Két fiú megerőszakolt egy lányt egy budapesti gyermekotthonban.

Egy 16 és egy 17 éves fiú erőszakolt meg egy 17 éves lányt Budapesten, mindhárman ugyanannak a gyermekotthonnak voltak a lakói.

Két fiatalkorú, egy 16 és egy 17 éves fiú erőszakolt meg egy ugyancsak fiatalkorú, 17 éves lányt Budapesten. Mindhárman a II. kerületi Hűvösvölgyi Gyermekotthon lakói voltak – értesült a Bors.

A lapnak a rendőrség azt közölte, hogy az ügyben a BRFK Gyermek- és Ifjúságvédelmi Osztálya folytat büntetőeljárást szexuális erőszak megalapozott gyanúja miatt. A fiúkat a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. Két fiatalkorú erőszakolt meg egy lányt egy fővárosi gyermekotthonban

Fotó: pixabay.com CCO

A lap információi szerint az egyik fiúnak volt már hasonló ügye korábban, a lányt pedig a történtek után a Vadaskert Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai Kórház és Szakambulanciára szállították át.

Mivel a Hűvösvölgyi Gyermekotthon a Bolyai Gyermekotthoni Központ egyik szakmai alegysége (ahova a gyámhivatal helyez el ideiglenesen, vagy nevelési célból helyez el gyermekvédelmi gyám kijelölésével a gyerekeket 3-tól 18 éves korig), a Bors megkereste az intézmény igazgatónőjét, aki több órás várakoztatás után csak annyit közölt, nem kíván semmiféle tájékoztatást adni.

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kookas
ezt a kedves igazgató nőt egy két menekült igazán megdughatná csak úgy szorgalomból legalább annyi ideig amíg várakoztatta az újság írót.
KisGenyo2
Tudjuk mi van ilyenkor: a lánynak "gyógykaparás" a fiúknak meg némi ejnye-bejnye. Semmi "érdemi". De ez már 20 éve is így ment...
bence
Hogyan lehet ilyen idiótát kinevezni egy ilyen intézmény élére ?! Kívánom , hogy ezt a férget is erőszakolják meg egyszerre többen is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.