabad lehallgathatosaggal es ami meg sokaknak nem igazan jutott el a tudataig: teljes mediablokkolassal, gyulekezesi tilalommal is jarhat, vagyis nincs internet, nincsenek kulfoldi radio- es tv allomasok, mobiltelefon-osszekottetes, stb., tehat ha meg akarnanak az emberek gyulekezni, mar nem tudnak megszervezni azt sem feszbukon, sem mas nodon.
Ennyike...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.