Két nap alatt három házba is betört Budapesten a III. kerületben egy dunaújvárosi férfi, akit végül hétfőn fogtak el a rendőrök. A zsákmánya több mint kétmillió forintra rúgó elektronikai eszközök voltak.

Hétfőn fogták el a rendőrök, B.K. 56 éves dunaújvárosi lakost a fővárosban, akit azzal gyanúsítanak, hogy szeptember végén két nap alatt három, III. kerületi házba is betört, ahonnan több mint kétmillió forint értékben elektronikai eszközöket lopott el. 

A BRFK közleménye szerint a férfi szeptember 28-án és 29-én a budapesti III. kerületben a Táborhegyen három házba tört be úgy, hogy befeszítette az ablakot, majd az ingatlanokból ellopott különböző elektronikai eszközöket (hat tabletet, egy laptopot, egy mobiltelefont és egy wifi routert), valamint egy karórát.

A férfit a nyomozók beazonosították, ellene elfogatóparancsot adtak ki, amely október 9-én ért be, mikor a III. kerületi járőrök észrevették a férfit a Királylaki úton. 

B.K-t a járőrök és a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztálya fogták el, a ruházata átvizsgálásakor betöréshez szükséges eszközöket találtak nála.

A nyomozók B. K.-t előállítását követően lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.