A Fidesz szerint a Czeglédy-ügyről egyre inkább kiderül, hogy az nem más, mint Gyurcsány Ferenc korrupciós ügye.

Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő sajtótájékoztatóján azt mondta:

Gyurcsány Ferenc DK-elnök lelepleződött, amikor kiderült, hogy kölcsönt adott Czeglédy Csabának, azaz 80 millió forintot juttatott számára az érdekeltségébe tartozó Altuson keresztül.

Hozzátette:

Czeglédynek erre az összegre nem is volt szüksége, hiszen 2013 és 2016 között több mint 3 milliárd forintot tüntetett el, s titkos osztrák széfjében több mint egy kilogramm aranyat találtak. Ki tudja, hol és mennyi pénze van még különböző számlákon.

A Fidesz szerint a Czeglédy-ügy Gyurcsány korrupciós ügye

Budai Gyula, a Fidesz képviselője. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A kormánypárti politikus úgy fogalmazott:

a Czeglédy Csaba által üzemeltetett bűnszervezet mögött Gyurcsány Ferenc és a baloldal áll, Czeglédy Csaba nem más, mint a volt kormányfő és a baloldal strómanja.

Szerinte a bűncselekményből befolyt pénz az MSZP és DK kasszájába vándorolt, és ebből finanszírozták volna a baloldal kampányát.

Forrás: MTI

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Talán hasznosabb lenne, ha a saját korrupciós-ügyeikről is beszélnének! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nusika
...amikor a 3000 milliárdot a nyugdípénztárból ellopták, akkor Kiiiiiiiiiiiii háborodott fel???,
...az, hogy valaki kölcsön ad 80 milliót, ez miért bün??? ...mi is felvettünk 18 millió Ft-t kölcsönt az OTP-től akkor én bűnt követtem el?
human
@Hellcat: Most alakul éppen egy fideszes telekmutyi ami több milliárdos kárt jelent Magyarországnak. A feljelentést megteszik. Kíváncsi leszek indul-e nyomozás. Már csak azért is, mert épp most vonult be valaki a börtönbe, mert anno egy meg NEM valósult telekcsere ügylet miatt letöltendő börtönre ítélték. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e kettős mérce.
JAJMÁR
Mire volt ez jò Gyurcsànynak, mièrt ad ilyen magas labdàt a fidesznek?
Gondolhatta, hogy ùgyis utàna nèznek.
Csak tiszta lappal lehet ezek ellen küzdeni. Akinek piszkos, lèpjen hàtra!
solidedge
A feljelentés megtörténhet, a célja hogy a választás alatt még azt a látszatot keltsék, hogy Gyurcsány bűnös. Természetesen a választás után bebizonyosodik, hogy kölcsönt szuverén joga adni bárkinek és ejteni fogják a vádat. Molnár Gyulát a polgármesteri választás előtt két héttel vitték el egy aljas Fideszes feljelentése alapján (Újpesten Molnár toronymagasan vezetett), majd évek multán ejtették az egyébként teljesen alaptalan vádakat. De a céljukat elérték a tetű Fidesz pribékje nyert.
namihami
Ez a sok hülye természetes kiválasztódás eredménye lehet a Fideszen belül vagy speciálisan van erre egy tenyésztelep, ahol célirányosan ezeket kitenyésztik?
Orbánunk dicső elődei ezt is kitalálták már : Lebensborn-haus néven. Gondolom, itt is az áldozatkész Fidesz-lányok hajlandók a Kósáktől, Rezsiktől és Budaiktól, stb. megtermékenyülni.
vukkocska
@nusika: az nem számít. :) Az a Fidesz. Tüskefejű Szijjártó Petike, meg még jó néhányan kölcsönből (?) gazdagodtak meg, építettek palotákat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.