„Ne hagyjuk szó nélkül!” A legendás énekes komolyan vette a nemzeti konzultáció felhívását. A dupla “Ráadás” koncertjére készülő Bródy János közösségi oldalán osztotta meg, mit gondol az úgynevezett Soros-tervről szóló nemzeti konzultációról. Ilyeneket. Nem érdekel hogy mit papolsz, neked már jobb ha szót se szó(l)sz belőled több volt mint elég, hogy nem szakadt még rád az ég.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Brodynak nincs mi8t szegyellnie - 50 eve toretlenul , egyenes gerinccel a palyan... Nem neki kell szegyellnie magat - szuper a dal...:o))))
karma1
Brodynak nincs mi8t szegyellnie - 50 eve toretlenul , egyenes gerinccel a palyan... Nem neki kell szegyellnie magat - szuper a dal...:o))))
volvós
@karma1: A " Tini " tényleg 50 éve gerinces jellemes zenész !!!
A szöveg pedig a NÉP akarata !!!
karma1
@volvós: A ravasz az egeszben az, hogy ezt irhatta volna egy megunt kedvesenek is, DE NEM! Regen is igy uzentek a zsarnok ellen - lasd Walesi bardok - es akinek ertenie kell belole, az erti is.
A baj az, hogy nem a fiatalok, akik az atteteles gondolkodasra mar keptelenek - tisztelet a kivetelnek...
volvós
@karma1: 30 éves koromban a Fonográf üzlet mellett laktam a Nagy Ignác utcában, és naponta találkoztam a Bandával, a mellette levő kocsmában együtt söröztünk...De szépek voltak azok az idők...Szörényi-Bródy csapata...:-)
karma1
@volvós: Szerintem o mindig a leghitelesebbek koze tartozott, aki nem forgatta a koponyeget minden kormanyvaltaskor... Koncz es O - szuper alkotoparos volt nekem mindig is...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.