A magyar érdekek képviseletében a legkeményebb diplomáciai eszközök használatától sem szabad visszariadni - vélekedett a Krónika című erdélyi magyar napilapban szerdán közölt interjúban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hát igen az ő személye nem csak garancia, hanem jellemző is arra, hogy eszement bagázs lettünk! Nem csak egy buta és műveletlen paraszt-suttyó (ahogy a vezérek mind) telepedett rá a diplomáciánkra, de még nagyon ocsmány és veszélyes dolgokat művel. Még a legdurvább diktatúrákban is a külügyér visszafogottabb volt a többinél. De ez retardált barom ráadásul még a legrosszabbak közé tartozik.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/04/orban-szijjarto-1024x681.jpg
A nyivákolási-, toporzékolási- és hazudozásügyi különítmény már torokgyulladást kap a
folyamatos óbégatástól és még igen sok idő van a választásig, nem lehet abbahagyni. Tolni kell a fostalicskát, trombitálni kell folyamatosan, hogy az eltompult hívek ismét felhergelt állapotba
kerüljenek. Petike, ti veszélyesebbek vagytok erre az országra, mint Soros György, az illuminátusok, a szabadkőművesek, a pirézek, a jugoszláv békaemberek, a Sátán és a lakodalmas rockzene együttvéve. Én azt javasolnám, hogy azon kezdjél gondolkodni, hogy miből fogod eltartani magadat és a családodat akkor, amikor nem lesz delfines úszómedence, se milliós fizetés. Mármint az a kérdés, hogy értesz-e bármihez, amiből meg tudsz majd élni? Ja, ez a többiekre is vonatkozik egyébként. Két óbégatás közben szorgosan figyelgessétek az álláshirdetéseket. Jól fog az még jönni.
elnyomott
Haza hozatta már, vagy maguktól találtak megoldást a hurrikán miatt külföldön rekedt magyarok?
Merthogy személye által garantálta...
dr. prédikátor
Oszt mire vagy te garancia te geci teleszart térdzokni???!!!A lopásra? hazugságokra???Mocskos gazemberek vagytok ti mind, kötélre valók!!!
eszegfu
"...Ha rossz lenne a kapcsolatunk Oroszországgal, ugyanígy kiállnánk a nemzeti közösségeinkért..." -- na ez is röhejes!! Nem is mertek ellentmondani az oroszoknak, mindent alárendeltek, hogy "jó" legyen a kapcsolat! Gyalázatos vagy!
Macskaszem
Nem érdekel, hogy szerinte az ő személye mire garancia, szerintem csak a pofátlan hazudozásra, meg a lopott pénz családi kölcsönre való átnevezésére.
Pont, mint a többi senkiházi fidesznyik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.